VIKEND HOROSKOP: Ovan će naći rješenje za probleme, Biku sižu sjajne vijesti, Lav saznaje tko mu je neprijatelj, a OVOG znaka će napustiti tuga…

VIKEND HOROSKOP: Ovan će naći rješenje za probleme, Biku sižu sjajne vijesti, Lav saznaje tko mu je neprijatelj, a OVOG znaka će napustiti tuga…

4 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Biti u središtu pozornosti vaša je urođena sposobnost koja drugima nedostaje i stoga će biti ljubomorni na vas kao nikada prije! Kad nađete vremena, pokušajte razmisliti o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i na mnoga vaša pitanja bit će odgovoreno. Možda ćete pronaći i rješenja za mnoge svoje probleme.

 

 

BIK

Pripremite se na neke dobre vijesti, posebno u vezi s vašim domom. Mogu se pojaviti prilike koje dovode do promjene mjesta stanovanja ili možete dovršiti svoje planove kupnje kuće. Iskoristite pozitivne energije. Ako ste razmišljali o projektu obnove ili preuređenju svog doma ili njegovog dijela, ovo je najbolje vrijeme za pokretanje projekta.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Netko vam nudi stalnu i nepokolebljivu lojalnost, pomoć i podršku. Danas će se pojaviti prilike da uzvratite dio usluge i izrazite svoju zahvalnost. Pritom ćete možda morati prihvatiti tešku situaciju, ali to će u konačnici ojačati vaš odnos. Morate biti hrabri i uporni dok pokazujete ljubaznost i zahvalnost.

 

 

RAK

Danas možete imati problema s prijevozom. Ako idete na važan posao, još jednom provjerite svoj alternativni način prijevoza i pripremite rezervni plan. Možda ste iznutra malo uznemireni. Ali nemojte gubiti hladnokrvnost jer je to samo kratka faza i lako će proći. Provedite vrijeme sa svojom obitelji.

 

 

LAV

Netko na poslu možda tiho radi protiv vas. Sumnjali ste na mnoge osobe, ali danas ćete dobiti najbolji dokaz tko vam želi nauditi. Nemojte biti prenagljeni u sukobu s ovom osobom. Stekli ste ogromnu prednost stjecanjem ovog znanja i možete ga učinkovito koristiti da zauvijek eliminirate svoje neprijatelje.

 

 

DJEVICA

Neočekivani troškovi ozbiljnih razmjera danas su na kartama. Vjerojatno ćete kupiti nešto što vam nije potrebno, ali što se sviđa vašem ukusu i to može ozbiljno utjecati na vaše financije. Kontrolirajte svoje porive za trošenjem jer na kraju ćete imati prilično nesretan dan. Možda ćete danas upoznati neke financijske sheme.

VAGA

Danas ste poput nenadmašne sile i iako će biti protivljenja, lako ćete ih uništiti. Ovo je dan da ostvarite ono što već dugo pokušavate jer vas jednostavno nitko ne može zaustaviti. Držite svoje hitne zadatke na rasporedu za danas i uspjeh će biti vaš na svakom koraku.

 

 

ŠKORPIJA

Imate puno povjerenja u sebe, ali ne biste trebali biti previše samouvjereni ili dominirati. Pokušaj nametanja vlastitih stajališta drugima danas može završiti uzaludno. Nije dovoljno biti u pravu. Također se trebate ponašati na način da ne uvrijedite druge. Skroman pristup može vam pomoći da danas dovršite brojne zadatke na čekanju.

 

 

STRIJELAC

Dani bi mogli ispasti pomalo bizarani. Događaj koji niste očekivali ima velike šanse da se dogodi. Važno je da uzmete u obzir planetarne energije i pokušate razumjeti smjer u kojem vas guraju. Otkrivanje pravog puta u ovom trenutku može imati revolucionaran učinak na vaš život.

 

 

JARAC

Dan će započeti pozitivno. Zvijezde su poredane u vašu korist, posebno tijekom prvog dijela dana. Pokušajte zakazati svoje službene aktivnosti prije podneva jer ćete tada imati veće šanse za uspjeh. Bolje je da večer ostane slobodna ili se prepustite laganim opuštajućim aktivnostima. Netko neočekivano može vam danas doći u posjet.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas ćete se nositi s brojnim raznolikim obvezama sa svih strana. Budite spremni ispuniti svoje društvene, financijske i osobne obveze. Vaša obitelj, prijatelji i kolege vjerojatno će vam se obratiti i vi ste više nego sposobni podnijeti ovaj pritisak. Danas ćete pomoći velikom broju ljudi i riječima i djelima.

 

 

RIBE

Danas ćete biti posebno ležerno raspoloženi. Nijedan problem nema moć da vas uznemiri i svaku situaciju rješavate s osmijehom na licu. Također možete igrati ulogu učinkovitog posrednika u bilo kojem sporu. Širit ćete veselje i dobru volju, a također ćete biti život i duša svake zabave kojoj prisustvujete navečer.