LUTANJU i SAMOĆI DOLAZI KRAJ! – OVA 3 znaka će napokon PRONAĆI svoju SRODNU DUŠU za vrijeme Mjeseca u Lavu od 4. marta

LUTANJU i SAMOĆI DOLAZI KRAJ! – OVA 3 znaka će napokon PRONAĆI svoju SRODNU DUŠU za vrijeme Mjeseca u Lavu od 4. marta

2 ožujka, 2023 0 By Admin

Jedan od najočitijih učinaka ovog tranzita je njegova sposobnost da u ljudima iznese svoju potrebu da budu sami.

Ovaj događaj ne ostavlja nam vremena da budemo lažni. Sve je u iskrenosti i autentičnosti. To je jedan od onih događaja “uzmi me takvog kakav jes”, što je razlog više zašto, za neke, zapravo možemo otkriti srodne duše tijekom tranzita.

Kad smo iskreni i otvoreni u pogledu toga tko smo, pokazujemo svijetu da nema skrivenih udaraca. Ono što vidite je ono što dobivate, a u slučaju ovog tranzita to pokazujemo svijetu. “Ovo sam ja, voli me ili me ostavi na miru.”

Ovaj tranzit također donosi nevjerojatan optimizam koji se čita oko nas kao prijateljski odnos. Mnogi od nas neće osjećati potrebu da se brane, niti će se osjećati ugroženim svakodnevnim životom  kako to ponekad i jesmo.

Ova otvorenost duha, ova velika gesta ljubaznosti i lakoće upravo je ono što može otvoriti vrata novim ljubavnim iskustvima i pronalasku te posebne osobe koja se čini ‘taman kako treba’. Srodna duša, u biti.

3 znaka zodijaka koji pronalaze svoju srodnu dušu su:

VAGA:

Ono što vama ovaj tranzit donosi je uvjerenje da je sve moguće. Nema ograničenja, a kada sanjate, idete na veliko, a kada sanjate ljubav, vaša se vizija oblikuje kao ljubav srodne duše koja vas  prije svega – prihvaća takvima kakvi jeste.

Ta osoba možda već postoji i možda vam je krenula putem. Ili je možda čak otkriće nekoga koga poznajete cijelo vrijeme.

Ako vas prošlost ičemu naučila, to je da ljudi rijetko donose svoje pravo ja na prvi dojam, a ironično je da se više volimo u prezentaciju nego u dušu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Evo gdje se stvari mijenjaju; osjećate se tako čisto i iskreno tijekom ovog tranzita, da ćete pobuditi podršku svemira, i jer ono što želite nije nerealno, dobit ćete ono što želite.

Vi samo želite da vas netko voli takvog kakav jeste, jer vam zauzvrat daje svoje pravo ja.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2