ŽENA ŠKORPIJA – Za sebe ne traži puno, ali JAKO PUNO DAJE LJUBAVI, BRIGE i PAŽNJE!- Onaj tko ju ima u svome životu, NIJE NI SVJESTAN koliko je BOGAT!

ŽENA ŠKORPIJA – Za sebe ne traži puno, ali JAKO PUNO DAJE LJUBAVI, BRIGE i PAŽNJE!- Onaj tko ju ima u svome životu, NIJE NI SVJESTAN koliko je BOGAT!

10 ožujka, 2023 0 By Admin

Žena Škorpija ima nebrojeno puno kvaliteta, no zasigurno jedna od najvećih kvaliteta i vrlina je njezina velikodušnost i skromnost. Ona je žena koja nikad za sebe ne traži puno, kao što ni ne očekuje, ali zato jako puno od sebe pruža i daje, posebno svojim voljenim i dragim osobama.

Toliko je nesebična da često svoju dobrotu daje i onima koji to najmanje zaslužuju. Za nju miran san i čista savjest nemaju cijenu. Upravo zato prema svima postupa korektno, pa čak i prema onima koji to uopće ne zaslužuju, jer želi imati čistu savjest.

Ona je osoba koja zna sve cijeniti, a upravo ju sitnice najviše raduju. Dovoljan joj je nečiji osmjeh i njeno srce će zaigrati. Ona je osoba koja ne traži puno za sebe, ali koliko god da joj date i pružite, vratit će vam i više nego duplo. Žena Škorpija nikada ne zaboravlja nečiju dobrotu, ne zaboravlja one koji su joj pomogli i pružili ruku kada joj je to bilo najpotrebnije.

Ako ste bili uz nju kada joj je bilo potrebno, dobili ste njezinu zahvalnost i nju kao osobu za cijeli život. Bit će vam na raspolaganju kada god budete trebali. Upravo zato što ona nikada ne zaboravlja one osobe koji su joj bili podrška u teškim vremenima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za ljude koje voli doslovno nema toga što ne bi napravila. Od voljenih osoba nikada ne odustaje ili gotovo nikada. Žena Škorpija zna oprostiti, zna prešutiti, puna je tolerancije i razumijevanja, ali…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2