STRIJELAC – HOROSKOP za OKTOBAR: Dolazi vam VRLO USPJEŠAN mjesec koji donosi OSTVARENJE ŽELJA i CILJEVA i mnogo IZNENAĐENJA!

STRIJELAC – HOROSKOP za OKTOBAR: Dolazi vam VRLO USPJEŠAN mjesec koji donosi OSTVARENJE ŽELJA i CILJEVA i mnogo IZNENAĐENJA!

23 rujna, 2023 0 By Admin

Donosimo vam opširan mjesečni horoskop za mjesec Oktobar za sve one koji su rođeni u znaku Strijelca. Horoskop se sastoji od općenite horoskopske analize, horoskop ljubavi i ljubavnih veza, financijski horoskop, horoskop karijere, horoskop posla, kao i horoskop za one koji se bave profesionalnim zanimanjem, horoskop zdravlja i horoskop za studente i učenike…

 

Općenito:

Osobe rođene u ovom znaku ovog mjeseca mogu imati neke razlike u mišljenjima s bliskim rođacima. Stoga vas molimo da budete oprezni s riječima i izrazima, jer kasnije bi mogli požaliti zbog izrečenog. Međutim, ovo će vjerojatno biti izvrstan mjesec za one koji posluju ili trguju, pri čemu bi mogli ostvariti više profita. Vaša prošla ulaganja također vam mogu donijeti dobitke. Sve to sada može pridonijeti velikodušnom protoku novca.

 

Ljubavna veza:

U ljubavnim vezama između partnera može biti više intimnosti. Slično tome, bračni parovi mogli bi prevladati svoje razlike i uživati ​​u jedinstvu u svojoj vezi i izvrsnom bračnom životu. Osim toga, članovi obitelji mogli bi uživati ​​u dobrom međusobnom odnosu, dok bi vaša veza s djecom također mogla biti skladna.

Međutim, oni koji nisu vezi već su dosta vremena sami i bez ljubavnog života, te čeznu za osjećajem pripadanja nekome. Možda ovaj mjesec i dalje neće pogodovati za nove ljubavi, ali ovaj mjesec će pogodovati za bivše ljubavi. Postoji velika mogućnost da ćete se odlučiti probati još jednom sa bivšim partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako to nije nešto što žarko želite jer vam je ta veza donijela dosta bola i razočaranja, međutim, ljubav u vama i dalje gori i vjerojatno ćete se odlučiti probati još jednom.

Financije:

Protok novca bi se mogao povećati ovog mjeseca, a i vaši troškovi bi mogli biti pod kontrolom. Stoga biste trebali moći udobno zadovoljiti svoje svakodnevne zahtjeve i štedjeti za budućnost. Osim toga, neki od vas možda troše na popravke kuće ili možda vraćaju kredite koje su ranije uzeli od poznanika ili banke.

 

Karijera:

Oni zaposleni u privatnom sektoru možda će morati raditi nešto više kako bi dobili priznanje na dužnosti. Međutim, ljudi koji se bave pisanjem i rade u odjelima visokog obrazovanja mogu se nadati da će postići lijep napredak, dok oni koji rade u medicini mogu zaraditi značajan prihod.

 

Poslovanje:

Samozaposleni poduzetnici mogu raditi s revnošću i ispuniti svoje ciljeve. Međutim, prije donošenja ključnih odluka u vezi sa zajedničkim pothvatima ili partnerskim poslovima, pažljivo odvagnite prednosti i mane i zatim nastavite. Osim toga, oni koji se bave izvozom i uvozom mogu ostvariti značajan profit.

 

Profesionalci:

Profesionalci koji rade u visokom obrazovanju, medijima ili istraživanjima vjerojatno će zaraditi puno prihoda. S druge strane, oni koji su zaposleni u vladi mogu zaraditi dobro ime i poštovanje. Također postoje šanse za napredovanje na poslu.

 

Zdravlje:

Možda ćete sada morati obratiti pozornost na svoje zdravlje. Postoje mogućnosti da neki budu pogođeni bolestima povezanim s bubrezima. Međutim, uzimanje dovoljnih količina vode može vam pomoći u prevladavanju ovog problema. Vrlo je bitno da si priuštite dovoljno odmora i da izbjegavate fizički naporne poslove. Dovoljno spavajte i unosite dovoljnu količinu vitamina. Pojačajte unos povrća u prehranu, a što manje hrane koja sadrži loše masnoće. Dobre masnoće možete pronaći u orasima, bademima i lješnjacima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Studenti:

Učenici mogu biti ometeni i stoga se od njih može tražiti da čitaju s potpunom koncentracijom. Međutim, studenti visokog obrazovanja mogu raditi s potpunim fokusom i uspjeti. No, od studenata istraživača može se tražiti da ustrajno rade kako bi ispunili svoje ciljeve.