HOROSKOP od 01. do 31. Oktobra: Definitivno najsretniji će biti OVA 3 znaka, najviše će profitirati na FINANCIJSKOM i LJUBAVNOM planu!

HOROSKOP od 01. do 31. Oktobra: Definitivno najsretniji će biti OVA 3 znaka, najviše će profitirati na FINANCIJSKOM i LJUBAVNOM planu!

27 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

HOROSKOP od 01. do 31. Oktobra: Koliko god to bilo grubo za srce, vaša energija se počinje vraćati i više niste raspoloženi da patite zbog bilo kakvog emocionalnog uvjetovanja ili toksičnog kontakta u svom životu. Mjesta koja su vas predugo držala vezana morate ostaviti iza sebe, jer pred vama su puno veći životni ciljevi.

Već ste postavili svoje prioritete, vrijeme je da se oslobodite svega što im ne služi. Nemojte trošiti energiju ili vrijeme na stvari koje vas iscrpljuju i udaljuju od onoga što uistinu želite postići. Određeni ciljevi bit će vam na dohvat ruke samo ako zadržite fokus jakim i netaknutim, bez obzira na svakodnevne okolnosti i izazove koji vam se mogu pojaviti na putu.

 

 

BIK

HOROSKOP od 01. do 31. Oktobra: Nemate pravu sliku o načinu na koji se stvorene stvari koriste i distribuiraju u svijetu oko vas. Ispitajte činjenice prije nego što se previše čvrsto držite bilo kakvog mišljenja i ne zaboravite postaviti prava pitanja onima koji tvrde nešto sasvim drugačije od onoga što ste mislili da je istina.

Zdrave rasprave mogle bi biti plodonosne u danima koji dolaze. Držite svoj um otvorenim i razgovarajte o stvarima prije nego što ih potpuno odustanete. Iako život ne bi trebao biti mučenje i vrata su vam potrebna s lakoćom, moguće je da biste trenutno mogli iskoristiti navalu energije za razigrane odluke koje zahtijevaju velika ulaganja i ulaganje energije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

HOROSKOP od 01. do 31. Oktobra: Mjesec počinje otvorenom komunikacijom i pokušajima loviti rješenja riječima, samo da bi vam pokazao da riječi jednostavno nisu dovoljne u određenim kontaktima i da se više ništa ne može učiniti osim otići.

Obratite pažnju na signale uz cestu, one male stvari koje osvjetljavaju put i svaki dan ostavite vremena za hobije i stvari koje uistinu volite raditi. Ako vam vaše radno mjesto daje jurnjavu za strašću i uzbuđenje ljubavi za novim otkrićima, ovo bi mogao biti trenutak da zablistate. Zatražite povišicu ili se uložite u projekte koji bi mogli pružiti nove uvide i odgovore koje ste mjesecima željeli pronaći.

 

 

RAK

HOROSKOP od 01. do 31. Oktobra: Obiteljske stvari su iscrpile energiju, iako ste pokušavali držati svoje granice jasnima i dovoljno razmaknuti da sačuvate svoju dobrobit. Neke stvari zahtijevaju emocije, a vašem srcu treba vremena da se regenerira i obradi dijaloge i riječi izgovorene u tjednima koji dolaze. Ovaj mjesec može donijeti temeljite promjene u nekim vašim odnosima. Dopustite emocionalnom toku da vas odvede na svoje putovanje.

Vaše ruke mogu stvoriti nevjerojatne stvari. Ovo je prekrasno vrijeme za umjetnike, pjevače i plesače, kao i za sve koji imaju iznimno kreativan hobi koji još uvijek nisu u potpunosti iskoristili. Slobodno se izražavajte i sve što napravite pokazat će koliko ste se razvili u proteklih nekoliko godina. Ono što podijelite donijet će drugima osjećaj dubokog razumijevanja i ozdravljenja.

 

 

LAV

Dupini mogu koristiti svoj sonar za provjeru ljudske strukture kostura pod vodom, prepoznajući osobu po kostima. Postoje načini komunikacije koji izlaze izvan vašeg zajedničkog područja i morate pažljivo slušati i paziti na ono što se događa između redaka. Pustite pjesmu, prihvatite dar i razmislite o izražajnom načinu da pokažete zahvalnost onima koje volite.

Čini se da je nemoguće izabrati stranu u sukobu, vjerojatno zato što ste svjesni da se može pronaći srednji put. Ipak, pobrinite se da ste vi taj koji će to istaknuti prije nego što se uključite u posao koji jednostavno nije vaš. Duboki i važni razgovori mogli bi vam pomoći da se oporavite od dugotrajnih rana koje su bile ostavljene da krvare predugo.

 

 

DJEVICA

Mjesec počinje odabirom između dvije krajnosti koji se iznenada pretvaraju u jednu jednostavnu istinu. Dajte stvarima vremena prije nego što odaberete bilo koji smjer. Zrak će se razbistriti i do sredine mjeseca bit ćete sigurni da uopće nema izbora. Uđite duboko, kao i uvijek, ali umjesto da se držite razumnih detalja, držite se emocija koje trebaju objašnjenje.

Neke ljude vrijedi čekati i veze će se nastaviti nakon što se izliječe. Ako to ne učine, možda je vrijeme poslužilo nekim lekcijama koje su prevladane ili nisu toliko važne kao što su nekada bile. Ostavite prošlost u prošlosti i pokušajte ne biti opsjednuti stvarima zbog kojih se osjećate krivima. Krivnja je precijenjena i stoji na putu važnim lekcijama o osobnoj odgovornosti.

VAGA

Pokušaji pronalaženja ravnoteže u određenim situacijama nisu uspjeli, iako ste davali sve od sebe. Do sredine mjeseca naći ćete vremena za rasprave i odabir riječi koje bi mogle napraviti razliku, ali to neće biti dovoljno da se razriješe duboki energični razlozi nezadovoljstva. Odnosi su poljuljani i trebat će vam ljubazne riječi i briga da neke od njih održite.

Zapitajte se je li vaš posao inspirativan i nudi li prostor za napredak. Ako niste uspjeli izraziti sebe i svoje talente, možda su vam potrebne promjene koje su mnogo veće od onih za kojima ste pokušavali juriti unutar svoje zone udobnosti. Ovaj put hrabro slijedite više ciljeve, jer imate moć i energiju izdržati, ali samo ako date sve od sebe u svoje želje.

 

 

ŠKORPIJA

Gušteri šindre imaju samo jednog partnera s kojim se pare svake godine i ostaju vjerni cijeli život. Vaše srce poziva na dugoročne veze i romanse koje će trajati u svojoj najnježnijoj kvaliteti. Zbog štetnih iskustava iz prošlosti, više niste raspoloženi da trpite bilo kakvu opsesivnu vezu ili bilo kakvu vrstu ljubomore i povrijeđenosti koja vam dugoročno ne ide.

Razgovarajte o emocijama samo kada se osjećate sigurnima. Pokušajte ne pokleknuti pred impulsom gdje niste dobili podršku da pokažete svoju pravu prirodu. Ima svoje mjesto u ovom svijetu i oni zbog kojih se osjećate neadekvatnim ne pripadaju pravom krugu u kojem ste slobodni da budete vi. Neke su slike možda bile vezane za pogrešne ljude i morat ćete ih jasno vidjeti prije nego što krenete dalje.

 

 

STRIJELAC

Stvari se zahuktavaju, ali previše ih se još uvijek događa iza vaših leđa. Osjećate da se nešto sprema, da sazrijeva, ali ne znate gdje prvo tražiti odgovore. Važno je očuvati smirenost, meditirati, opustiti sve grčeve u tijelu i paziti na svoju rutinu dovoljno da vas sljedećih tjedana ne ponesu intenzivni instinkti i emocije.

Pravi trenutak je odmah iza ugla i mogao bi donijeti posebne ljubavne priče i nove ljude u vaš svijet. Ono što je početak mjeseca obećao, do kraja se pretvori u nešto drugačije. Budite dovoljno oprezni da ne izgubite ravnotežu. Pametno je temeljito razgovarati o budućim planovima, posebice onima vezanim uz financije i nova ulaganja.

 

 

JARAC

Ne osjećate se prepoznatim, a neke stvari su vam se prišuljale iza leđa, ostavljajući vas još zbunjenijim nego prije. Ne znate jeste li bili naivni ili ste jednostavno imali dovoljno zdravog razuma da se odmaknete od određenih situacija i ljudi u prošlosti. Ne dopustite da vas misterije onoga što je nekoć bilo odvrate od stvarnog cilja koji je ispred vas i nadohvat ruke.

Prijateljstva bi se mogla pretvoriti u romansu, a dugoročne romanse mogu prekinuti zbog atmosfere u kojoj više nema dovoljno strasti. Oživite ono što smatrate vrijednim, provedite vrijeme sami s voljenom osobom ili uložite svoje srce u novi kontakt koji je potaknuo vaše zanimanje. Održavajte zrak čistim i ostanite iskreni, ali iza ograda koje štite vaš intimni svijet od onih koji više ne pripadaju njemu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Skandinavija ima orlove koji svoja gnijezda prave tako velika da je poznato da ruše cijela stabla ispod sebe. Ako se u određene stvari stavi prevelika težina, one bi mogle propasti, a vaše najbolje namjere neće baš spasiti dan. Nemojte kopati previše duboko tamo gdje drugi nisu raspoloženi za kopanje, gledanje vlastitih poslova i očuvanje energije za probleme kojima možete pristupiti sami ili u boljem društvu.

Konflikti neće služiti višoj svrsi ako nisu produktivni, pogotovo ne sada. Ciljevi su već postignuti, ali se još treba boriti za sljedeći korak. Sjetite se odredišta prije nego što se zapalite oko malih stvari na putu.

 

 

RIBE

Riječi izgovorene početkom mjeseca mogle bi se do kraja pretvoriti u potpuno drugačija djela. Čak i ako nekome vjerujete u prvi tren, treba uzeti u obzir vrijeme, imajući na umu da bi neke stvari mogle biti previše ometajuće ili grube na tom putu. Budite dovoljno rezervirani da uzimate dobro, a ne očekujete previše bez obzira na mišljenja i stavove kojima ste do sada svjedočili.

Možda bi bilo dobro da se udružite s prijateljem kojeg poznajete godinama i ljudima koji su vam uvijek davali slobodu da se izrazite. Talenti se mogu uskladiti u mnogo veće cjeline. Nemojte planirati previše unaprijed, ali nemojte trošiti savršeno dobre ideje na sumnju u sebe ili druge. Mnogo je razloga za postizanje zadovoljavajućeg cilja.