LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Decembar: Nekoga čeka pravo LJUBAVNO IZNENAĐENJE koje će pamtiti VJEČNO!

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Decembar: Nekoga čeka pravo LJUBAVNO IZNENAĐENJE koje će pamtiti VJEČNO!

27 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Ne gubite puno vremena na eksperimentiranje s brojnim ljubavnicima kako biste otkrili najboljeg među njima. Imate šarmantnu osobnost, ali zbog teške sreće ne možete baciti čaroliju na druge u ovom trenutku. Kada donesete odluku tada ćete osjećati da ste učinili pravu stvar.

 

 

BIK

Danas se vi i vaš partner možda planirate useliti zajedno. Vaš partner vas može lako podržati s plišanim stambenim smještajem. No za promjenu raspoloženja možete prije toga otići na egzotično ljetovanje ili nesvakidašnje avanturističko putovanje kako biste razbili monotonu rutinu i razvedrili raspoloženje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Od vitalnog je značaja da sada na jasan način prenesete svoje potrebe i želje svom partneru. Vaša se komunikacija činila prilično dvosmislenom i to je moglo stvoriti zbrku u vašoj vezi. Ovaj dan je savršen za razjašnjavanje svih nesporazuma i za obnovu vitalnosti vaše veze. Također možete naučiti nešto od svog partnera što je za vas potpuno neočekivano i vrlo iznenađujuće.

 

 

RAK

Danas se želite družiti, ali vas može privući netko tko odgovara vašem ukusu i preferencijama. Neizmjerno ćete uživati ​​u ovom novom romantičnom susretu. Međutim, možda ćete nakon nekog vremena smatrati da je bezvrijedno i možete otići kao slobodna žena! U kapuljačama za samce, smislite bolje načine da volite svog partnera.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Danas će u vašoj romantičnoj vezi nastati komplikacije. Vaš mlađi brat ili sestra ili vaš partner može igrati ključnu ulogu u tome. To ne znači da ćete naučiti nešto loše o svom partneru. Umjesto toga, spoznat ćete aspekt njegove/njezine osobnosti kojeg prije niste bili svjesni, a to može dodati slojevima vaše veze.

 

 

DJEVICA

Danas ćete se osjećati vrlo emotivno. I pozitivne i negativne emocije danas preplavljuju vaš mozak. Dakle, ovo nije najbolje vrijeme za donošenje bilo kakve ključne odluke u vezi s vašim romantičnim životom. Međutim, ovo je izvrsno vrijeme za ljubav i romansu, pogotovo ako ste već u predanoj vezi. Samci će se obratiti svakome tko pokaže makar i mali interes.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Dan je najprikladniji za polaganje starih duhova na počinak jer katarzični utjecaji dolaze u igru. Novi počeci naznačeni su na svim frontama. Možete obnoviti svoje obećanje da ćete se voljeti, ili ćete možda upoznati nekoga tko će uvesti novo poglavlje u vašem životu. Morate identificirati što vas koči kako biste se mogli prepustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

 

 

ŠKORPIJA

Danas možete osnovati nove saveze. Nadamo se da će to biti ozbiljno i da će ići daleko. Voljet će vas netko poseban i voljet ćete mu i vi. Međutim, određeni problemi mogu se pojaviti zbog miješanja obitelji i drugih nevidljivih okolnosti koje čekaju da testiraju trajnost vaše veze.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Čini se da vam je dosta veza i dosade vam kratke i drhtave veze. Vrijeme je za hibernaciju u svojoj privatnoj zoni u koju tijelo ne može zaviriti! Ako se ne možete raskinuti iz problematične veze, onda se barem malo odmorite od nje nakon što obavijestite i uvjerite partnera u to.

 

 

JARAC

Danas ćete biti vrlo zauzeti svojim društvenim obvezama. Zabave, druženja i obiteljske prilike vjerojatno će vam oduzeti većinu vremena, a vi ćete uživati ​​u društvenom vjetru. Lako ćete privući pažnju ljudi dok blistate na svim okupljanjima. Kroz ove sastanke ćete uskrsnuti neku staru vezu koja će vam biti od koristi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Stres na poslu ili u drugim područjima života vjerojatno će utjecati na sklad u vašoj vezi. Mali problemi danas mogu poprimiti nerazmjernu važnost. To može dovesti do velikog neslaganja oko manjeg problema u vašoj vezi. Ako ste slobodni, sami zakažite neke opuštajuće aktivnosti. Dan nije povoljan za komunikaciju jer postoje šanse da budete neshvaćeni.

 

 

RIBE

Romantična veza s kolegom stvorit će nepotrebnu napetost i poteškoće. Pokušajte držati svoj osobni život odvojen od profesionalnog života. Pokušajte se pridružiti fitness i zdravstvenom programu sa svojom voljenom osobom kako biste smanjili razinu stresa u vašoj vezi, ali i u svom umu. Ove strepnje mogu uzrokovati da patite od osjećaja nesigurnosti u vezi.