LJUBAVNI HOROSKOP ZA 30. Septembar: Ovo bi mogao biti dan koji će nekome ostvariti SVE LJUBAVNE ŽELJE!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Partneru ćete biti teško posvetiti onoliko vremena koliko biste željeli zbog pritiska kojeg stvaraju brojni vanjski čimbenici. Profesionalne obveze sada mogu pojesti većinu vašeg vremena. Obavezno prenesite svoje osjećaje svom partneru i naći ćete ga/nju puno više razumijevanja nego što ste mislili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Imperativ je da držite svoj ego po strani ako želite njegovati vrlo obećavajući odnos. Vaš vlastiti uski vid i ego vrlo će vjerojatno uzrokovati probleme u vašem obiteljskom životu. Pravodobna intervencija je bitna ako ne želite da se ovo razvije u dugoročne svađe. Pokušajte sagledati stvar s gledišta koje se razlikuje od vašeg.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Oni koji imaju naviku slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom svom integritetu. Mnogi vas mogu poželjeti, ali vas ne mogu dobro priznati jer mobilna priroda vašeg posla čini neprikladnim za boravak u blizini kuće! Vaš partner je u pravu sa svoje točke gledišta; nakon svega ne možete upravljati obiteljima u pokretu!

 

 

RAK

I vi i vaš partner ste u posljednje vrijeme jako zauzeti. Stoga danas svakako provedite vrijeme jedno u drugome društvu. Planirajte romantičnu večeru i razmazite partnera svojom pažnjom. Ova gesta uvažavanja će ići daleko. Slobodne osobe će vjerojatno imati sjajan spoj koji bi ih mogao potaknuti da vezu podignu na sljedeću razinu.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegavaju brojne trivijalne svađe. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je smetao stav i ponašanje vašeg partnera, progovorite. Stvari će se samo kretati ka boljitku. Poznato je da stojite pri svojim vrijednostima i principima. Djelujte unutar granica.

 

 

DJEVICA

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Izlazili ste s mnogim osobama suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga tvog ukusa i stasa. Obitelj vas pritiska da vežete čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada vam pustite da u potpunosti uživate u svojoj samci!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 30. Septembar: Ovo bi mogao biti dan koji će nekome ostvariti SVE LJUBAVNE ŽELJE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top