LJUBAVNI HOROSKOP za 01. Oktobar: Nekoga čeka pravo LJUBAVNO IZNENAĐENJE koje će pamtiti VJEČNO!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Ne gubite puno vremena na eksperimentiranje s brojnim ljubavnicima kako biste otkrili najboljeg među njima. Imate šarmantnu osobnost, ali zbog teške sreće ne možete baciti čaroliju na druge u ovom trenutku. Kada donesete odluku tada ćete osjećati da ste učinili pravu stvar.

 

 

BIK

Danas se vi i vaš partner možda planirate useliti zajedno. Vaš partner vas može lako podržati s plišanim stambenim smještajem. No za promjenu raspoloženja možete prije toga otići na egzotično ljetovanje ili nesvakidašnje avanturističko putovanje kako biste razbili monotonu rutinu i razvedrili raspoloženje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Od vitalnog je značaja da sada na jasan način prenesete svoje potrebe i želje svom partneru. Vaša se komunikacija činila prilično dvosmislenom i to je moglo stvoriti zbrku u vašoj vezi. Ovaj dan je savršen za razjašnjavanje svih nesporazuma i za obnovu vitalnosti vaše veze. Također možete naučiti nešto od svog partnera što je za vas potpuno neočekivano i vrlo iznenađujuće.

 

 

RAK

Danas se želite družiti, ali vas može privući netko tko odgovara vašem ukusu i preferencijama. Neizmjerno ćete uživati ​​u ovom novom romantičnom susretu. Međutim, možda ćete nakon nekog vremena smatrati da je bezvrijedno i možete otići kao slobodna žena! U kapuljačama za samce, smislite bolje načine da volite svog partnera.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Danas će u vašoj romantičnoj vezi nastati komplikacije. Vaš mlađi brat ili sestra ili vaš partner može igrati ključnu ulogu u tome. To ne znači da ćete naučiti nešto loše o svom partneru. Umjesto toga, spoznat ćete aspekt njegove/njezine osobnosti kojeg prije niste bili svjesni, a to može dodati slojevima vaše veze.

 

 

DJEVICA

Danas ćete se osjećati vrlo emotivno. I pozitivne i negativne emocije danas preplavljuju vaš mozak. Dakle, ovo nije najbolje vrijeme za donošenje bilo kakve ključne odluke u vezi s vašim romantičnim životom. Međutim, ovo je izvrsno vrijeme za ljubav i romansu, pogotovo ako ste već u predanoj vezi. Samci će se obratiti svakome tko pokaže makar i mali interes.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 01. Oktobar: Nekoga čeka pravo LJUBAVNO IZNENAĐENJE koje će pamtiti VJEČNO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top