BIK – horoskop za OKTOBAR: Konačno vam dolaze vam puno BOLJI i SRETNIJI DANI! Oktobar će ispuniti mnogo vaših očekivanja, a evo i kakvih!

BIK – horoskop za OKTOBAR: Konačno vam dolaze vam puno BOLJI i SRETNIJI DANI! Oktobar će ispuniti mnogo vaših očekivanja, a evo i kakvih!

23 rujna, 2023 0 By Admin

Donosimo vam opširan mjesečni horoskop za mjesec Oktobar za sve one koji su rođeni u znaku Bika. Horoskop se sastoji od općenite horoskopske analize, horoskop ljubavi i ljubavnih veza, financijski horoskop, horoskop karijer, horoskop posla, kao i horoskop za one koji se bave profesionalnim zanimanjem, horoskop zdravlja i horoskop za studente i učenike…

Općenito:

Novovjenčani vjerojatno će uživati ​​u više intimnosti sa svojim supružnicim. Čak i razlike, ako postoje, između muža i žene mogu se riješiti i oni mogu imati bolji sklad u svojoj vezi. Vaša ušteđevina također može biti veća od vaših troškova. Osim toga, oni koji trguju gotovim odjevnim predmetima mogli bi dobiti obećavajuće poslovne prilike, a također i mogućnosti vanjske trgovine. Izvoz se također može pokazati uspješnim, donoseći profit. No, neki od vas mogu imati problema zbog probavnih smetnji, koje ipak mogu biti kratkotrajne.

 

Ljubavna veza:

Ljubavne veze mogu ostati slatke i ugodne ovog mjeseca. Oni u ljubavnim vezama mogli bi ići na izlete ili izlete sa svojim voljenima i ugodno se provesti. Čak i bračni parovi sada mogu doživjeti skladnu bračnu vezu, dok biste također mogli uživati ​​u dobrom odnosu sa starcima obitelji i djecom. Štoviše, tek vjenčani mogu imati više harmonije sa svojim životnim partnerima. A sve to može pomoći da u obitelji zavlada mir, uz pojačanu pozitivnu energiju i sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Financije:

Ovaj biste mjesec mogli zaraditi više; Ipak, molimo vas, nemojte ići u nove zajmove. Također, nemojte donositi ishitrene odluke po pitanju novca. Nadalje, postoje mogućnosti troškova na račun popravka kuće, održavanja ili bojenja.

Karijera:

Inženjeri ili oni u inženjerskim linijama koji traže posao u inozemstvu mogu dobiti priliku za posao u stranim zemljama. Svojim napornim radom možete steći dobar ugled i slavu na radnom mjestu. Osim toga, suradnici bi također mogli biti prijateljski raspoloženi prema vama.

Posao:

Zajednički pothvati i partnerski poslovi mogu napredovati ovog mjeseca. Ovo razdoblje moglo bi se pokazati posebno unosnim za poslovne ljude koji posluju sa stranim zemljama. Samozapošljavanje bi vam također moglo donijeti dobro ime i slavu, dok bi se poslovna putovanja također mogla pokazati korisnima.

 

Profesionalci:

Profesionalci koji rade u vladi mogu se nadati napredovanju na poslu i posljedičnom poboljšanju svog financijskog statusa. Možda ćete jako naporno raditi ovaj mjesec i dobiti dužno priznanje. Međutim, oni koji se bave trgovinom ili komunikacijama mogli bi se morati suočiti s napetim situacijama na poslu.

 

Zdravlje:

Sada biste mogli imati problema sa želucem ili crijevima. Međutim, hranjiva i uravnotežena prehrana i pravilna tjelovježba mogu pomoći u zaštiti vašeg zdravlja. Također, bolje je izbjegavati brzu hranu i namirnice bogate uljem. Štoviše, zdravlje starije osobe može zahtijevati pažnju, dok netko iz obitelji može patiti od manjih i kratkotrajnih zdravstvenih problema. Dakle, oprez!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Studenti:

Učenici se mogu istaknuti u učenju. S druge strane, oni koji imaju visoko obrazovanje i žele studirati u inozemstvu mogu slijediti upute svojih roditelja i uspjeti u svojim nastojanjima. Isto tako, studenti istraživači mogu raditi s povjerenjem i ustrajno i izaći kao pobjednici u svom istraživačkom radu.