Tri horoskopska znaka čije će se romantične veze uskoro raspasti!

Tri horoskopska znaka čije će se romantične veze uskoro raspasti!

9 siječnja, 2024 0 By Admin

Nažalost, vidjet ćemo kako se određene romantične veze raspadaju.

Energija počinje tako da osjećamo da se moramo boriti za svoje pravo da budemo ono što jesmo i napredujemo u obliku zatvaranja naših partnera.

Zanemarujemo važne razgovore i toliko se ljutimo na svoje voljene da uzrokujemo razdor koji se ne može popraviti. Uništavamo svoje ljubavne živote inzistirajući na tome da smo mi u pravu, a znamo da oni nisu u pravu.

Nema sivih područja; tu sam ja i tu si ti, i kako sada stoji, ‘JA’ pobjeđuje u ovoj igri.

Ovaj tranzit daje nam do znanja razliku između sebe i naših partnera.

Možda smo u jednom trenutku mislili da smo potpuno kompatibilni i da smo na potpuno istom putu. Ali tijekom ovog tranzita vidjet ćemo da nismo nimalo slični. Kad to vidite, neki bi parovi mogli poželjeti pobjeći i rastati se.

Kao da konačno ‘vidimo’ tu jednu užasno groznu stvar koja se ne može prihvatiti, a to će biti jedina stvar koja će nas razdvojiti.

Ipak, jednu stvar možemo znati sa sigurnošću… Ako se naše veze raspadnu, to je zato što su bile na putu da se raspadnu prije ili kasnije. Ovo nije impulzivan čin.

Tri horoskopska znaka čije se romantične veze raspadaju

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Jedan od glavnih razloga zašto želite prekinuti sadašnju vezu je taj što ste od nje očekivali puno više od onoga što dobivate. Nalazite se na mjestu u svom životu, gdje ne želite više gubiti vrijeme. Želite ono što želite i ako se vaš partner ne slaže s tim da vam da ono što želite, onda biste mu jednako lako rekli da je gotovo.

Već proživljavate mračne dane propadanja ove veze. A kako se stvari odvijaju, sigurno nećete izdržati tranzit koji je u biti ovdje da iščupa vas i vaše emocije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Donijeli ste odluku o ovome. Ne želite da vam se partner nasmrt dosađuje, a znajući to, dopuštate da se ono što sada imate potpuno raspadne. To je ono što želiš.

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Odjednom ste se probudili u potpuno novoj stvarnosti, a to je ona u kojoj svom partneru konačno kažete da vam ga je dosta. Ne osjećate suosjećanje ni oko ovoga; osjećate da ste opskrbili ovu osobu sa svime što joj je moglo trebati u smislu onoga što veza zahtijeva, a sada jednostavno… više niste zainteresirani.

Vi ste jedan od rijetkih znakova koji to sami sebi mogu priznati, a za vrijeme ovog tranzita bit će vam vrlo lako vidjeti putokaze što oni zapravo znače.

Sve što vidite je da je ova veza u slijepoj ulici i da nemate nade za budućnost s tom osobom. Da ovaj tranzit danas nije u punoj snazi, i dalje biste bili na istom putu do uništenja, ali možda bi trebalo više vremena da stignete tamo. Sada ste tu. Vrijeme je da napravite svoj potez.

 

3. Jarac

Ti si lukav, jer imaš rezervni plan za, a što je danas osim dan kada prekineš s osobom s kojom si u vezi.

Vaš rezervni plan je…druga osoba. Da, tako je; znaš da je tvoja trenutna veza već neko vrijeme u raspadu, a slučajno si se zaljubio u nekog drugog, što čini prekid veze.

Što je mnogo lakše učiniti. Veza B obećava, pa se osjećate puno sigurnije ako prekinete staru, pa ćete upravo to učiniti tijekom ovog tranzira Ima li vaš sadašnji partner pojma da ste ga varali?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Da, ima više od ideje; on imaju dokaz, i iako bi vas to moglo iznenaditi, zbog toga ćete otkriti da je raskid ove veze sada vraški lakši. Vi ste ga postavili, sada je vrijeme da gledate kako pada.