DNEVNI HOROSKOP za 26. Decembar: Ovaj dan će sasvim sigurno nekome biti DAN IZ SNOVA, evo kome i zašto…!

DNEVNI HOROSKOP za 26. Decembar: Ovaj dan će sasvim sigurno nekome biti DAN IZ SNOVA, evo kome i zašto…!

25 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop:  Privlačite puno pažnje od svih. Uskoro ćete među svima primijetiti svoje neprijatelje. Budite oprezni u postupanju s tim ljudima jer vas pokušavaju isprovocirati i dokazati da ste krivac. U slučaju prevelikog otpora, samo se odmaknite! Iako ćete naći nekoga novog kome se možete povjeriti!ᅠᅠᅠ

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vjerojatno će vam taj dan razviti duhovnu notu. Možete se upustiti u neku vjersku aktivnost ili posjetiti svetište. Pročitajte neko inspirativno djelo ili biografiju velikog vođe jer ćete u tim djelima možda pronaći nešto vrlo relevantno za svoj život. Bolje je ne baviti se razularenim aktivnostima. Umjesto toga, provedite dan u tihoj kontemplaciji i moći ćete pronaći mir.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Otvorite svoj um da danas s nekim podijelite svoje filozofije i ideje i pronaći ćete srodnu dušu. Ovo može utrti put za lijepo prijateljstvo ili održivo partnerstvo. Uz malo promatranja moći ćete naučiti puno stvari od drugih i to znanje može biti vrlo korisno za vas. Također možete upoznati nekoga tko će podijeliti vaše mišljenje i ideje.

 

 

RAK

Ovaj dan je posebno povoljan za vas. Možete započeti nešto novo, završiti projekt koji vam je oduzimao puno vremena ili se prihvatiti zadatka koji ste odgađali. Zabava i igre su na karti za večer. Povežite se s prijateljima, starim i novim i uživajte. Kupovina danas može biti posebno zabavna.

 

 

LAV

Dnevni horoskop:  Kratka putovanja možete poduzeti iz profesionalnih ili osobnih razloga. Iako vam u ovom trenutku nije lako krenuti na izlete, ipak ćete to uspjeti, a i rezultati će biti povoljni! Vašu velikodušnost uvelike će prepoznati ljudi koji je nisu uspjeli prepoznati ranije.

 

 

DJEVICA

Krajnje je vrijeme da se odmorite od svog užurbanog rasporeda i mirno sagledate svoju okolinu i svoje stanje. Žurili ste oko ispunjavanja raznih obveza. Sada ste dovršili sve što možete učiniti i vrijeme je da se opustite i uživate u plodovima svog planiranja i truda.

VAGA

Dnevni horoskop:  Danas će vam biti mnogo bolje i kod kuće i na poslu ako uđete u partnerstvo. Individualni napori mogu naići na prepreke koje se čine neobjašnjivim i nemoguće ih je ukloniti. Timski rad uvelike će poništiti te blokade. Suradnja i timski rad završit će uspjehom u svakom pothvatu.

 

 

ŠKORPIJA

Danas vas vaš ego uzima u svoje ruke jer možete dopustiti svom egu da djeluje i razmišlja. Iz tog razloga se možda nećete vidjeti oči u oči s osobom na vlasti. Hoće li biti dobro ili loše, misao je koju morate nositi. Savjet, danas slušajte svoju glavu. Budite taktični i diplomatski.

 

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop:  Danas morate izaći iz svoje zone udobnosti. Budite svjesni da vas previše držanje konvencionalnog zapravo može dovesti u kolotečinu. To će vam dati osjećaj da istinski živite svoj život, a ne da samo prolazite kroz pokrete. Prvi korak se može činiti zastrašujućim, ali ako možete istupiti, ovo se može pokazati kao prekretnica u vašem životu.

 

 

JARAC

Određeni ključni planeti nižu se na takav način da će vam se pružiti rijetka prilika da ozdravite i popravite se. Moći ćete priznati neku nepravdu koju ste učinili u prošlosti i moći ćete je iskupiti. Pritom ćete moći skinuti veliki teret sa svoje duše.

 

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop:  Novi nalet samopouzdanja obilježava sve što radite danas. Barijere koje su se prije nekoliko dana činile nepomičnom bit će odnesene pred vašom odlučnošću. Vaše će komunikacijske vještine doživjeti morsku promjenu i lako ćete moći uvjeriti druge ljude i dovesti ih do svog stajališta. Dan je savršen za rješavanje bilo kojeg teškog projekta koji ste odgađali.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Sretna zvijezda se posljednjih dana smješka vašim financijama i vaša potrošnja je u skladu s tim porasla. Sada je krajnje vrijeme da se zaustavi visoka potrošnja. Sada morate obuzdati svoje ekstravagancije. Nešto se može dogoditi u vezi s vašim prijateljima ili nekom vama bliskom što može stvoriti nejasan osjećaj uznemirenosti u vama.