BIK kada nekoga ZAVOLI, tada čini PRAVA MALA ČUDA za VOLJENE. Nitko drugi ne zna voljeti na način kao BIK!

Kada se o biku priča, uvijek se spominje njegova dobrota. On nikada ne želi nikoga povrijediti, no isto tako on ne želi ostati povrijeđen od strane nekoga drugoga.  To su neke stvari od koji se ovaj znak razlikuje od ostalih, jer mnogi ne mare za druge, već samo za sebe.. Bikovi su po prirodi veoma mirne osobe.

Oni ne vole prolazne avanture. Nisu one osobe koje često mijenjaju partnera. Jednom kada se zaljube, onda vole do kraja.  Bik je osoba koja voli uzbuđenje i uvijek neke nove stvari.  Kada vole, tada cijene i poštuju voljenu osobu i spremni su i na odricanje ako treba i ako će to osnažiti ili sačuvati vezu.

Partnera drže kao kap vode na dlanu i ne dozvoljavaju da se niti u jednom trenutku osjeća zapostavljeno. Kraj njega će svatko biti sretan. Osim toga što je Bik odan i vjeran, on uvijek čini prava mala čuda za osobu do koje mu je stalo.

On uvijek zna kome može, a kome ne može vjerovati. Ima mali krug pravih ljudi oko sebe sa kojima je dobar. Samo pojedincima može reći neke stvari koje su važne, jer za te pojedince zna da neće izdati nekome drugome.

Srce jednog bika nije lagano osvojiti. Da biste osvojili njegovo srce morate pokazati poštovanje i dokazati da ste vjerni. Uvijek gledaju da što više ugode svojoj voljenoj osobi. Bik nikada neće sebi dozvoliti da bude pokraj nekoga tko ga ne cijeni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Takve osobe ne želi u svome životu jer on ima osobe pokraj sebe koje su iskrene prema njemu. Ako bik sazna za nekoga bliskog da ga vara i laže mu, on će ga maknuti iz svoga života i neće mu se više obraćati. Veoma teško pušta…

Nastavak na idućoj stranici…

BIK kada nekoga ZAVOLI, tada čini PRAVA MALA ČUDA za VOLJENE. Nitko drugi ne zna voljeti na način kao BIK!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top