Vaga će pronaći NOVI POSAO, Ribe će pronaći SREĆU, a OVOM znaku će se promijeniti LJUBAVNA SITUACIJA

Vaga će pronaći NOVI POSAO, Ribe će pronaći SREĆU, a OVOM znaku će se promijeniti LJUBAVNA SITUACIJA

24 listopada, 2023 0 By Admin 2

VAGA

U periodu koji je pred vama, događat će vam se promjene koje će se odratiri i utjecati na vaš život. Promjene koje će vaše razmišljanje promijeniti, te popraviti vašu životnu i obiteljsku situaciju.  Na promjenu koja dolazi, vi već duže vremena priželjkujete, no iznenaditi će vas koliko će se to sve brzo zapravo odviti.

Ta promjena je vezana za vaš posao na kojemu sada nikako niste zadovoljni.Svakodnevno nezadovoljstvo utječe na vaš život i na vaše raspoloženje stoga ste i željeli promijeniti posao.

U vrlo kratkom periodu dobiti ćete izvrsnu ponudu za jedan novi i bolji posao koji će vas riješiti svakodnevnih muka i briga.

Prilika koja se ne propušta, otvorit će vam nove prilike u kojima vaš život može postati deset puta bolji, lakši i kvalitetniji. Bolje plaćeni posao, te dobar, bolja radna ekipa i poslodavac, na prvu će vam odgovarati te, se nećete dugo predomišljati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Priliku koju ćete prihvatiti, iskoristit ćete na najbolji mogući način koji vi poznajete. Vrijeme će pokazati da je vaša odluka bila ispravna i da se svaki rizik isplatio, jer će vam novi posao donijeti samo ono dobro, sreću i donijeti pozitivne promjene u vaš život.

RIBE

Vrijeme koje dolazi za vas će biti pun pogodak. Promjene vezane uz ljubavne i poslovne probleme, promijeniti će vam život. Sav trud i rad kako biste se izborili da budete sretni, će se napokon pokazati ispravnim. U periodu koji je ispred vas ,očekuje vas mnogo promjena.

Problemi i poteškoće sa kojima se nosite u zadnje vrijeme polako će nestajati. Mnogo toga što počnete polazit će vam za rukom, te ćete tek tada shvatiti da je došlo vaše vrijeme. Poslovni problemi polako će nestajati. U tom periodu vas očekuje i promaknuće koje nećete moći odbiti.

Povišica će biti znak da dobro obavljate svoj posao, no i znak da imate malo više posla nego prije. Ljubavnih problema bit će sve manje. Vaš partner shvatit će da se borite, te da zaslužujete svaki trenutak da vam bude najljepši. Vremenom će se svakodnevno stvarati razlozi za sreću koji će utjecati na vaš daljnji život koji je pred vama.

 

 

BLIZANCI

Vrijeme koje dolazi nije pogodno za pripadnike ovoga znaka i oni će teško pronaći svoju sreću. Negativne promjene koje polako dolaze neće vam se svidjeti te će dosta utjecati na vaše raspoloženje. Raspoloženje drugih ljudi oko vas, će također biti drugačije, jer su to vama bliske osobe koje se suosjećaju sa vama i vašim poteškoćama.

Vaša ljubavna veza je odavno krenula krivim putem. Nesuglasice i svađe polako vas dovode do kraja vaše romanse.Vi i vaš partner sve se manje slažete oko bitnih stvari u vašoj vezi. Zbog takvih situacija doći će do potpunog sloma vaše romanse.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Postupci partnera koji se vama ne sviđaju dovodit će vas do ludila u kojemu ćete proglasiti kraj veze. Neće vam biti lako u početku, no tješit ćete sami sebe da je tako bolje za oboje. Osjetit ćete mir u duši, koji će vam neko vrijeme odgovarati.