LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. Oktobar: Jedan znak se udaljio od partnera, ali ne smije odustati. Mora biti uporan i uspjet će oživjet vezu!

ljubavni horoskop

OVAN

Danas ćete možda morati prilagoditi svoj odnos prema voljenoj osobi. Vjerojatno će on ili ona biti pod stresom, a možda čak i stres na vas. Ako uzvratite naturom, situacija će se degenerirati. Umjesto toga, pokušajte biti pun razumijevanja i susretljivosti i bit ćete nagrađeni zahvalnošću i nježnošću ヨ ako ne danas, onda svakako kasnije.

 

 

BIK

Kamo god krenete postoji nešto što će vas podsjetiti na prošle dane kada ste se voljeli sa svojom voljenom. Može se predvidjeti da više niste u skladu s  partnerom. Nemojte žaliti za neizrečenim i neke stvari se ne mogu promijeniti, pa samo neka budu takve kakve jesu!

 

 

BLIZANCI

Morate se razvedriti danas. Uživajte u vremenu romantike i jednostavnih užitaka sa svojim partnerom i pokušajte zaboraviti ozbiljne probleme za danas. Vaša je veza previše intenzivna da biste se zapravo opustili. Iskoristite ovu priliku da se prepustite nekim jednostavnim i ugodnim aktivnostima i uživate u provođenju vremena u društvu.

 

 

RAK

Danas će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Pazite što govorite ako želite zadržati mir. Manje nesuglasice mogu prerasti u velike probleme. Međutim, ovo je samo manji blimp i ne biste trebali naglašavati ovaj incident i izgubiti nešto dobro što vam se događa u životu. Šutnja će danas doista biti zlatna.

 

LAV

Možda ćete morati donijeti neku tešku odluku u vezi sa svojim ljubavnim životom, a iako vam se to ne sviđa, ovo je najbolje vrijeme za to. Samo vi možete odlučiti hoćete li dopustiti da prošla iskustva ojačaju vašu odlučnost ili potkopati vaše samopouzdanje. Način na koji tumačite prošlost imat će veliki utjecaj na vašu odluku.

 

 

 

DJEVICA

Mars raspiruje vaše romantične želje i borbenim duhom i višom razinom samopouzdanja koračate s partnerom ili prema partneru. Romantika u vašoj vezi postala je važna kao šećer u čaju. Vi ste u svom romantičnom najboljem izdanju. Slušajte glazbu u zraku. Sve je svijetlo i šareno. Vrijeme je povoljno.

Nastavak na idućoj stranici..

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. Oktobar: Jedan znak se udaljio od partnera, ali ne smije odustati. Mora biti uporan i uspjet će oživjet vezu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top