DNEVNI HOROSKOP za 31. Decembar: Fantastičan kraj sedmice i godine – evo kome sve ovaj dan DONOSI SREĆU!

DNEVNI HOROSKOP za 31. Decembar: Fantastičan kraj sedmice i godine – evo kome sve ovaj dan DONOSI SREĆU!

30 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Druženje s prijateljima u obližnjem hangoutu moglo bi biti još ugodnije nego inače. Veza između vas i drugih je jaka, a ljubav slobodno teče među vama. Razgovori bi se trebali usredotočiti na stvari koje su važne za sve vas. Kao rezultat toga, mogli biste doživjeti snažan osjećaj povezanosti s tim ljudima i budite uvjereni da će vam oni vjerojatno dugo biti prijatelji. Uživaj u večeri

 

 

BIK

Ako posjedujete vlastiti dom, danas možete saznati da se njegova vrijednost znatno povećala. Ako nemate dom, ali ga želite kupiti, vrijeme je da počnete tražiti. Sva ulaganja koja se sada izvrše, osobito u zemljište, vjerojatno će biti solidna i sposobna dobiti na vrijednosti – iako bi rezultati mogli potrajati da se materijaliziraju. Međutim, važno je da pažljivo razmotrite sve nepredviđene situacije prije nego što se obvezate. Ovo nije vrijeme da djelujete impulsivno.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Iznenadni i neočekivani događaj može uzrokovati da se danas privremeno odvojite od partnera. Zbunjenost oko samog incidenta i stvarne uloge vašeg partnera u njemu mogla bi vas mučiti tijekom dana. Možda ćete sumnjati u njihove motive. Ako je to slučaj, možda bi bilo najbolje razgovarati s njima i razjasniti sve sumnje koje imate. Ostavljanje takvih misli (čak i na kratko) može stvoriti prave izazove za vaš odnos. Razmislite o rješavanju situacije na licu mjesta.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Intenzivan telefonski poziv, možda slabo prikriveni vapaj za pomoć, mogao bi vam stići danas, recimo od rođaka ili bliskog prijatelja. Opremljeni ste više nego inače da pomognete nekome u njegovom ili njezinom trenutku potrebe, ali pokušajte ostati objektivni. Osoba možda preuveličava situaciju ili može biti zbunjena oko njezine prave prirode. Zapravo, komunikacija bi danas mogla biti prilično zbunjujuća. Možda će biti teško odvojiti strahove od stvarnosti.

 

 

LAV

Dnevni horoskop:  Burno i prilično popustljivo okupljanje, uključujući obitelj i prijatelje, moglo bi se održati u vašem domu danas. Pobrinite se da imate puno zalogaja, deserta i drugih dobrota, jer će vaši gosti htjeti ići preko vrha! Razgovor bi na neki način mogao imati veze s okultnim znanostima. Svi će jako uživati, stoga se opustite i uživajte u društvu!

 

 

DJEVICA

Ovo bi mogao biti izazovan dan za vas. Vjerojatno će vam zabrinjavajuće nezrelo ponašanje drugih. Dok izražavate svoj optimizam i entuzijazam u vezi s novim smjerom kojim vaš život ide, možda ćete se iznenaditi što oni ne odražavaju vaše uzbuđenje. Zapravo, djeluju potpuno neprijateljski! Nažalost, nemaju svi jednaku hrabrost kao vi za promjenom. Ipak, morate dati sve od sebe da zanemarite njihovu negativnost i nastavite svojim putem

VAGA

Dnevni horoskop: Neetično poznanstvo moglo bi širiti neutemeljene glasine. Ne uzimajte ništa što danas čujete za nominalnu vrijednost. Saznajte sve činjenice prije nego što donesete bilo kakve zaključke. Oprema koja se instalira ili radi samo povećava zbrku. Da situacija nije tako frustrirajuća, bila bi komična. Nekoliko puta duboko udahnite tijekom dana. Sutra će stvari biti ujednačenije.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se danas iznenaditi kada naiđete na otpor drugih ljudi. To je razočaravajuće, ipak je to ljudska priroda. Vjerojatno najavljujete važnu promjenu koju činite u svom životu. Neki bliski prijatelji ili članovi obitelji mogu se osjećati ugroženo i mogu vas pokušati obeshrabriti da provedete ovu promjenu. Ne dajte se razuvjeriti! Nastavite ići naprijed prema vlastitim uvjetima.

 

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop: Danas biste se mogli osjećati malo loše, vjerojatno zbog razočaranja u nekoga tko vam je važan. Moguće je da vas mentor više ne podržava ili je autoritet pokazao svoje pravo lice. Umjesto da se bavite traženjem novog uzora, zašto jednostavno ne slijedite put za koji znate da je pravi za vas? Sada ste dovoljno iskusni da vam ne treba nitko drugi da vas vodi.

 

 

JARAC

Neki lijepi snovi ili vizije, možda uključujući anđele, duhovne vodiče ili druga visoka bića, mogli bi vam doći danas. Pažljivo slušajte poruke koje ta bića donose. Bilo da se odnose na stvari u vašem materijalnom životu, intelektualne ili duhovne brige ili događaje u budućnosti, mogu rasvijetliti mnoge činjenice o vama kojih možda niste svjesni. Zapišite ih što je prije moguće. Bit će vam drago.

 

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop: Skloni ste izbjegavati sukobe, radije ne ljuljate čamac. Kao rezultat toga, općenito vodite tih i miran život. Ali postoje trenuci kada je potrebno progovoriti, inače bi vaša šutnja mogla biti osuđujuća. Danas biste se mogli isprovocirati da progovorite kako biste razjasnili nesporazum. Ako su vaši postupci pogrešno protumačeni, na vama je da se branite. Ovo je jedna situacija u kojoj se čamac ne smije samo ljuljati već se mora i potpuno prevrnuti

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dnevni horoskop:  Danas bi vam mogao biti zanimljiv dan. Ljudi su navikli vidjeti jednu vašu stranu, ali zapravo imate mnogo složenih slojeva. Danas biste možda imali priliku izraziti drugačiji dio sebe. Mogao bi se ponašati malo divlje u društvu prijatelja, pokazujući koliko blesav možeš biti! Ili biste mogli biti pričljiviji s članovima obitelji, pokazujući svoj oštar intelekt i prodoran um. Istražite više dimenzija danas.