Dnevni TAROT za nedelju, 2. Oktobar: OVOM znaku ova nedelja donosi divne vijesti, novac, pomirenje i ljubav

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Sunce

Bez obzira s čime se suočavate, danas je najbolje zadržati optimističan način razmišljanja. Tarot karta Sunce jasan je znak da teškoće i dobra vremena vode do blagoslova. Ne bojte se što god vam se nađe na putu. Sve će vam uspjeti.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: petica pentakla

Znate kakvi ljudi mogu biti na radnom mjestu. Možda postoji jedna osoba koja ujutro nije popila dovoljno kave samo da bi sa sobom u ured ponijela kokošje raspoloženje. Možda se osjećate kao da želite otići kući ranije samo da pronađete središte smirenosti, ali za danas samo pustite da vam se stvari otkotrljaju s leđa. Pet sati će doći prije nego što mislite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Osmica pentakla

Bolje ti je da radiš! Danas se sve vrti oko truda koji ulažete kako biste dobili rezultat koji želite. Ne možete samo očekivati ​​da će se nešto dogoditi ako se ne usredotočite, zar ne? Dakle, odložite telefon i ne skrolajte po Facebooku (koliko god primamljivo bilo). Umjesto toga, što prije pregledajte svoj popis obaveza i ostvarite te ciljeve.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Osmica pehara, obrnuta

Ranije ovog tjedna bili ste pravi nered, ali sada pogledajte kako se smiješite i ponašate se kao da vas ništa ne može spriječiti da pronađete svoju radost. Sada si na puno boljem mjestu kad si prebolio sve što ti je povrijedilo srce. Spremni ste zavladati svijetom, a nije važno ni to što je danas težak dan.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Devetka mačeva, obrnuta

Koga briga za te noževe u leđa, zar ne? Već si to prebolio. Znate da ste sjajna osoba s puno ljubavi za ponuditi. Ako vas netko i njihovi prijatelji ne mogu cijeniti onakvima kakvi jeste, naći ćete bolja mjesta i ljude koji vas cijene.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Budala

Mnogo si pametnija nego što misliš, ali čak bi i ti mogla s vremena na vrijeme poslušati nečiji savjet. Možda ne volite čuti nekoga tko stoji po strani, ali čini se da misli da vam može reći kako živjeti svoj život. Stvar je u tome što uvijek postoji nešto vrijedno iz nečijih usta kada govore. Razmislite i vidite što bi to moglo biti.

Nastavak na idućoj stranici…

Dnevni TAROT za nedelju, 2. Oktobar: OVOM znaku ova nedelja donosi divne vijesti, novac, pomirenje i ljubav

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top