Tri horoskopska znaka čije se romantične veze raspadaju tijekom Venere nasuprot Urana od 30. septembra

Nažalost, vidjet ćemo kako se određene romantične veze raspadaju.

Energija počinje tako da osjećamo da se moramo boriti za svoje pravo da budemo ono što jesmo i napredujemo u obliku zatvaranja naših partnera.

Zanemarujemo važne razgovore i toliko se ljutimo na svoje voljene da uzrokujemo razdor koji se ne može popraviti. Uništavamo svoje ljubavne živote inzistirajući na tome da smo mi u pravu, a znamo da oni nisu u pravu.

Nema sivih područja; tu sam ja i tu si ti, i kako sada stoji, ‘JA’ pobjeđuje u ovoj igri.

Ovaj tranzit daje nam do znanja razliku između sebe i naših partnera.

Možda smo u jednom trenutku mislili da smo potpuno kompatibilni i da smo na potpuno istom putu. Ali tijekom ovog tranzita vidjet ćemo da nismo nimalo slični. Kad to vidite, neki bi parovi mogli poželjeti pobjeći i rastati se.

Kao da konačno ‘vidimo’ tu jednu užasno groznu stvar koja se ne može prihvatiti, a to će biti jedina stvar koja će nas razdvojiti.

Ipak, jednu stvar možemo znati sa sigurnošću… Ako se naše veze raspadnu, to je zato što su bile na putu da se raspadnu prije ili kasnije. Ovo nije impulzivan čin.

Tri horoskopska znaka čije se romantične veze raspadaju tijekom Venere nasuprot Urana od 30. septembra:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Jedan od glavnih razloga zašto želite prekinuti sadašnju vezu je taj što ste od nje očekivali puno više od onoga što dobivate. Nalazite se na mjestu u svom životu, gdje ne želite više gubiti vrijeme. Želite ono što želite i ako se vaš partner ne slaže s tim da vam da ono što želite, onda biste mu jednako lako rekli da je gotovo.

Već proživljavate mračne dane propadanja ove veze. A kako se stvari odvijaju, sigurno nećete izdržati tranzit koji je u biti ovdje da iščupa vas i vaše emocije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Donijeli ste odluku o ovome. Ne želite da vam se partner nasmrt dosađuje, a znajući to, dopuštate da se ono što sada imate potpuno raspadne. To je ono što želiš.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka čije se romantične veze raspadaju tijekom Venere nasuprot Urana od 30. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top