BLIZANCI – HOROSKOP za OKTOBAR: Stižu vam FINANCIJSKE PROMJENE, kao i druga iznenađenja! Imamo SJAJNE VIJESTI za vas…

BLIZANCI – HOROSKOP za OKTOBAR: Stižu vam FINANCIJSKE PROMJENE, kao i druga iznenađenja! Imamo SJAJNE VIJESTI za vas…

23 rujna, 2023 0 By Admin

Donosimo vam opširan mjesečni horoskop za mjesec Oktobar za sve one koji su rođeni u znaku Blizanca. Horoskop se sastoji od općenite horoskopske analize, horoskop ljubavi i ljubavnih veza, financijski horoskop, horoskop karijer, horoskop posla, kao i horoskop za one koji se bave profesionalnim zanimanjem, horoskop zdravlja i horoskop za studente i učenike…

 

Općenito:

Rođeni u ovom znaku mogli bi razviti više poštovanja prema članovima svoje obitelji tijekom ovog mjeseca, a to može ojačati njihove odnose s njima. Neki od vas mogu kupiti upotrebne ili elektroničke predmete za dom. Međutim, neki od vas mogu razviti razlike s rođacima u vezi sa svojstvima predaka. Dakle, budite oprezni u ovom pogledu. No, postoje sjajne šanse za one koji posluju sami da ostvare lijepu zaradu. Ovaj mjesec pružit će vam se brojne prilike, no na vama je koliko ćete takvih prilika prepoznati i koliko ćete ih iskoristiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubavna veza:

Oni u ljubavnim vezama mogli bi sa svojim dragima otići na brdo ili općenito negdje u prirodu i uživati. No, s druge strane, postoje mogućnosti da će se oni u braku upustiti u bespotrebne rasprasve, čak i u manjim pitanjima. Stoga je logično da ne ulaze u bilo kakve rasprave sa svojim životnim partnerima ako baš ne moraju.

Rasprave bi mogle kulminirati u teške riječi, kao i žestoke svađe, a onda bi mogao gotovo cijeli mjesec proći u zazegnutim odnosima. Savjetujemo da vi budete ona pametnija strana koja će jednostavno prešutjeti i dopustiti da partnerova riječ bude zadnja. Teško, zar ne!? Pokušajte…

Financije:

Može doći do značajnog povećanja vašeg prihoda kroz operacije trgovanja dionicama. Osim toga, možete smanjiti svoje troškove i povećati ušteđevinu. Također, molimo vas da slušate i slijedite savjete obiteljskih članova, a to bi vam moglo biti od koristi.

 

Karijera:

Oni koji su zaposleni u vladi mogu se nadati da će ovaj mjesec dočekati bolja vremena. Također biste mogli održavati srdačne odnose s kolegama. Isto tako, oni koji služe u privatnom sektoru također se mogu istaknuti u svom poslu i zaslužiti poštovanje viših vlasti. Također biste mogli brzo izvršiti svoje zadatke zahvaljujući pomoći kolega zaposlenika.

 

Poslovanje:

Posao i samozapošljavanje mogu svjedočiti napretku. Također postoje šanse da partnerski poslovi ili zajednička ulaganja zarade priličnu zaradu. Konkretno, oni koji se bave uzgojem svile ili svilarstvom i izvozom istih mogu se nadati značajnoj zaradi. Osim toga, tržišni udjeli industrija koje uvoze računala i telekomunikacijske uređaje mogli bi dobro proći.

 

Profesionalci:

Stručnjacima preporučujemo da budu oprezni pri novim ulaganjima. Također, bolje je da oni koji posluju konfekcijom ne ulaze u nova ulaganja u zajednička ulaganja. Štoviše, od zaposlenih visokoškolskih stručnjaka može se zahtijevati da budu oprezni u izvršavanju svojih odgovornosti na radnom mjestu.

 

Zdravlje:

Težak posao može utjecati na vaše zdravlje ovog mjeseca. Neki od vas mogu patiti od bolova u vratu ili rukama. Stoga je preporučljivo da napravite pauzu od posla i odmorite se na neko vrijeme, jednom u sat vremena. Vježbe za vrat i ruke također vam mogu pomoći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Studenti:

Učenici mogu biti uspješni u učenju i postići dobre rezultate na ispitima. Oni koji pohađaju magistarski studij obrazovanja mogu dobiti priliku za nastavak studija u inozemstvu. Učenici koji se bave istraživanjem mogu izaći kao pobjednici u svom istraživačkom radu, ali iu drugim obrazovnim aktivnostima.