RIBE – HOROSKOP za OKTOBAR: Stiže vam NAJBOLJI MJESEC ove godine. Imamo ODLIČNE VIJESTI za Ribe!

RIBE – HOROSKOP za OKTOBAR: Stiže vam NAJBOLJI MJESEC ove godine. Imamo ODLIČNE VIJESTI za Ribe!

23 rujna, 2023 0 By Admin

Donosimo vam opširan mjesečni horoskop za mjesec Oktobar za sve one koji su rođeni u znaku Ribe. Horoskop se sastoji od općenite horoskopske analize, horoskop ljubavi i ljubavnih veza, financijski horoskop, horoskop karijere, horoskop posla, kao i horoskop za one koji se bave profesionalnim zanimanjem, horoskop zdravlja i horoskop za studente i učenike…

 

Općenito:

Rođeni u ovom znaku bi ovog mjeseca mogli steći nova prijateljstva, a to može proširiti krug njihovih prijatelja. Preko ovih osoba također možete dobiti financijsku pomoć. Nadalje, postoje i mogućnosti za one koji ispunjavaju uvjete da sklope bračne saveze po svom ukusu. Oni u braku također mogu uživati ​​u izvrsnoj bračnoj vezi.

 

Ljubavna veza:

Oni u braku se mogu približiti jedno drugome i uživati ​​u većoj intimnosti. Zapravo, tokom cijelog mjeseca vladat će sklad i harmonija između parova. Iako, postoji mogućnost da se krajem mjeseca javi ljubomora koja ne mora biti nužno opravdana. Uz otvoren razgovor i malo više povjerenja sve se može rješiti bez nekih većih tenzija. Također, možete se prilagoditi i članovima obitelji, a to bi moglo pomoći u održavanju mirnih i srdačnih odnosa. Sve u svemu, vjerojatno ćete sada imati dobar odnos sa svim svojim prijateljima i rođacima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za one koji nisu u vezi početak mjeseca pa sve do polovine mjeseca neće donijeti značajnije promjene. Ali iza 20.-tog u mjesecu postoji mogućnost zbližavanja ponovo sa bivšim partnerom. Koliko je to pametna ideja obzirom na vašu prošlost, morat ćete sami procijeniti i na kraju odlučiti da li ćete bivšem partneru dati jednu novu priliku da vam dokaže ljubav.

Financije:

Čini se da vam vaš planetarni plasman ovog mjeseca može osigurati bolje financijsko bogatstvo, uz uspon u vašem gospodarstvu. Čini se da je ovo također pravo vrijeme za ulaganje u dionice i tržišta dionica i ostvarivanje dobiti. A možda ćete moći s lakoćom zadovoljiti svoje dnevne potrebe.

 

Karijera:

Postoje šanse da zaposleni napreduju na svojim poslovima. No, postoje i mogućnosti za neke manje nesporazume ili trvenja s višim autoritetima na radnom mjestu. Pokušajte slobodno i iskreno razgovarati s nadređenima, što vam može pomoći da izbjegnete neugodan razvoj događaja.

 

Poslovanje:

Osobe koje vode poslove vezane uz telekomunikacije mogu očekivati ​​povoljan razvoj događaja i dobit. Osim toga, zajednička ulaganja povezana s poljoprivrednim industrijama također mogu donijeti značajnu dobit. Također, oni koji rade s vladom u proviziji ili brokerskoj industriji mogu se nadati većem profitu i boljim financijama.

 

Profesionalci:

Postoje mogućnosti za profesionalce zaposlene u vladi da postignu nezaboravne podvige na radnom mjestu. Možda ćete imati povoljnu radnu atmosferu i dobiti dobru volju, pomoć i podršku svojih kolega.

 

Zdravlje:

Možda ćete sada morati obratiti pozornost na svoju kondiciju. Mogli biste se osjećati fizički i psihički umorni i također provesti besane noći. Međutim, meditacija i fizičke vježbe mogu pomoći u pomlađivanju vašeg tijela i uma. Uzimanje uravnotežene i hranjive hrane također može pomoći u održavanju dobrog zdravlja. Svakako unosite dovoljno tekućine i vitamina kako bi održali svoj organizam jačim. Također si priuštite dovoljno sna i dovoljno odmora. Izbjegavajte teške fizičke poslove ako je moguće.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Student:

Postoje sjajne šanse za učenike da postignu dobre ocjene i popnu se na višu razinu u svom obrazovanju. Slično tome, studenti visokog obrazovanja također bi mogli biti izvrsni u svom studiju. Osim toga, studenti istraživači također mogu imati bolji kapacitet apsorpcije.