DO KRAJA SEDMICE: OVOM znaku se sprema nešto vrlo NEOČEKIVANO, a OVOM znaku mnogo NOVCA!

DO KRAJA SEDMICE: OVOM znaku se sprema nešto vrlo NEOČEKIVANO, a OVOM znaku mnogo NOVCA!

17 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice: Ne hvatate se za prenesene emocije kada trebate živjeti u trenutku i vidjeti što bi to moglo donijeti. Držite srce otvorenim za nove avanture i veze za koje niste ni slutili da ćete ih izgraditi. Sagledajte potencijal svoje trenutne okolnosti, ali nemojte povisovati očekivanja iznad onoga što je realno i već očito.

Odbijanje je moguće i koliko god ga željeli vidjeti u jakom svjetlu, ono ipak pokazuje kako vas netko vidi i odbija prići još jedan korak bliže. Ne forsirajte stvari koje ne podržavaju vašu slabost i vašu istinsku vrijednost.

 

 

BIK

Razmišljate o novim potezima u karijeri i želite iskoristiti profesionalne prilike koje su pred vama. Ipak, niste sigurni hoće li vam novi ugovor ili bilo kakva papirologija dobro doći. Odvojite trenutak, dvaput provjerite sve informacije i ne potpisujte još ništa.

Zrak će se razbistriti kako dani budu prolazili. Važno je ostati u kontaktu sa svojim predosjećajem i instinktima koji vas upućuju u pravom smjeru kada slušate svoj unutarnji glas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Istraživanja su pokazala da je Island najprijateljskija nacija na svijetu. Razmišljanje o stvarima moglo bi vas uputiti u pravom smjeru, ali samo ako ste s pravim ljudima i okruženi prijateljskom energijom i snažnim sustavom podrške.

Možda je ovo vrijeme da se pritajite i ostavite neke velike odluke za neki drugi trenutak. Možete pripremiti temelje za ono što pokušavate izgraditi, ali ne morate skratiti svoje osjećaje i poduzimati grandiozne korake još nekoliko tjedana.

 

 

RAK

Postoji više od 1700 vrsta kaktusa, a većina ih je porijeklom iz Amerike. Njegovali ste vlastitu raznolikost i unutarnja uvjerenja koja je teško pronaći u ostatku svijeta. Iako je možda teško ugraditi neke ideje u svoje svakodnevno okruženje, imate prilično dobru ideju o stvarima koje biste trebali isprobati.

Proces u vama nikada nije bio jednostavan, ali je neophodan. Izađite iz svoje zone udobnosti tek toliko da vidite kako se budućnost odvija dok se krećete s mrtve točke.

 

 

LAV

Suočili ste se s nekim svojim snovima. Ideali bi vas trebali potaknuti da posegnete za njima, učinite nešto drugačije i vidite na čemu ste već zahvalni. Nema mjesta novim razočaranjima i sve što možete učiniti je okrenuti se pravom poslu i aktivnostima koje će vas odvesti prema cilju.

Iako vam se može činiti da se krećete unatrag, doista učite o novim situacijama i možda će vam trebati malo dulje nego što ste očekivali da stignete na odredište.

 

 

DJEVICA

Ako danas nastupi razočaranje, pobrinite se da ste dobro povezani s obitelji i bliskim ljudima koje želite držati u tijeku. Dobro se informirajte, svjesni da svatko ima svoje krizno vrijeme, a ovo je vrijeme kolektivnih problema koje je teško razumjeti i prihvatiti.

Učinili ste sve što ste mogli za vezu, za nekoga koga volite i za vlastitu budućnost. Vidite dobro u trenutnim izazovima i pronađite način da rastete kroz njih, podržavajući sebe.

VAGA

Dok se Merkur još jednom okreće unatrag, tražite jasnoću koje jednostavno nema. Vrijeme je da pogledate unutra, pitate svoju fiziologiju za odgovore i vidite duhovni put koji vas poziva čak i ako ste idealizirali brojne situacije u prošlosti.

Stvarnost će vas pljusnuti u lice kada počnete putovanje koje nije tako lako kao što ste zamišljali da će biti. Ipak, znate da su se stvari okrenule, i trebali biste se malo odmoriti, pripremajući se za sljedeću fazu svog života.

 

 

ŠKORPIJA

Leonardo DiCaprio je nadmašio Nicolas Cage za lubanju dinosaura od 276.000 dolara. Shvaćate da prioriteti drugih ljudi nisu isti kao vaši, ali ne shvaćate u potpunosti način života koji su odabrali ili stvari koje mogu učiniti zahvaljujući naporima koje su uložili.

Sve ima svoju vrijednost, a cijena se mora platiti. Neke stvari će biti lakše dostići od drugih, ali to ne znači da biste trebali izgubiti iz vida njihovu vrijednost i borbu kroz koju ste prošli da biste došli do točke lakoće.

 

 

STRIJELAC

Niste bili do kraja iskreni prema sebi u vezi s emocijama koje su vas na tom putu preuzele. Odvojite trenutak da udahnete, izdahnete, ostanete sami neko vrijeme i provjerite svoj unutarnji svijet prije nego što nastavite s bilo kakvom idejom i velikim početkom.

Nema razloga da se skrivate od vlastitih senzacija. Umjesto toga analizirajte ih i vidite gdje ćete sletjeti ako dopustite svom srcu da leti onako kako želi.

 

 

JARAC

Neki snovi više ne izgledaju kao snovi. Kao da je veo podignut, ne možete se osloniti na ideale iz prošlosti i ideje koje nisu uključivale stvarne situacije koje vas okružuju. Svijet je trenutno ispunjen izazovima i sve što možete učiniti je vidjeti ravnotežu, oprost i ljubav u sebi kako biste izliječili svoj dio stvarnosti.

Dijalozi su magloviti i ne biste trebali vjerovati svemu što čujete, čak ni kada dolazi od voljenih i osoba s kojima ste blisko povezani.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Bilo bi dobro podijeliti tajnu ili reći nekome kako ste se osjećali neko vrijeme, ali ne znate možete li vjerovati trenutku i vlastitoj intuiciji u tom procesu. Ako se osjećate sigurno i udobno, krećite se s osjećajem bez obzira što se može dogoditi niz cestu. Povratne informacije će vam pomoći da puno bolje razumijete svoj unutarnji proces.

Važno je zaštititi se od nepotrebne boli, kao što je važno ostati spontan i vjerovati u svoju sposobnost da prevladate sve što vam život baci. Tražite ravnotežu.

 

 

RIBE

U Kini postoje suveniri koji u sebi imaju kornjaču koja pliva u biljnim otopinama. Niste imali priliku ispitati koliko su neki izbori bili okrutni i je li vas ljepota izvana koštala nekih moralnih visokih osnova i stvari koje ste htjeli zadržati.

Držite se unutarnjih sustava vrijednosti zbog kojih se osjećate nježno i djetinjasto. Ne morate biti previše ozbiljni kada pristupate svakodnevnim stvarima i stvarnosti, ali morate biti realni.