3 horoskopska znaka koji NAPUŠTAJU ONU KOJU VOLE tijekom mjesečevog trigona s Jupiterom od 01. oktobra

3 horoskopska znaka koji NAPUŠTAJU ONU KOJU VOLE tijekom mjesečevog trigona s Jupiterom od 01. oktobra

30 rujna, 2022 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Voljeli ste tu osobu toliko dugo da se počinjete pitati je li to uopće ljubav koju osjećate prema njoj. Znate da vam je dosadno s njom. Također znaš da ti je muka od nje, njenih navika, stila i izbora, a ipak, ostao si s njom sve ovo vrijeme, pa moraš voljeti nešto na njoj.

Otkrit ćete da sve što mrzite u vezi s ovom osobom dolazi do izražaja, naizgled umnoženo, i shvatit ćete da ne možete više uzeti niti minutu od nje.

Morate izaći odatle, a to se mora dogoditi impulsivno — ili ćete zauvijek biti zarobljeni.

Radije biste voljeli ovu osobu izdaleka. Na kraju krajeva, toliko ste vremena proveli zajedno da mora postojati nešto u vezi s njom za to ili ćete ju ostaviti i shvatiti da vam je puno bolje bez nje.

 

 

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Odlučili ste da morate napustiti osobu koju volite. Već ste neko vrijeme žonglirali ovom mišlju, a tijekom ovog tranzita otkrit ćete da je sada ili nikad; i ti ćeš učiniti svoj potez.

Vaš partner je to očekivao i neće se boriti, što je zapravo ono što je vaš cijeli odnos pretvorio u niz ustupaka.

Nitko se ne bori, nitko ne pobjeđuje. A to je zato što — iako se oboje volite — nitko nije zainteresiran. Ono što imaš je mrtav odnos i ne ide nikamo brzo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi, međutim, želite da to nekamo ode, iako ne želite biti s njim, pa ćete partneru iznijeti ideju i on će, nažalost, pristati da vas pusti. Gotovo je i oboje to znate. Možda jednog dana možete biti prijatelji, ali prvo morate učiniti korak da se oslobodite ništavila koje je ovaj odnos.

Stranice: 1 2