DNEVNI HOROSKOP za 29. Decembar: Ovo će biti dan tokom kojeg će neki znaci morati donijeti bitne odluke!

DNEVNI HOROSKOP za 29. Decembar: Ovo će biti dan tokom kojeg će neki znaci morati donijeti bitne odluke!

28 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Argumenti koji se danas javljaju brzo bi se mogli pretvoriti u objavu rata. Stvari bi mogle postati izvan proporcija ako se s njima ne postupa s posebnom pažnjom. Ključna lekcija koju morate naučiti je ravnoteža i komunikacija s drugima. Stvari će se odvijati brzo i žestoko, stoga provjerite jeste li sigurno vezali pojas. Neka vas avanturistički duh vodi prema novim načinima zabave.

 

 

BIK

Možda ćete se danas osjećati kao da ste uhvaćeni u golem tornadu. Stvari se vrte oko vas i čini se da je sve izmaklo kontroli. Nemojte biti pod stresom zbog vremena. Ništa ne možete učiniti da to promijenite. Dopustite tornadu da radi što želi. Pokušavajući to zaustaviti, samo ćete se ozlijediti. Prihvatite ono nad čim nemate kontrolu. Oluja će se uskoro smiriti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas možete započeti svoj dan bez sveg planiranja koje vam je obično toliko potrebno. Dopustite sebi da otkrijete svoj dan onako kako dolazi. Ovo se može činiti kao da je protiv vaše prirode, ali za vas je s vremena na vrijeme dobro uživati ​​u ponekad proizvoljnoj prirodi života. Inače ćete možda propustiti neke od stvari koje vam život nudi.

 

 

RAK

Možda ćete danas morati razvijati malo više suosjećanja. Kada se osjećate snažno zbog nečega, skloni ste vidjeti samo crno-bijelo. Nijanse sive često vam bježe. Danas biste se mogli uvjeriti da ste u nečemu u pravu. Pokušajte danas poštovati suprotno stajalište. Ako ste više empatični prema svom protivniku, uskoro ćete se naći na istoj strani

 

 

LAV

Možda ste se tijekom posljednjih nekoliko tjedana osjećali kao da se nešto promijenilo u vašem obiteljskom okruženju. Danas ćete saznati što se događa. Netko vama blizak prolazi kroz neke vrlo važne promjene u svom životu. Osjećate se kao da trebate biti uz tu osobu i pratiti je na njenom putu prema samorazvoju.

 

 

DJEVICA

Možda ćete otkriti da se stvari u vašem životu danas kreću u stotinu različitih smjerova. Čini se da se sve širi odjednom i možda će biti teško čvrsto uhvatiti neku stvar. Pokušajte ne biti preopterećeni. Poduzimajte stvari korak po korak i ne zaboravite zadržati dobar smisao za humor u svakoj situaciji. Neka stvari budu lagane i energične.

VAGA

Možda vas to uznemiruje, ali postoji nešto o čemu morate razmisliti. Trebali bi pokušati i konačno si probiti kroz glavu da su muškarci koje tako često nazivate “briljantnima” samo odraz vavs samih. Ako ovog mjeseca odlučite malo vjerovati u sebe, a malo se afirmirati, mogla bi vas dočekati jako lijepa iznenađenja! Vidjet ćete !

 

 

ŠKORPIJA

Nestalne emocije koje ste proživljavali posljednjih nekoliko dana bi se u ovom trenutku trebale smiriti. Otkrit ćete da ste mnogo sposobniji nositi se sa stvarima koje vam se nađu na putu, te da ste općenito fleksibilniji i ležerniji. Bez obzira na neočekivane zaokrete koji se pojavljuju na cesti ispred vas, imate pedalu do metala. Snažni ste i sigurni u svoj pristup svemu. Ne sumnjajte ni na sekundu.

 

 

STRIJELAC

Skloni ste misliti o sebi kao o vrsti usamljenog ratnika. Ali danas su se vaši napori u posljednjih dvadeset dana isplatili. Pronašli ste svoje mjesto u grupi ljudi; možete to čak nazvati i obitelji. Sada imate kamo se vratiti kući, bilo da proslavite svoje pobjede ili da poližete svoje rane. Kad biste se samo mogli otvoriti drugim ljudima, uskoro ćete otkriti da oni imaju više od jednog sigurnog utočišta.

 

 

JARAC

Vaša duhovita, samovolja narav je danas naglašena, a najvjerojatnije će biti istaknuta čudnim okolnostima. Odjenite svoju najbizarniju odjeću jer je takav dan – bizaran. Odjenite se tako da ste spremni za trčanje, padobranski skok ili svečani bal. Provjerite jeste li psihički spremni za sve ove vrste događaja. Sigurno će vam doći više od jednog.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nemojte čekati da netko drugi preuzme vodstvo danas. Preuzmi odgovornost. Učinite ono što znate da je ispravno, iako se netko drugi možda ne slaže s vama. Znate što je najbolje za vas i trenutnu situaciju. Budite jednako jaki i hrabri kao i drugi. Imate pravo iznijeti svoje mišljenje kao i bilo tko drugi. Djelujte prema stvarima u koje uistinu vjerujete.

 

 

RIBE

Bit ćete u inventivnom raspoloženju. Ako provodite vrijeme na računalu, mogli biste pronaći način da pojednostavite svoje napore. Možda ćete smisliti brži i lakši način organiziranja. Čak i ako sebe ne smatrate tehničkim genijem, danas ćete se osjećati sigurnije u rukovanju strojevima. Vjerujte svojim instinktima i isprobajte nešto novo.