DNEVNI HOROSKOP ZA 01. Oktobar: Netko će danas ZABLISTATI od SREĆE, jer je na ovaj dan PREDUGO ČEKAO!

OVAN

Čini se da danas sve dolazi na svoje mjesto i svi će vaši napori biti uspješni. Možete čak nadoknaditi gubitke koje ste pretrpjeli ranije. Kao rezultat toga, u početku ste skloni biti pretjerano optimistični u pogledu mogućnosti. Pokušajte se zaštititi od sklonosti preuzimanju rizika bez detaljne provjere mogućnosti. Iznenadni neočekivani susret može vas danas zateći nespremne.

 

 

BIK

Čini se da je za vas danas dan pun razmišljanja! Možda ćete htjeti napraviti pomak s trenutnog mjesta stanovanja ili čak sa svog trenutnog posla. Nemojte biti u nevolji; vrijedi ući za promjenu. Možda ćete dobiti pomoć od neočekivane komunikacije od nekoga tko vam je potajno želio dobro!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je vrlo dobro vrijeme za provedbu planova i obećanja koja ste sami sebi dali. Novi pothvati sada će vjerojatno vrlo brzo krenuti s početka. Međutim, vrijeme je pogodno i za opuštanje i zabavu s prijateljima. Stoga, društvene aktivnosti svakako zakažite navečer. Izbjegnite tračeve i možete se zabaviti na večer.

 

 

RAK

Danas možete postati emocionalni zbog određenih problema koji zahtijevaju da budete praktični. Razlikujte ono što želite i ono što je dobro za vas objektivnim pristupom! U vama se mogu uzburkati emocije što vam može dati potreban poticaj da prijeđete određene granice. Obavijestite sve o tome prije poduzimanja ovog koraka!

 

 

LAV

Danas je vaše raspoloženje i razigrano i dramatično i privući će vas sve lijepo. To može dovesti do nekih neplaniranih i nepotrebnih troškova. Sve vaše aktivnosti danas će imati estetski štih. Također možete otići na neki tretman ljepote. Bit ćete veselo raspoloženi cijeli dan, a to će stvoriti druželjubivost i na vašem radnom mjestu.

 

 

DJEVICA

Posljednjih dana osjećate se nemirno i nesretno, a danas ste spremni proaktivnije pristupiti problemu. Morate duboko kopati da biste shvatili gdje točno leži problem i danas je najbolji dan za početak procesa. Dan je povoljan i za planiranje nekih projekata koje ste predugo ignorirali.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 01. Oktobar: Netko će danas ZABLISTATI od SREĆE, jer je na ovaj dan PREDUGO ČEKAO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top