LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVAJ znak će doživjeti NEŠTO POSEBNO, dok će OVA 2 znaka patiti…

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVAJ znak će doživjeti NEŠTO POSEBNO, dok će OVA 2 znaka patiti…

4 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Detaljnije ispitivanje vaših vrijednosti moglo bi produbiti i izliječiti vaš odnos sada. Možete ući u sitnice o tome jeste li vi i vaš partner na istoj strani, i emocionalno i materijalno. Možda se ne čini da bi stvari trebale biti važne, ali ponekad je važno da oboje želite istu stvar – ili barem možete poštivati ​​želje jednog drugog. Bolje je očistiti zrak sada umjesto da saznate kasnije.

 

 

BIK

Emocionalna intimnost bi mogla biti gotovo telekinetička. Može vam se učiniti da se osjećate kao da plutate u moru se**isinergije. Vaša intuicija je trenutno važnija od vaših vještina, posebno u krevetu s partnerom. Raspoloženje je idealno za vođenje lj***vi, ali imajte na umu da vam može narušiti i granice.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je jedan od vaših najse**i trenutaka u dugo vremena. Vaše su želje nezaustavljive. Ne samo to – također ste izuzetno intuitivni u pogledu želja i potreba svog ljubavnika. Ako ste slobodni, ovo je prekrasan trenutak da pokušate privući partnera koji će vas izluditi u krevetu – i onoga koji će također donijeti nevjerojatne povratne informacije o vašoj izvedbi. Vrijeme je za polazak u lov.

 

 

RAK

U centru ste pažnje i romantične ljubavi i to može lijepo osvijetliti vašu vezu. Poruka je jasna – ljubav će spasiti dane. Umjesto da obavljate više zadataka ili opsjedate milijun i još jedan detalj, razmislite o tome da ovo vrijeme iskoristite za laserski fokus na temu ljubavi. Alternativno, možete prestati učiti na sekundu i jednostavno dopustiti da sva slatka ljubav teče na vas.

 

 

LAV

Vaši su odnosi sada prožeti eteričnim energetskim eliksirom – i vjerojatno ga se ne možete zasititi. Skloni ste pasti niz zečju rupu sa svojim ljubavnikom. Da, ako vam ovih dana netko da napitak na kojem piše “Popij me”, vjerojatno ćeš ga progutati odjednom. Možda vam se čini da sanjate, ali samo pazite da ne uronite u zabludu koju ste sami napravili.

 

 

DJEVICA

Vaši odnosi uskoro će se ozbiljno zapaliti. Vjerojatno ćete se osjećati više nego inače uzbuđeno od strane vašeg partnera. Ako ste bili u krizi, ovo bi mogao biti savršen trenutak da se izvučete iz toga. Ako ste slobodni, možda ste spremni započeti – bez mjesta sramežljivosti ili suzdržavanju. Možda ćete čak spontano zamoliti privlačnog stranca.

VAGA

Vaš bi ljubavni život mogao biti snažno sanjiv. Možda se osjećate kao da ste zapeli u glavi i manje društveni nego inače, ali provođenje vremena iza kulisa korisno je za dolazak u dodir s osjećajima koje možda još niste prepoznali. Pomno zapisivanje svojih snova može djelovati baš kao terapija, možda će vam pomoći da očistite zrak s ljubavnikom.

 

 

ŠKORPIJA

Svaka sekunda vašeg dana mogla bi biti prožeta stvarima romantike. U mogućnosti ste širiti vilinsku prašinu kamo god krenuli i što god radili, a vaš će ljubavnik vjerojatno primijetiti. Nešto tako jednostavno kao što je priprema večere može se pretvoriti u trenutak izvrsnog, pojačanog romantičnog kazališta. Ako vam se ljubavni život čini poput filma, samo se nagnite u scenu u kojoj se nalazite.

 

 

STRIJELAC

Vaša se*****na dobrobit trenutno je na prvom mjestu. Možda ćete razmišljati o načinima da pojačate svoju fizičku želju i žudnju za životom. Bez obzira jeste li trenutno slobodni ili zauzeti, vaš libido je temeljni dio vašeg cjelokupnog zdravlja – i, upravo sada, mogao bi se prilično potaknuti. Iskoristite ovu sjajnu priliku da izrazu “raditi” date potpuno novo značenje.

 

 

JARAC

Vaš društveni život vam može pomoći da postignete svoje ciljeve u vezi. Možda razmišljate o svojim dugoročnim planovima. Ako ste zapeli u tome kako doći tamo gdje želite biti, potražite pomoć svoje mreže. Ponekad je lakše artikulirati svoje želje kada ih prvo podijelite s platonskim prijateljima od povjerenja. Možda biste htjeli zamoliti nekoga da vam smjesti.

 

 

VODOLIJA

Zamislite da je svaki romantični sanjar koji ste ikada imali odjednom oživio – takav bi se mogao osjećati! Možete iskoristiti čistu, nevezanu magiju ovog trenutka. Jedini problem je što, koliko god vaše iskustvo izgledalo nevjerojatno, vjerojatno postoji barem jedan element koji je predobar da bi bio istinit. U skladu s tim upravljajte svojim očekivanjima dok se prepuštate ovom zanosnom i transportnom vremenu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Užitak je lijek za sve vaše veze. Možete svoj potencijal za strast dotjerati do apsolutne granice, a zatim i do neke granice. Ovo je izuzetno žestok trenutak za upoznavanje nekoga novog ili začinjanje uspostavljenog partnerstva. Što god doživjeli s ljudima koji vas privlače pod ovim super se**i utjecajem, vjerojatno će biti vruće i teško. Ako ste s nekim, svađe se vjerojatno mogu razraditi u krevetu.