MJESEČNI TAROT od 01. do 31. Oktobra: Ovan će rješiti velike probleme, Rak će doći do gomile novca, Lav će ostvarit sve planove, Bik će sve iznenaditi, a evo što i ostale znakove čeka…

MJESEČNI TAROT od 01. do 31. Oktobra: Ovan će rješiti velike probleme, Rak će doći do gomile novca, Lav će ostvarit sve planove, Bik će sve iznenaditi, a evo što i ostale znakove čeka…

30 rujna, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Vitez mačeva

Ima još posla u vašem svijetu, budući da ćete provesti mjesec rješavajući sve nedoumice, posebno one koje bi mogle imati veze s ljubavnim ili obiteljskim poslovima.

Naučili ste da ne možete sve uzeti zdravo za gotovo i da ako se želite odmarati na lovorikama, bolje je da te lovorike budu čvrste i na mjestu. Ovaj mjesec vam omogućuje da se oslonite na svoju dobro zasluženu mudrost i moći ćete dobiti točno ono što želite jer ste proveli vrijeme smišljajući točno kako to dobiti, bez ikakvih problema.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Car, obrnuto

Dat ćete svojim ljudima do znanja da tijekom ovog mjeseca nećete biti isti kao u prošlosti. Sada si u igri; želite dobro zdravlje i čist život.

Vaši će postupci iznenaditi sve oko vas, i iako se u vas može sumnjati tu ili tamo, tu ćete sumnju iskoristiti samo za jačanje vlastitog uvjerenja.

Vjerujete u sebe i iako bi bilo lijepo osjetiti podršku onih u vašem svijetu, ne treba vam ničija pomoć. Spremni ste stvoriti sjajan život za sebe, sami.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Četvorka pentakla, obrnuto

Možete napraviti poteze sada radije nego kasnije, jer se čini da ovaj mjesec obećava mnogo odgoda. Iako nije katastrofalno, ako se previše oslanjate na rad drugih ljudi, možete završiti frustrirani njihovim nedostatkom interesa.

Ovo je na vama. Možete poboljšati ili pokvariti ovaj mjesec, ali nagovještaj uspjeha ovdje dolazi od ideje poduzimanja akcije. Učinite ono što trebate bez traženja dopuštenja. Ako predugo čekate, upropastit ćete dobru priliku.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: desetka pentakla, obrnuta

U ovom mjesecu ćete riskirati i točno znati što je sve na kocki. Sad, vi ste hrabra osoba; volite riskirati i uzbuđuje vas to što ne znate kakav će biti ishod.

Imat ćete priliku zaraditi gomile novca ovog mjeseca, ali to će ovisiti o tome imate li hrabrosti ulagati u ovu sposobnost ili ne.

Sudbina je na vašoj strani, ali dolazi s upozorenjem: istražite. Riskirajte, ali prvo provjerite što radite.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Carica, obrnuto

Stižu vam nevjerojatne vijesti, a vi ne samo da ste spremni za njih, već ste to i planirali. Jedina stvar koja vas sprječava da skačete gore-dolje od sreće je činjenica da ono što dolazi nije pravo iznenađenje.

Te aktivnosti će na neki način djelovati antiklimaktično, iako su vijesti fantastične. Uživat ćeš u onome što ti dolazi, čak i da si znao da će sve ovako završiti.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Trojka pehara, obrnuta

Ovaj mjesec vam daje do znanja da je projekt na kojem ste radili — bio on obiteljski ili radni — konačno pri kraju. Ova karta donosi zatvaranje i završetak.

Bilo da se radi o osobnoj stvari ili nečemu što je povezano s vašim financijama, došao je posljednji čas. Ovaj će mjesec proći u rješavanju labavih stvari i smišljanju što bi trebao biti sljedeći logičan potez.

Ovaj mjesec ćete se osjećati prilično dobro u smislu izbora koje ste donijeli u nedavnoj prošlosti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2