VAGA – HOROSKOP za OKTOBAR: Konačno vam dolaze BOLJI i SRETNIJI dani i promjene na svakom planu života, a evo i kakve…

Donosimo vam opširan mjesečni horoskop za mjesec Oktobar za sve one koji su rođeni u znaku Vage. Horoskop se sastoji od općenite horoskopske analize, horoskop ljubavi i ljubavnih veza, financijski horoskop, horoskop karijere, horoskop posla, kao i horoskop za one koji se bave profesionalnim zanimanjem, horoskop zdravlja i horoskop za studente i učenike…

 

Općenito:

Rođeni u ovom znaku će vjerojatno razviti više interesa za duhovnost u ovom mjesecu. Neki bi čak mogli krenuti na inozemna putovanja kako bi zadovoljili svoju duhovnu potragu. S druge strane, moglo bi postojati jedinstvo između bračnih parova. Ovo također izgleda kao obećavajući mjesec za studente, kada mogu uspjeti u svom učenju. Osim toga, i zaposleni bi mogli dobro obavljati svoje poslove i stvoriti pozitivan dojam u glavama svojih viših vlasti.

 

Ljubavna veza:

Supružnici mogu imati skladan odnos i uživati ​​u većoj intimnosti u svojoj bračnoj vezi. Također možete dobiti ljubav i naklonost članova obitelji. Oni koji su u dobi za ženidbu i čekaju brak mogu se nadati da će dobiti odgovarajuće životne partnere, kao i potvrdne odgovore. Ljubav ovaj mjesec obećava za sve; one u vezi i one koji su pred bračnim pragom, ali isto i za one koji nisu u nekom obliku veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dakle, ako ste slobodni nemojte se iznenaditi ako vam prilikom običnog susreta jedna osoba toliko upadne u oko da ćete ju isti tren poželjeti dublje upoznati. Putevi će vas spojiti i ostvariti ćete na početku divno poznanstvo. Ljubavna zainteresiranost će biti obostrana, te ćete vrlo brzo započeti ljubavnu vezu. Iako će vas u početku biti pomalo strah, ipak ljubav će biti jača od straha i razuma i prepustit ćete se čarima ljubavi.

Nastavak na sljedećoj stranici…

VAGA – HOROSKOP za OKTOBAR: Konačno vam dolaze BOLJI i SRETNIJI dani i promjene na svakom planu života, a evo i kakve…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top