Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj ponedeljak, 3. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Postoji dar u energičnim danima kao što je današnji jer ste u mogućnosti dublje razmisliti o onome što vam je najvažnije i što ima najviše smisla.

Ovaj osjećaj intenziteta pojačan je Mjesecom u Strijelcu koji se nalazi u suprotnosti s Marsom u Blizancima jer iznosi vaše najdublje osjećaje.

Mars je trenutno u fazi prije sjene dok se priprema za svoju retrogradnost krajem mjeseca, ali trenutno njegova najveća moć postoji u tome što više ne može sakriti svoje osjećaje.

Što god potiskivali ili nadali se da će jednostavno nestati, Mars u Blizancima ispliva na površinu. A uz suprotstavljenu energiju Strijelca ne samo da može imati romantičan izgled za mnoge, već će predstavljati i vašu najdublju istinu.

Ne možete se bojati svoje istine, čak i ako vam se čini da čini život kompliciranijim.

Istina uvijek može uzburkati stvari i zahtijevati promjene u vašem životu, ali nikada nije nešto što dolazi uz povrijeđivanje ili kvarenje planova.

Umjesto toga, to je najbolji alat za usklađivanje, jer sve dok ga slijedite, također ćete uvijek privlačiti ono što vam je namijenjeno.

Kasnije tijekom dana, Mjesec u Strijelcu povezuje se na najbolji mogući način s Neptunom u Ribama.

Ovo donosi vrlo filozofsku i duboku energiju u kasnijim dijelovima dana potičući ne samo vaše osjećaje da se osjete snažnije nego i snagu vaših misli.

Sve što je povezano s Neptunom može dati životu onu maglovitu nadrealnu auru. Ona će danas s Merkurom koji se sprema okrenuti direktno biti pojačana. Ali zapamtite, sve je to dio plana, čak i ako u ovom trenutku još ne znate zašto.

Ovo su tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 3. oktobar:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Mjesec cijeli dan ponovno vlada nad vašim horoskopskim znakom potičući vas na razmišljanje i osjećaje. Jučer je sve bilo u znaku prihvaćanja prilika i vaših autentičnih osjećaja, posebno u smislu ljubavi. Ali danas je više u nekom prostoru da vidite jeste li to doista učinili ili ne. Nemojte se toliko bojati da ćete pogriješiti da ne povučete ništa.

Vi ste tragač za istinom i skloni ste usmjeriti oko na ono što želite. Ali retrogradni planeti možda vam malo petljaju po glavi i pomalo se plašite da zapravo ne jurišate naprijed.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sutra je vrijeme kada se sve mijenja, ali današnji dan vam nudi priliku da duboko zakopate ove osjećaje koje imate ili čak strahove kako u tjednima koji su pred vama ne biste dopustili da vas bilo što koči.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj ponedeljak, 3. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top