DNEVNI HOROSKOP ZA 3. Oktobar: Ovo će biti dan tokom kojeg će neki znaci morati donijeti bitne odluke!

OVAN

Argumenti koji se danas javljaju brzo bi se mogli pretvoriti u objavu rata. Stvari bi mogle postati izvan proporcija ako se s njima ne postupa s posebnom pažnjom. Ključna lekcija koju morate naučiti je ravnoteža i komunikacija s drugima. Stvari će se odvijati brzo i žestoko, stoga provjerite jeste li sigurno vezali pojas. Neka vas avanturistički duh vodi prema novim načinima zabave.

 

 

BIK

Možda ćete se danas osjećati kao da ste uhvaćeni u golem tornadu. Stvari se vrte oko vas i čini se da je sve izmaklo kontroli. Nemojte biti pod stresom zbog vremena. Ništa ne možete učiniti da to promijenite. Dopustite tornadu da radi što želi. Pokušavajući to zaustaviti, samo ćete se ozlijediti. Prihvatite ono nad čim nemate kontrolu. Oluja će se uskoro smiriti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas možete započeti svoj dan bez sveg planiranja koje vam je obično toliko potrebno. Dopustite sebi da otkrijete svoj dan onako kako dolazi. Ovo se može činiti kao da je protiv vaše prirode, ali za vas je s vremena na vrijeme dobro uživati ​​u ponekad proizvoljnoj prirodi života. Inače ćete možda propustiti neke od stvari koje vam život nudi.

 

 

RAK

Možda ćete danas morati razvijati malo više suosjećanja. Kada se osjećate snažno zbog nečega, skloni ste vidjeti samo crno-bijelo. Nijanse sive često vam bježe. Danas biste se mogli uvjeriti da ste u nečemu u pravu. Pokušajte danas poštovati suprotno stajalište. Ako ste više empatični prema svom protivniku, uskoro ćete se naći na istoj strani

 

 

LAV

Možda ste se tijekom posljednjih nekoliko tjedana osjećali kao da se nešto promijenilo u vašem obiteljskom okruženju. Danas ćete saznati što se događa. Netko vama blizak prolazi kroz neke vrlo važne promjene u svom životu. Osjećate se kao da trebate biti uz tu osobu i pratiti je na njenom putu prema samorazvoju.

 

 

DJEVICA

Možda ćete otkriti da se stvari u vašem životu danas kreću u stotinu različitih smjerova. Čini se da se sve širi odjednom i možda će biti teško čvrsto uhvatiti neku stvar. Pokušajte ne biti preopterećeni. Poduzimajte stvari korak po korak i ne zaboravite zadržati dobar smisao za humor u svakoj situaciji. Neka stvari budu lagane i energične.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. Oktobar: Ovo će biti dan tokom kojeg će neki znaci morati donijeti bitne odluke!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top