Blizancima će trebati puno strpljenja, Rak će se zaljubiti na prvi pogled, Lav će imati romantičan susret, Djevica u sukobu, Jarac se mora mijenjati, Riba odlučiti…

Blizancima će trebati puno strpljenja, Rak će se zaljubiti na prvi pogled, Lav će imati romantičan susret, Djevica u sukobu, Jarac se mora mijenjati, Riba odlučiti…

17 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Čini se da se dobro nosite s kratkotrajnim vezama, ali uskoro biste mogli razviti žudnju za pravom ljubavi! Pomalo ste impulzivni i brzopletog temperamenta. To vam stvara prepreku da budete dio dugoročnih odnosa. Pokušajte kontrolirati svoje promjene raspoloženja i vrlo brzo ćete se nastaniti s pobožnom dušom.

 

 

BIK

Oni od vas koji ste slobodni smišljat će planove za početak svoje veze. Oni koji su već vezani tražit će načine da dodaju izgubljenu romansu u svoju vezu. Odvažne akcije nadvladat će sve izazove s kojima se suočavate i ukloniti strah ako ga ima!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Pazite što govorite ako želite održati mir. Manje nesuglasice mogu prerasti u velike probleme. Međutim, ovo je samo manji dio i ne biste trebali istaknuti ovaj događaj i izgubiti nešto dobro što vam se događa u životu. Šutnja će doista biti zlato.

 

 

RAK

Možete se dobro povezati sa svima na koje ovih dana naiđete. No, to ne znači da vam oni mogu savršeno odgovarati. Bit će prerano nazvati to ljubavlju na prvi pogled za nekoga tko vas možda privlači, ali sve je moguće! Napravite korak unatrag i počnite analizirati kako su stvari bile i kako će stvari biti u budućnosti ako nastavite s ovom osobom u životu.

 

 

LAV

Karte pokazuju da biste mogli imati romantičan susret sa nekim šarmantnim. Ali čini se da je to burno i intimno druženje. Stoga se oslobodite emocionalnih granica i maksimalno iskoristite dane. Ako osoba želi otići, nemojte biti posesivni, vratit će vam se kad-tad! Samo mu dopustite da shvati vašu vrijednost.

 

 

DJEVICA

Stres se gomilao u vašoj vezi i vi ste se trudili da sve iznesete na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, ovo će napokon osloboditi sav stres i nagomilanu napetost koji su zamagljivali vašu interakciju. Dok je sve otvoreno, moći ćete donijeti neke važne odluke u vezi s napretkom vaše veze.

VAGA

Dani su dobri samo za piće i večeru! Naći ćete mnogo ljudi koji lebde oko vas tražeći vašu pažnju. Svi su tu radi neke koristi, nitko od njih nije vrijedan ozbiljnog angažmana! Međutim, netko od njih može se pokazati dobrim prijateljem s kojim možete dijeliti stvari na platonskoj razini.

 

 

ŠKORPIJA

Sada ćete moći shvatiti s kakvim partnerom želite provesti život! Da, u pravu si; morate ići zbog ljubavi, a ne udati se zbog financijske dobiti. Možda ćete naići na tu savršenu osobu, a navala leptirića u vašem trbuhu kad vidite tu osobu bit će pokazatelj toga! Neka vas vaša intuicija vodi ako leptiri ne uspiju!

 

 

STRIJELAC

Od vitalne je važnosti da se danas posebno zainteresirate za svoje obiteljske stvari. Već duže vrijeme ignorirate svoje veze zbog svojih obaveza u karijeri. Ostvarili ste i ono što ste zacrtali u karijeri. Dakle, sada morate obratiti pozornost na odnose. Njegovanje vaših odnosa može u ovom trenutku dati neke vitalne sastojke vašem životu.

 

 

JARAC

Nedavno ste bili nemarni prema svim vrstama veza u svom životu! Ali prije nego što bude kasno, morate premostiti jaz! Vaš partner je bio uz vas u neobičnim trenucima, ali negdje mu niste u mogućnosti uzvratiti na isti način. Nemojte špekulirati o manama koje vaš partner posjeduje. Niste primijetili da se on jako popravio!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Proširite raspon aktivnosti sa svojim partnerom poduzimajući zajedno avanturistička putovanja i radeći stvari koje će zadovoljiti vašeg partnera. Osobito odvojite vrijeme za ručak s partnerom. Oni koji su u braku mogli bi smatrati savršenim dane za razgovor o uvođenju novog člana u svoju obitelj.

 

 

RIBE

Možda se čini da ste zbunjeni odabrati najbolje među ostalima! Donošenje odluka u kratkom vremenu nije vaša urođena sposobnost, ali ovaj put to možete! Ali odabrati pravu opciju lako je kao slijediti svoje srce! Najbolji način je ugledati se na onoga tko je bogat u srcu i odgonetnuti što je u srcima onih koji se prave da jesu, a nisu.