HOROSKOP od 01. do 31. Oktobra: Definitivno najsretniji će biti OVA 3 znaka, najviše će profitirati na FINANCIJSKOM i LJUBAVNOM planu!

OVAN

Koliko god to bilo grubo za srce, vaša energija se počinje vraćati i više niste raspoloženi da patite zbog bilo kakvog emocionalnog uvjetovanja ili toksičnog kontakta u svom životu. Mjesta koja su vas predugo držala vezana morate ostaviti iza sebe, jer pred vama su puno veći životni ciljevi.

Već ste postavili svoje prioritete, vrijeme je da se oslobodite svega što im ne služi. Nemojte trošiti energiju ili vrijeme na stvari koje vas iscrpljuju i udaljuju od onoga što uistinu želite postići. Određeni ciljevi bit će vam na dohvat ruke samo ako zadržite fokus jakim i netaknutim, bez obzira na svakodnevne okolnosti i izazove koji vam se mogu pojaviti na putu.

 

 

BIK

Samo oko 1% kukuruza uzgojenog u SAD-u koristi se za prehranu ljudi. Nemate pravu sliku o načinu na koji se stvorene stvari koriste i distribuiraju u svijetu oko vas. Ispitajte činjenice prije nego što se previše čvrsto držite bilo kakvog mišljenja i ne zaboravite postaviti prava pitanja onima koji tvrde nešto sasvim drugačije od onoga što ste mislili da je istina.

Zdrave rasprave mogle bi biti plodonosne u danima koji dolaze. Držite svoj um otvorenim i razgovarajte o stvarima prije nego što ih potpuno odustanete. Iako život ne bi trebao biti mučenje i vrata su vam potrebna s lakoćom, moguće je da biste trenutno mogli iskoristiti navalu energije za razigrane odluke koje zahtijevaju velika ulaganja i ulaganje energije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Mjesec počinje otvorenom komunikacijom i pokušajima loviti rješenja riječima, samo da bi vam pokazao da riječi jednostavno nisu dovoljne u određenim kontaktima i da se više ništa ne može učiniti osim otići.

Obratite pažnju na signale uz cestu, one male stvari koje osvjetljavaju put i svaki dan ostavite vremena za hobije i stvari koje uistinu volite raditi. Ako vam vaše radno mjesto daje jurnjavu za strašću i uzbuđenje ljubavi za novim otkrićima, ovo bi mogao biti trenutak da zablistate. Zatražite povišicu ili se uložite u projekte koji bi mogli pružiti nove uvide i odgovore koje ste mjesecima željeli pronaći.

 

 

RAK

Obiteljske stvari su iscrpile energiju, iako ste pokušavali držati svoje granice jasnima i dovoljno razmaknuti da sačuvate svoju dobrobit. Neke stvari zahtijevaju emocije, a vašem srcu treba vremena da se regenerira i obradi dijaloge i riječi izgovorene u tjednima koji dolaze. Ovaj mjesec može donijeti temeljite promjene u nekim vašim odnosima. Dopustite emocionalnom toku da vas odvede na svoje putovanje.

Vaše ruke mogu stvoriti nevjerojatne stvari. Ovo je prekrasno vrijeme za umjetnike, pjevače i plesače, kao i za sve koji imaju iznimno kreativan hobi koji još uvijek nisu u potpunosti iskoristili. Slobodno se izražavajte i sve što napravite pokazat će koliko ste se razvili u proteklih nekoliko godina. Ono što podijelite donijet će drugima osjećaj dubokog razumijevanja i ozdravljenja.

 

 

LAV

Dupini mogu koristiti svoj sonar za provjeru ljudske strukture kostura pod vodom, prepoznajući osobu po kostima. Postoje načini komunikacije koji izlaze izvan vašeg zajedničkog područja i morate pažljivo slušati i paziti na ono što se događa između redaka. Pustite pjesmu, prihvatite dar i razmislite o izražajnom načinu da pokažete zahvalnost onima koje volite.

Čini se da je nemoguće izabrati stranu u sukobu, vjerojatno zato što ste svjesni da se može pronaći srednji put. Ipak, pobrinite se da ste vi taj koji će to istaknuti prije nego što se uključite u posao koji jednostavno nije vaš. Duboki i važni razgovori mogli bi vam pomoći da se oporavite od dugotrajnih rana koje su bile ostavljene da krvare predugo.

 

 

DJEVICA

Mjesec počinje odabirom između dvije krajnosti koji se iznenada pretvaraju u jednu jednostavnu istinu. Dajte stvarima vremena prije nego što odaberete bilo koji smjer. Zrak će se razbistriti i do sredine mjeseca bit ćete sigurni da uopće nema izbora. Uđite duboko, kao i uvijek, ali umjesto da se držite razumnih detalja, držite se emocija koje trebaju objašnjenje.

Neke ljude vrijedi čekati i veze će se nastaviti nakon što se izliječe. Ako to ne učine, možda je vrijeme poslužilo nekim lekcijama koje su prevladane ili nisu toliko važne kao što su nekada bile. Ostavite prošlost u prošlosti i pokušajte ne biti opsjednuti stvarima zbog kojih se osjećate krivima. Krivnja je precijenjena i stoji na putu važnim lekcijama o osobnoj odgovornosti.

Nastavak na sljedećoj strani…

HOROSKOP od 01. do 31. Oktobra: Definitivno najsretniji će biti OVA 3 znaka, najviše će profitirati na FINANCIJSKOM i LJUBAVNOM planu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top