LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA u OKTOBRU: Čak 5 znakova će pronaći sreću u ljubavi i ispuniti svoje ljubavne snove, ali za OVAJ znak će biti prava katastrofa!

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA u OKTOBRU: Čak 5 znakova će pronaći sreću u ljubavi i ispuniti svoje ljubavne snove, ali za OVAJ znak će biti prava katastrofa!

27 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav ciganskim kartama: Ovaj mjesec ćete vi i vaš voljeni vjerojatno uživati ​​u međusobnom društvu. Mala zabava ili druženje također mogu donijeti malo sreće vama i vašoj obitelji. Brakovi će vjerojatno ostati jaki. Možda ćete provesti kvalitetno vrijeme s nekim u svom životu. Samci će vjerojatno dobiti ponudu od starog prijatelja. Svaka veza nastala tijekom ovog mjeseca mogla bi se pokazati kao dugoročna. Međutim, budite oprezni sa svojim odgovorima jer postoje šanse za pogrešnu komunikaciju. Također je preporučljivo ne kriviti partnera za manje stvari i dati mu prostor kakav zaslužuje. Možda će vas i netko iz kruga prijatelja privući, ali preporučljivo je donositi promišljene odluke.

 

 

BIK

Ovaj mjesec će vjerojatno biti značajan i za samce i za oženjene osobe. Postoji velika šansa da se bračni par posvađa zbog posla i drugih obaveza. Kako biste revitalizirali svoju vezu, pokušajte provesti kvalitetno vrijeme na telefonu jedno s drugim ili slati darove.
Oni koji su slobodni mogu dobiti neočekivanu ponudu za brak, a oni koji traže družicu mogu pronaći svog idealnog partnera. Međutim, trebali biste biti oprezni dok se obvezujete. Potrudite se provesti kvalitetno vrijeme zajedno.
Neki od vas se mogu osjećati vezanima u svojoj vezi zbog nerazumnih očekivanja od partnera, što bi moglo dovesti do neočekivane svađe. Održavajte pozitivno prijateljstvo upuštajući se u dobru raspravu. Možda ćete ponovno vidjeti bivšeg partnera, što bi vas moglo iznenaditi idućih dana.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Prema mjesečnom horoskopu ljubavi i veze, možda ćete imati romantičnu vezu sa svojom ljubavlju ili bivšim partnerom. Samci imaju veliku vjerojatnost da će upoznati svoje ljubavne partnere, ali samo u rijetkim situacijama. Ljubavni/bračni horoskop za mjesec kaže da biste mogli dobiti ponudu za brak iz strane zemlje. Predmet ponude za brak mogao bi biti i stranac. Ovaj mjesec vaš partner može postati duhovniji, što će utjecati na vaš privatni život, jer možda imate manje mogućnosti za strastvenu intimnost. Naklonost prema njihovom životnom suputniku može samo postati jača. U budućnosti će novopečeni parovi poboljšati svoj život. Možda razmišljate o osnivanju obitelji, što bi moglo biti od koristi.

 

 

RAK

Upozorenje za slatku ljubav! Pred nama su predznaci fantastičnog mjeseca u smislu ljubavi. U ovom trenutku mnogi od vaših snova mogu se ostvariti. Mnogi od vas mogu provesti svoj odmor sa svojom drugom osobom. Većina vaših zabluda može se riješiti ako provedete dovoljno vremena s njim.
Darujte poklon za svoju voljenu kako biste zadržali spontanost u vašoj vezi. Samci mogu upoznati svoje srodne duše preko zajedničkog prijatelja. Vjerojatno ćete imati brojna nova iskustva zbog svoje ljubavi. Oni koji su bili u dugoj vezi mogu sa svojim ljubavnikom krenuti na daleko putovanje. Dajte pravi prijedlog partneru koji je istinski zainteresiran za vas. Općenito, ovo bi moglo biti fantastično razdoblje u vašem životu.

 

 

LAV

Ovaj mjesec može vam donijeti radost jer vaš partner počinje pokazivati ​​zanimanje za vas. Napravite jedinstven i drugačiji plan za svoju budućnost, pogotovo ako želite dijeliti dugoročnu vezu sa svojim partnerom. Nemojte gubiti vrijeme fokusirajući se na razlike i neispunjene ciljeve između vas dvoje. Sredinom ovog mjeseca uočite mali nedostatak intimnosti i ljubavi s partnerove strane. Radite na poboljšanju komunikacijskih sposobnosti vašeg partnera. To vam može pomoći i osnažiti vas da povećate privlačnost vašeg voljenog za vas. Možda će biti dana kada se vaše ideje ne uspiju ostvariti, a vi nećete imati sreće s ljubavlju. Međutim, to traje samo kratko razdoblje. Možda ćete primijetiti da su ljubav, privrženost i privlačnost ponovno u prvom planu u drugom dijelu ovog mjeseca. Planeti vas mogu blagosloviti, a kao rezultat toga, vi i vaš partner možete iskusiti obilje ljubavi.

 

 

DJEVICA

Možda ćete početkom ovog mjeseca otkriti nedostatak bliskosti i ljubavi s partnerove strane. Radite na poboljšanju komunikacijskih sposobnosti vašeg partnera. To vam može pomoći i osnažiti vas da podignete razinu bliskosti u vašoj vezi. Možda će biti dana kada vam planovi ne idu po planu. Međutim, to traje samo kratko razdoblje. Kako mjesec odmiče, primijetit ćete da su ljubav, privrženost i želja ponovno u središtu pozornosti. Možda ćete biti blagoslovljeni od strane planeta sredinom ovog mjeseca, a kao rezultat toga, vi i vaša draga možete razmijeniti mnogo ljubavi. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i radite stvari koje ga ili nju čine zadovoljnim. U drugoj polovici ovog mjeseca može doći do nekih poremećaja u vašem romantičnom životu. Nemojte biti zabrinuti; ovo su jednostavno vaše misli koje rade prekovremeno. Izbjegavajte manje svađe, osobito pred kraj mjeseca, inače ćete se možda naći u neugodnoj situaciji.

VAGA

Ovo je mjesec koji može biti povoljan za ljubavna pitanja. Provest ćete dragocjeno vrijeme sa svojim suputnikom i nećete propustiti priliku da se divite jedno drugome. Oboje ćete se osjećati kao da ste stvoreni jedno za drugo, a vaši osjećaji bit će obostrani. S druge strane, postoji mogućnost da vaš bivši ljubavnik pokuša ponovno ući u vaš život. Ako ste već u vezi, ne biste trebali zabavljati svog bivšeg. Ako ste slobodni, možete se zaljubiti u nekoga tko je stariji od vas. Bračni parovi će možda morati jedno drugome dati puno prostora i vremena tijekom ovomjesečnog bračnog horoskopa. U bračnom životu svađe su rizik koji se mora izbjegavati. Ne prisiljavajte svoje izbore na svog partnera. Trebali biste komunicirati sa svojim partnerom i riješiti probleme ako želite da vaša veza bude ugodna.

 

 

ŠKORPIJA

Tijekom ovog mjeseca vaš bračni život može biti kao i obično. Vi i vaš životni partner možete provesti dragocjeno vrijeme zajedno. Ovaj čimbenik može vas i vašeg partnera mnogo zbližiti i promicati međusobno razumijevanje. Preporučujemo da izbjegavate donošenje ishitrenih odluka u problemima u odnosima. Vaš ljubavni život može biti monoton i nezanimljiv, prema ljubavnom horoskopu. Došlo bi do mnogo nesporazuma i mnoge bi vaše rasprave propale. Umjesto ljubavi i romantike, vjerojatnije je da ćete težiti duhovnim traganjima. Ovo je vrijeme za one od vas koji su u vezi duže vrijeme. Vaš bi romantični život bio fantastičan, a vi biste se još dublje zaljubili jedno u drugo. Bili biste zadovoljni i sa svojim novopečenim mužem, koji bi vam donio radost u životu.

 

 

STRIJELAC

Bilo da ste slobodni ili u vezi, čini se da je romansa ovog mjeseca u zraku, prema vašem mjesečnom ljubavnom horoskopu. Možete biti kreativniji u načinu na koji komunicirate svoje osjećaje ako imate malo slobodnog vremena. Ovaj mjesec pokušajte iznenaditi svoju dragu romantičnom gestom koju nije očekivala. Vaše mjesečne ljubavne prognoze navode da bi on ili ona to mogao cijeniti. Oni koji su dugo u braku trebali bi nastaviti svoju vezu. Možda ćete morati još malo pričekati ako ste slobodni da upoznate nekoga fascinantnog. Nekima koji su dugo u vezi brak je na planu. Ovo je savršen mjesec da se vjenčate, zbližite i osigurate dugoročno partnerstvo. U budućnosti, bilo bi to fantastično partnerstvo.

 

 

JARAC

Prva polovica mjeseca nije baš naklonjena vašem romantičnom životu. Zbog vaše veze možete imati nesuglasice sa starijima. Vaš ljubavni partner i vaši roditelji ne mogu se ni u čemu dogovoriti, a to bi vam moglo stvarati probleme ovog mjeseca, prema vašem mjesečnom horoskopu.

Možda se osjećate slabo zbog nedavnih nesuglasica i nesporazuma u vašem romantičnom životu, ali druga polovica mjeseca je idealno vrijeme da to prebolite. No, otresite se, jer su ova mračna vremena samo privremena. Neki od vas možda dožive svoje prvo romantično iskustvo. Ako ste tražili prikladnog suputnika, sada je vrijeme da ga pronađete, a ako prepoznate kompatibilnost jedno u drugome, vaš brak bi mogao biti dogovoren do kraja mjeseca. Postoji velika mogućnost da ćete dobiti blagoslov svojih starijih. Ovaj mjesec također nudi dobre šanse za trudnoću.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovaj mjesec može biti povoljan za bračni život, ali u razgovoru trebate biti ponizni i s poštovanjem. Zbog članova obitelji može doći do sukoba ega ili nekih nesuglasica u razmišljanju. Pokušajte svom partneru ponuditi malo prostora kako bi se on ili ona osjećao slobodnim komunicirati s vama svoje osjećaje. Djeca mogu donijeti sreću, što može pomoći u poboljšanju vašeg braka. Imate dobre šanse da se vjenčate. Ljubavna veza može biti uspješna. Oni od vas koji su razvedeni ili nevjenčani mogu imati sjajan ishod bračnog partnerstva. Početni dio ovomjesečnog sunčanog tranzita može rezultirati očekivanim uštedama. Okupljanje s obitelji može donijeti radost. Ovaj mjesec može biti povoljan za vas ako planirate imati djecu.

 

 

RIBE

Prva polovina mjeseca će manje pogodovati onima koji su već u braku, jer moguće je da će dolaziti do čestih prepucavanja i nesuglasica. No u drugoj polovini mjeseca situacija će se primiriti i takve situacije neće postojati. Ono što savjetujemo da date svojoj voljenoj osobi dovoljno prostora i manje kontroliranja, kao i više povjerenja. Za one koji su u vezama ovaj mjesec će biti stabilan i pogovat će. Vrlo vjerojatno da ćete svoju vezu još više učvrstiti i razviti još dublje osjećaje prema partneru. Oni koji nisu u vezi vrlo lako bi tokom mjesca mogli započeti vezu sa osobom koju ć0e upoznati preko prijatelja i člana obitelji.