DNEVNI HOROSKOP ZA 29. Septembar: Ovaj dan će sasvim sigurno nekome biti DAN IZ SNOVA, evo kome i zašto…!

OVAN

Dnevni horoskop:  Privlačite puno pažnje od svih. Uskoro ćete među svima primijetiti svoje neprijatelje. Budite oprezni u postupanju s tim ljudima jer vas pokušavaju isprovocirati i dokazati da ste krivac. U slučaju prevelikog otpora, samo se odmaknite! Iako ćete naći nekoga novog kome se možete povjeriti!ᅠᅠᅠ

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vjerojatno će vam taj dan razviti duhovnu notu. Možete se upustiti u neku vjersku aktivnost ili posjetiti svetište. Pročitajte neko inspirativno djelo ili biografiju velikog vođe jer ćete u tim djelima možda pronaći nešto vrlo relevantno za svoj život. Bolje je ne baviti se razularenim aktivnostima. Umjesto toga, provedite dan u tihoj kontemplaciji i moći ćete pronaći mir.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Otvorite svoj um da danas s nekim podijelite svoje filozofije i ideje i pronaći ćete srodnu dušu. Ovo može utrti put za lijepo prijateljstvo ili održivo partnerstvo. Uz malo promatranja moći ćete naučiti puno stvari od drugih i to znanje može biti vrlo korisno za vas. Također možete upoznati nekoga tko će podijeliti vaše mišljenje i ideje.

 

 

RAK

Ovaj dan je posebno povoljan za vas. Možete započeti nešto novo, završiti projekt koji vam je oduzimao puno vremena ili se prihvatiti zadatka koji ste odgađali. Zabava i igre su na karti za večer. Povežite se s prijateljima, starim i novim i uživajte. Kupovina danas može biti posebno zabavna.

 

 

LAV

Dnevni horoskop:  Kratka putovanja možete poduzeti iz profesionalnih ili osobnih razloga. Iako vam u ovom trenutku nije lako krenuti na izlete, ipak ćete to uspjeti, a i rezultati će biti povoljni! Vašu velikodušnost uvelike će prepoznati ljudi koji je nisu uspjeli prepoznati ranije.

 

 

DJEVICA

Krajnje je vrijeme da se odmorite od svog užurbanog rasporeda i mirno sagledate svoju okolinu i svoje stanje. Žurili ste oko ispunjavanja raznih obveza. Sada ste dovršili sve što možete učiniti i vrijeme je da se opustite i uživate u plodovima svog planiranja i truda.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. Septembar: Ovaj dan će sasvim sigurno nekome biti DAN IZ SNOVA, evo kome i zašto…!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top