FINANCIJE U OKTOBRU: U zadnjoj sedmici mjeseca OVAJ znak će doći do dobitka koji će ga DOSLOVNO OBOGATITI, a evo tko će još profitirati…

FINANCIJE U OKTOBRU: U zadnjoj sedmici mjeseca OVAJ znak će doći do dobitka koji će ga DOSLOVNO OBOGATITI, a evo tko će još profitirati…

27 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Financije u Oktobru: Što se tiče financija, vjerojatno ćete uštedjeti novac ako ga pravilno planirate. Neki neplanirani rashodi možda će vam doći ovaj mjesec. Postoji i mogućnost trošenja na pravnu stvar. Za poslovne ljude, prethodni marketinški planovi vjerojatno će donijeti povoljan povrat. Poslovna putovanja mogu vam također malo olakšati džepove. Općenito, tu su troškovi putovanja i vozila. Promjene u interijeru i elektroničkim napravama također mogu donijeti neke troškove. Možda ovo nije vrijeme za velika ulaganja na burzi. Ako planirate posuditi novac prijatelju ili rodbini, povrat možda neće doći lako.

 

 

BIK

Mjesec odluka, u kojem se zaklinjete da nećete trošiti novac na stvari koje će vjerojatno biti sporedne. To će vam vjerojatno olakšati uštedu novca za budućnost. Međutim, izbjegavajte posuđivati ​​novac svima koji ne zaslužuju vaš kredit. Uzeli bi vam novac i vjerojatno ga ne bi dobro iskoristili. To može imati značajan utjecaj na vašu zaradu. Dakle, prva ideja je izbjeći trošenje novca na sve što je sporedno i nevažno. Oni koji posluju mogu očekivati ​​novu kreditnu liniju i početak novog poslovanja ovog mjeseca. Dobra vijest je da je tok novca od početka mjeseca u plusu. Kao rezultat toga, novčani tok bi bio povoljan u cijelom. Međutim, pokušajte se usredotočiti na sredstva koja treba primiti ili potražiti kako bi vaša bilanca bila dobro strukturirana.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je samo početak vaše financijske avanture. Obavite svoje kupnje nakon pažljivog razmatranja, savjetujte VAŠ mjesečni financijski horoskop. Oko vikenda postoji velika mogućnost da izgubite novac. Kao rezultat toga, ključno je biti izuzetno oprezan kada radite s novcem. Ne kupujte stvari za kućanstvo jer ih uvijek imate puno kod kuće. Ovaj tjedan može biti posebno povoljan za ulaganje, jer se predviđaju snažni prinosi u budućnosti. Ovaj mjesec može vam donijeti niz pozitivnih ishoda koji bi vas mogli održati ushićenim i raspoloženim. Ako želite dati zajam ili dati kredit bilo kome izvan svoje obitelji, ovaj mjesec možda nije najbolje vrijeme za to. Povrat sredstava bio bi izazovan zadatak. Kao rezultat toga, pazite da ovaj mjesec ne uzimate nikakve zajmove ili produžujete kredit.

 

 

RAK

Horoskop za novac i financije za osobe rođene pod ovim znakom predviđa da ćete imati dobar mjesec u gomilanju bogatstva. Mogli biste ulagati u špekulativna poduzeća ili čak dodatno obrazovati. Obje ove investicije mogle bi se dobro isplatiti u budućnosti. Prema financijskom horoskopu za mjesec, mogli bi svjedočiti povećanju prihoda zbog svoje sreće. Oni koji se nadaju unapređenju na poslu mogu dobiti dobre vijesti ili dobiti povećanje plaće. Dobar je mjesec za poslovne ljude da ulože više novca kako bi unaprijedili svoju tvrtku. S druge strane, neočekivane okolnosti mogu uzrokovati promjenu vaših investicijskih ciljeva, zbog čega biste trebali riskirati tek nakon pažljive analize. Jedna od najvažnijih radnji je da ovaj mjesec umnožite svoju ušteđevinu.

 

 

LAV

Kako bi zaradili novac, većina bi trebala razmisliti o ulaganju u investicijske fondove. Ovo je fantastičan mjesec za poduzetnike jer ubiru plodove dosadašnjeg truda. Sada bi vam mogli biti nadoknađeni raniji putni troškovi na poslu, što bi vam moglo pomoći da poboljšate svoju financijsku situaciju. Sačuvajte ovaj novac za budućnost, a ako imate dovoljno velik štedni račun, možete ga iskoristiti za kupnju kuće.
Ovaj mjesec neki od vas mogu kupiti osiguranje za članove svoje obitelji. Uz čvrste ekonomske temelje, možda ćete moći učinkovito obavljati sve svoje zadatke. Ipak, preporučamo da razmislite o budućnosti i nakupite bogatstvo za dane koji su pred nama. Ovo bi mogao biti izvrstan mjesec za ulaganje u dugoročnu imovinu jer bi moglo biti fantastično vrijeme da zaradite najviše novca u najboljem mogućem vremenu.

 

 

DJEVICA

Možda ćete biti željni proširenja kako mjesec počinje, ali možda nećete moći ostvariti značajne financijske dobitke. Planirajte unaprijed i, ako je potrebno, potražite pomoć stručnjaka u ovom području. To može postupno donijeti jasnoću, a vaša pozornost može biti usmjerena na vaš budući razvoj. To je samo kada postoji neka vertikalna ekspanzija. Financije će se možda posložiti, a oko sredine mjeseca možete napraviti značajan napredak. Svaka špekulativna aktivnost usmjerena na postizanje brzog rasta može biti štetna za vaš cilj. Progresivne snage mogle bi ojačati u drugoj polovici ovog mjeseca. Možda će vam se pružiti optimistične prilike. Pozitivne vibracije mogu uslijediti, a možda ćete se moći nositi i sa svojim financijama. Međutim, budite oprezni jer ste skloni donošenju ishitrenih odluka koje bi vas mogle dovesti u opasnost.

VAGA

Prema mjesečnom financijskom horoskopu, mjesec može biti prosječan u smislu novca i financijskih stvari. Priljev prihoda bio bi prekrasan da radite u kreativnoj industriji. Oni u drugim područjima rada, pak, ne bi trebali očekivati ​​previše. Također, ovo nije vrijeme za veliki rizik; malo nepažnje s vaše strane moglo bi rezultirati značajnim financijskim gubicima. Ipak, ako inteligentno prosuđujete i izbjegavate planove za brzo bogaćenje, sigurno ćete postići značajne dobitke ovog mjeseca. Sada je trenutak da svoj novac uložite u najprofitabilniji mogući pothvat. To bi povećalo vašu zaradu od raznih opcija ulaganja. Jedini savjet koji mogu dati jest izbjegavanje špekulacija i, kao rezultat, povećanje financijskog kapitala.

 

 

ŠKORPIJA

Vaše financije ovog mjeseca mogu biti u dobrom stanju. Ovomjesečni horoskop može biti običan mjesec u novcu i financijama. Tijekom ovog mjeseca, planetarni položaji mogu poboljšati vaš financijski položaj i pružiti vam mogućnosti vezane uz bogatstvo. Izbjegavajte podizanje kredita za cijeli mjesec jer bi ga bilo teško vratiti. Ovo je fantastično vrijeme za ulaganje u dionice i tržišta dionica, sve dok ste svjesni tendencija promjena tržišta. Postoji velika šansa da će vaši troškovi ovog mjeseca premašiti prihode i nećete ih moći kontrolirati. Ako ste u poslu, sigurno ćete dobiti nove ponude. Kao rezultat toga, trebali biste nastaviti vrijedno raditi u tom smjeru. Kao rezultat toga, prihod koji biste ostvarili bio bi za mjesece koji su pred nama. Stoga, za bolju budućnost, pažljivo ih čuvajte.

 

 

STRIJELAC

Uglavnom, ovaj mjesec može zahtijevati pažljivo planiranje i analizu u smislu novca i financija. Budući da planetarni čimbenici očito impliciraju poremećaj u vašem priljevu novca ovog mjeseca, možda će vam trebati financijski savjet. Vaša plaćanja mogu kasniti, ali ih na kraju možete primiti. Ovo bi mogao biti dobar trenutak za ulaganje u nove pothvate jer ćete najvjerojatnije imati dugoročne prednosti. Ovo je vrijeme za razmišljanje o dobivanju ispravne financijske mješavine kroz ulaganje i posuđivanje novca. Ovo nije vrijeme za eksperimentiranje sa svojim mogućnostima ulaganja, osobito sa špekulativnim prihodima. Preuzimajući odmjereni rizik, možda ćete moći poboljšati svoju financijsku situaciju. Opet, izbjegavajte podizanje bilo koje vrste kredita bez dobrog razloga.

 

 

JARAC

Možda ćete se morati nositi s neočekivanim troškovima, koji mogu izazvati tjeskobu, ali oni mogu proći kako mjesec odmiče. Ako ste u poslu, posebno u trgovini ili tekstilnoj industriji, vaš mjesečni horoskop predviđa da će vam možda biti teže držati novac pri ruci. Ovaj bi mjesec mogao biti posebno uspješan za radnike u privatnom sektoru u smislu njihovog financijskog blagostanja. Oko kraja mjeseca, vaši napori mogu rezultirati neočekivanom zaradom. Ako želite ulagati u burzu ili obveznice, pričekajte neko vrijeme jer to možda neće biti isplativ posao, prema vašim mjesečnim predviđanjima. Ovaj mjesec nemojte špekulirati jer to nije najbolji mjesec za donošenje mudre odluke. Odaberite dugoročnu strategiju ulaganja i možda ćete biti zadovoljni svojim odabirom. Kada ulažete u robu poput zlata i srebra, razmotrite izračunate rizike. Ne nagađajte o tome.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Što se tiče financija, ovaj mjesec uživate u stalnom dotoku novca. Postoji dobar tok prihoda; pokušajte voditi evidenciju kako biste je vratili na pravi put. Pregledajte svoju potrošnju kako biste utvrdili gdje su glavni problemi s vašom financijskom stabilnošću. Međutim, ako dospijeva povišica, postoji vjerojatnost da ćete je dobiti. Prema vašem mjesečnom horoskopu, možda ćete moći otplatiti prošle dugove ili otplatiti sve kredite koje ste prihvatili. Zadnji tjedan u mjesecu mogao bi rezultirati značajnim novčanom dobitkom od kojeg ćete se doslovno obogatiti. Možda imate izvrstan izvor novca koji ne dolazi iz tradicionalnih izvora. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, prema vašim mjesečnim financijskim prognozama. Ako razmišljate o ulaganju, ne zaboravite razmišljati o ovome. Uz samo malo ulaganje možete postići bolje rezultate!

 

 

RIBE

Ovaj mjesec može vam donijeti i dobitke i gubitke. Kao rezultat toga, dugoročno ulaganje može biti korisno. Mogu se riješiti imovinski problemi i ostvariti financijska dobit od članova obitelji, ali morate biti oprezni s dokumentima. Zbog položaja planeta može rezultirati predviđenim financijskim dobitcima u stranim zemljama, kao i financijskim dobicima od poslova vezanih uz umjetnost i dekoracije.  Mali izlet s prijateljima i obitelji može rezultirati neočekivanim troškovima. Nije preporučljivo značajno ulagati na burzi bez stručne pomoći. Troškove za studijski materijal i projekte student može snositi.