LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Januar: Ovo bi mogao biti dan koji će nekome ostvariti SVE LJUBAVNE ŽELJE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Januar: Ovo bi mogao biti dan koji će nekome ostvariti SVE LJUBAVNE ŽELJE!

5 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Partneru ćete biti teško posvetiti onoliko vremena koliko biste željeli zbog pritiska kojeg stvaraju brojni vanjski čimbenici. Profesionalne obveze sada mogu pojesti većinu vašeg vremena. Obavezno prenesite svoje osjećaje svom partneru i naći ćete ga/nju puno više razumijevanja nego što ste mislili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Imperativ je da držite svoj ego po strani ako želite njegovati vrlo obećavajući odnos. Vaš vlastiti uski vid i ego vrlo će vjerojatno uzrokovati probleme u vašem obiteljskom životu. Pravodobna intervencija je bitna ako ne želite da se ovo razvije u dugoročne svađe. Pokušajte sagledati stvar s gledišta koje se razlikuje od vašeg.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Oni koji imaju naviku slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom svom integritetu. Mnogi vas mogu poželjeti, ali vas ne mogu dobro priznati jer mobilna priroda vašeg posla čini neprikladnim za boravak u blizini kuće! Vaš partner je u pravu sa svoje točke gledišta; nakon svega ne možete upravljati obiteljima u pokretu!

 

 

RAK

I vi i vaš partner ste u posljednje vrijeme jako zauzeti. Stoga danas svakako provedite vrijeme jedno u drugome društvu. Planirajte romantičnu večeru i razmazite partnera svojom pažnjom. Ova gesta uvažavanja će ići daleko. Slobodne osobe će vjerojatno imati sjajan spoj koji bi ih mogao potaknuti da vezu podignu na sljedeću razinu.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegavaju brojne trivijalne svađe. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je smetao stav i ponašanje vašeg partnera, progovorite. Stvari će se samo kretati ka boljitku. Poznato je da stojite pri svojim vrijednostima i principima. Djelujte unutar granica.

 

 

DJEVICA

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Izlazili ste s mnogim osobama suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga tvog ukusa i stasa. Obitelj vas pritiska da vežete čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada vam pustite da u potpunosti uživate u svojoj samci!

VAGA

Ljubavni horoskop:  Živjeli ste vrlo zaposlenim životom i obveze sa svih strana postavljale su vam zahtjeve. Danas će pritisak vjerojatno malo popustiti. Iskoristite ovu priliku da se odmorite i opustite sa svojom obitelji ili partnerom. Utjehu ćete crpiti iz poznatih stvari. Uživajte u mirnoj večeri kod kuće sa svojim partnerom umjesto da izlazite van radi snažnijih užitaka.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav je danas u zraku. Svoju voljenu osobu možete iznenaditi planirajući nešto posebno. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite tu magiju koja ju je učinila tako posebnim. Intimni planovi vjerojatno će biti prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati vašeg budućeg partnera.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Dan će biti balans između vašeg posla i karijere i vaše obitelji. I jedno i drugo postaje prilično zahtjevno u posljednjih nekoliko dana, a vi ste nazočili i jednom i drugom. No, danas će to biti prilično teško učiniti. Možda se čini da morate odabrati jedno ili drugo. Najbolje je da se trenutno usredotočite na poslovna pitanja, iako ćete morati biti taktični sa svojom obitelji.

 

 

JARAC

Danas će se dogoditi nekoliko događaja koji će vaš ljubavni život predstaviti u potpuno novom svjetlu. Možda ćete postati svjesni novih informacija ili dobiti novi uvid u karakter i želje vašeg partnera. Kao rezultat toga, ovaj dan označava prekretnicu u vašoj vezi. Potrebno je uravnotežiti vlastite želje i samopoštovanje u ophođenju s partnerom.

 

 

 

VODOLIJA

Morate se razvedriti danas. Uživajte u vremenu romantike i jednostavnih užitaka sa svojim partnerom i pokušajte zaboraviti ozbiljne probleme za danas. Vaša je veza previše intenzivna da biste se zapravo opustili. Iskoristite ovu priliku da se prepustite nekim jednostavnim i ugodnim aktivnostima i uživate u provođenju vremena u društvu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Beskorisno je vući vezu iz čistog razloga što ste u vezi dugo vremena. Danas se možete osjećati slabo zbog nesigurnosti i mentalne nestabilnosti. Nemojte se osjećati krivim. Veza nije vrijedna pridržavanja. Krenuti dalje. Odlučite se danas. Mogli biste se povući iz svoje veze ako budete dovoljno jaki.