RAK – HOROSKOP za OKTOBAR: Narednih 30 dana vam donosi FINANCIJSKE i LJUBAVNE PROMJENE i evo šta još… Imamo SJAJNE VIJESTI za vas!

Donosimo vam opširan mjesečni horoskop za mjesec Oktobar za sve one koji su rođeni u znaku Raka. Horoskop se sastoji od općenite horoskopske analize, horoskop ljubavi i ljubavnih veza, financijski horoskop, horoskop karijer, horoskop posla, kao i horoskop za one koji se bave profesionalnim zanimanjem, horoskop zdravlja i horoskop za studente i učenike…

 

Općenito:

Osobe rođene u ovom znaku moći će uživati ​​u vrlo dobrim odnosima sa gotovo svim  članovima obitelji. Međutim, moglo bi doći do razmimoilaženja s višim autoritetima na radnom mjestu, stoga je bolje izbjegavati svađe. Savjetujemo da duboko udahnete i dva puta razmislite prije nego se iskažete, jer, kao što znamo, izgovoreno se ne može povući.

Osim toga vaše burne reakcije bi vam samo mogle stvoriti probleme. Trgovina mješovitom robom mogla bi procvjetati i donijeti dobar prihod. Slično tome, također možete očekivati ​​značajnu zaradu od poslova koji uključuju provizije ili posredovanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubavna veza:

Obiteljske bi se obveze mogle povećati. Vaš odnos s roditeljima izgleda dobro. Međutim, postoje šanse za nesporazume između ljubavnika, pa se ima smisla kloniti svađa, jer postoji mogućnost prisutnosti blage nervoze, posebno početkom mjeseca, zato je bolje ponekad i prešutiti određene stvari, nego burno reagirati, jer onda na kraju ispadne burna raspava i svađa.

Dobro bi bilo da supružnici u braku posvete dovoljno vremena svojim životnim partnerima i imaju redovite interakcije i otvorene razgovore s njima. To može pomoći učvršćivanju njihove veze. Zvijezde predviđaju da će osobe rođene u ovom znaku koje su u braku imati vrlo skladan period od trideset dana bez zategnutih odnosa i prepirki, te podići svoj odnos na višu razinu.

Oni koji nisu vezi će tokom mjeseca upoznati osobu sa kojom će vrlo brzo stvoriti prisan odnos i postoje velike šanse da već polovinom mjeseca započnu ljubavni odnos.

Nastavak na sljedećoj stranici…

RAK – HOROSKOP za OKTOBAR: Narednih 30 dana vam donosi FINANCIJSKE i LJUBAVNE PROMJENE i evo šta još… Imamo SJAJNE VIJESTI za vas!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top