LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA u OKTOBRU: Čak 5 znakova će pronaći sreću u ljubavi i ispuniti svoje ljubavne snove, ali za OVAJ znak će biti prava katastrofa!

OVAN

Ovaj mjesec ćete vi i vaš voljeni vjerojatno uživati ​​u međusobnom društvu. Mala zabava ili druženje također mogu donijeti malo sreće vama i vašoj obitelji. Brakovi će vjerojatno ostati jaki. Možda ćete provesti kvalitetno vrijeme s nekim u svom životu. Samci će vjerojatno dobiti ponudu od starog prijatelja. Svaka veza nastala tijekom ovog mjeseca mogla bi se pokazati kao dugoročna. Međutim, budite oprezni sa svojim odgovorima jer postoje šanse za pogrešnu komunikaciju. Također je preporučljivo ne kriviti partnera za manje stvari i dati mu prostor kakav zaslužuje. Možda će vas i netko iz kruga prijatelja privući, ali preporučljivo je donositi promišljene odluke.

 

 

BIK

Ovaj mjesec će vjerojatno biti značajan i za samce i za oženjene osobe. Postoji velika šansa da se bračni par posvađa zbog posla i drugih obaveza. Kako biste revitalizirali svoju vezu, pokušajte provesti kvalitetno vrijeme na telefonu jedno s drugim ili slati darove.
Oni koji su slobodni mogu dobiti neočekivanu ponudu za brak, a oni koji traže družicu mogu pronaći svog idealnog partnera. Međutim, trebali biste biti oprezni dok se obvezujete. Potrudite se provesti kvalitetno vrijeme zajedno.
Neki od vas se mogu osjećati vezanima u svojoj vezi zbog nerazumnih očekivanja od partnera, što bi moglo dovesti do neočekivane svađe. Održavajte pozitivno prijateljstvo upuštajući se u dobru raspravu. Možda ćete ponovno vidjeti bivšeg partnera, što bi vas moglo iznenaditi idućih dana.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Prema mjesečnom horoskopu ljubavi i veze, možda ćete imati romantičnu vezu sa svojom ljubavlju ili bivšim partnerom. Samci imaju veliku vjerojatnost da će upoznati svoje ljubavne partnere, ali samo u rijetkim situacijama. Ljubavni/bračni horoskop za mjesec kaže da biste mogli dobiti ponudu za brak iz strane zemlje. Predmet ponude za brak mogao bi biti i stranac. Ovaj mjesec vaš partner može postati duhovniji, što će utjecati na vaš privatni život, jer možda imate manje mogućnosti za strastvenu intimnost. Naklonost prema njihovom životnom suputniku može samo postati jača. U budućnosti će novopečeni parovi poboljšati svoj život. Možda razmišljate o osnivanju obitelji, što bi moglo biti od koristi.

 

 

RAK

Upozorenje za slatku ljubav! Pred nama su predznaci fantastičnog mjeseca u smislu ljubavi. U ovom trenutku mnogi od vaših snova mogu se ostvariti. Mnogi od vas mogu provesti svoj odmor sa svojom drugom osobom. Većina vaših zabluda može se riješiti ako provedete dovoljno vremena s njim.
Darujte poklon za svoju voljenu kako biste zadržali spontanost u vašoj vezi. Samci mogu upoznati svoje srodne duše preko zajedničkog prijatelja. Vjerojatno ćete imati brojna nova iskustva zbog svoje ljubavi. Oni koji su bili u dugoj vezi mogu sa svojim ljubavnikom krenuti na daleko putovanje. Dajte pravi prijedlog partneru koji je istinski zainteresiran za vas. Općenito, ovo bi moglo biti fantastično razdoblje u vašem životu.

 

 

LAV

Ovaj mjesec može vam donijeti radost jer vaš partner počinje pokazivati ​​zanimanje za vas. Napravite jedinstven i drugačiji plan za svoju budućnost, pogotovo ako želite dijeliti dugoročnu vezu sa svojim partnerom. Nemojte gubiti vrijeme fokusirajući se na razlike i neispunjene ciljeve između vas dvoje. Sredinom ovog mjeseca uočite mali nedostatak intimnosti i ljubavi s partnerove strane. Radite na poboljšanju komunikacijskih sposobnosti vašeg partnera. To vam može pomoći i osnažiti vas da povećate privlačnost vašeg voljenog za vas. Možda će biti dana kada se vaše ideje ne uspiju ostvariti, a vi nećete imati sreće s ljubavlju. Međutim, to traje samo kratko razdoblje. Možda ćete primijetiti da su ljubav, privrženost i privlačnost ponovno u prvom planu u drugom dijelu ovog mjeseca. Planeti vas mogu blagosloviti, a kao rezultat toga, vi i vaš partner možete iskusiti obilje ljubavi.

 

 

DJEVICA

Možda ćete početkom ovog mjeseca otkriti nedostatak bliskosti i ljubavi s partnerove strane. Radite na poboljšanju komunikacijskih sposobnosti vašeg partnera. To vam može pomoći i osnažiti vas da podignete razinu bliskosti u vašoj vezi. Možda će biti dana kada vam planovi ne idu po planu. Međutim, to traje samo kratko razdoblje. Kako mjesec odmiče, primijetit ćete da su ljubav, privrženost i želja ponovno u središtu pozornosti. Možda ćete biti blagoslovljeni od strane planeta sredinom ovog mjeseca, a kao rezultat toga, vi i vaša draga možete razmijeniti mnogo ljubavi. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i radite stvari koje ga ili nju čine zadovoljnim. U drugoj polovici ovog mjeseca može doći do nekih poremećaja u vašem romantičnom životu. Nemojte biti zabrinuti; ovo su jednostavno vaše misli koje rade prekovremeno. Izbjegavajte manje svađe, osobito pred kraj mjeseca, inače ćete se možda naći u neugodnoj situaciji.

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA u OKTOBRU: Čak 5 znakova će pronaći sreću u ljubavi i ispuniti svoje ljubavne snove, ali za OVAJ znak će biti prava katastrofa!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top