Vrijeme je da KARMA nagradi ove znakove i pokloni im PRAVU LJUBAV!

OVAN

Ljubav i romantika vam sada zaokupljaju um i možda ćete aktivno početi tražiti romantičnog partnera ako ste slobodni. Ako ste već s nekim, vrijeme je da donesete neku važnu odluku poput toga hoćete li vezu podići na sljedeću razinu ili će vam biti bolje bez nje. U oba slučaja se očekuju velike promjene u odnosima.

 

 

BIK

Ne gubite puno vremena na eksperimentiranje s brojnim ljubavnicima kako biste otkrili najboljeg među njima. Imate šarmantnu osobnost, ali zbog teške sreće ne možete baciti čaroliju na druge u ovom trenutku. Kada donesete odluku tada ćete osjećati da ste učinili pravu stvar.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Pobjeda u svađi uvelike se razlikuje od osvajanja srca. Možda imate sposobnost dokazivanja svoje tvrdnje, ali to će vašeg partnera otuditi. Dajte svojoj ljubavi priliku da pobijedi u svađi. Neka vam ljubav čita misli kada ništa ne kažete. Pomozite svojoj ljubavi poduzimajući nekoliko dodatnih koraka i vaš će partner cijeniti vaše suptilne poteze.

 

 

RAK

Vašoj voljenoj osobi će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Način na koji se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

 

 

LAV

Krajnje je vrijeme da svoju vezu ocijenite na objektivan način. Jeste li spremni podići to na sljedeću razinu? Vrijeme je da preispitate svoje osjećaje, a ne osjećaje svog partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme da poduzmete odlučnu akciju u vezi sa svojom vezom kako biste je mogli voditi u smjeru u kojem želite da ide.

 

 

DJEVICA

Niste odvojili vrijeme da riješite trivijalne probleme. Danas su se nakupile kako bi izgledale velike. Danas se osjećate zapetljanim. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Ali, već sutra možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

Nastavak na sljedećoj strani…

Vrijeme je da KARMA nagradi ove znakove i pokloni im PRAVU LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top