DNEVNI HOROSKOP za 28. Decembar: Netko će danas ZABLISTATI od SREĆE, jer je na ovaj dan PREDUGO ČEKAO!

DNEVNI HOROSKOP za 28. Decembar: Netko će danas ZABLISTATI od SREĆE, jer je na ovaj dan PREDUGO ČEKAO!

27 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Čini se da danas sve dolazi na svoje mjesto i svi će vaši napori biti uspješni. Možete čak nadoknaditi gubitke koje ste pretrpjeli ranije. Kao rezultat toga, u početku ste skloni biti pretjerano optimistični u pogledu mogućnosti. Pokušajte se zaštititi od sklonosti preuzimanju rizika bez detaljne provjere mogućnosti. Iznenadni neočekivani susret može vas danas zateći nespremne.

 

 

BIK

Čini se da je za vas danas dan pun razmišljanja! Možda ćete htjeti napraviti pomak s trenutnog mjesta stanovanja ili čak sa svog trenutnog posla. Nemojte biti u nevolji; vrijedi ući za promjenu. Možda ćete dobiti pomoć od neočekivane komunikacije od nekoga tko vam je potajno želio dobro!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je vrlo dobro vrijeme za provedbu planova i obećanja koja ste sami sebi dali. Novi pothvati sada će vjerojatno vrlo brzo krenuti s početka. Međutim, vrijeme je pogodno i za opuštanje i zabavu s prijateljima. Stoga, društvene aktivnosti svakako zakažite navečer. Izbjegnite tračeve i možete se zabaviti na večer.

 

 

RAK

Danas možete postati emocionalni zbog određenih problema koji zahtijevaju da budete praktični. Razlikujte ono što želite i ono što je dobro za vas objektivnim pristupom! U vama se mogu uzburkati emocije što vam može dati potreban poticaj da prijeđete određene granice. Obavijestite sve o tome prije poduzimanja ovog koraka!

 

 

LAV

Danas je vaše raspoloženje i razigrano i dramatično i privući će vas sve lijepo. To može dovesti do nekih neplaniranih i nepotrebnih troškova. Sve vaše aktivnosti danas će imati estetski štih. Također možete otići na neki tretman ljepote. Bit ćete veselo raspoloženi cijeli dan, a to će stvoriti druželjubivost i na vašem radnom mjestu.

 

 

DJEVICA

Posljednjih dana osjećate se nemirno i nesretno, a danas ste spremni proaktivnije pristupiti problemu. Morate duboko kopati da biste shvatili gdje točno leži problem i danas je najbolji dan za početak procesa. Dan je povoljan i za planiranje nekih projekata koje ste predugo ignorirali.

VAGA

Možda ćete postati posesivni u pogledu materijalnih stvari. Ne držite stvari previše čvrsto. Samo slijedite tok i krećite se s njim. Morate biti čvrsti oko stvari dok ne dobijete odgovore u svojim rukama. Možda ćete razmišljati i o premještanju kuće. Bilo bi dobro prenijeti riječi svojim prijateljima i kolegama.

 

 

ŠKORPIJA

Dan može početi s nekom zbrkom. Osoba s duhovnim sklonostima može vam priskočiti u pomoć. Osoba će vas voditi. Možete slijediti njegove savjete jer su danas dani s čistom namjerom. Možda ste i danas skloni posjetiti neko sveto mjesto. Druga polovica dana proći će bez problema. Možete uživati ​​s prijateljima.

 

 

STRIJELAC

Danas ćete biti posebno lagodno raspoloženi. Nijedan problem nema moć da vas uznemiri i svaku situaciju rješavate s osmijehom na licu. Također možete igrati ulogu učinkovitog posrednika u bilo kojem sporu danas. Širit ćete veselje i dobru volju, a također ćete biti život i duša svake zabave kojoj prisustvujete navečer.

 

 

JARAC

Dan je savršen za nove početke i nove početke. Moći ćete se riješiti svega što vas je sputavalo. Doći će vam nove prilike kako biste oblikovali i promijenili vaš život, ali ovu priliku morate iskoristiti dok još ima vremena. Brza i odlučna akcija može značajno preokrenuti stvar za vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Izbjegavajte da vas zaglave zaostaci. Izbjegavali ste svoje obveze i ovo je najbolje vrijeme da ispunite sve svoje obveze. Trebat će vam disciplina i fokus kako biste dovršili svoje zadatke, kao i zdravu dozu volje. Morate usmjeriti svoju energiju na posao na kojem je već došlo do značajnog planiranja kako biste ga doveli do uspješnog završetka.

 

 

RIBE

Dan bi mogao ispasti pomalo bizaran. Događaj koji niste očekivali danas ima velike šanse da se dogodi. Važno je da uzmete u obzir planetarne energije i pokušate razumjeti smjer u kojem vas guraju. Otkrivanje pravog puta u ovom trenutku može imati revolucionaran učinak na vaš život.