DNEVNI HOROSKOP ZA 28. Septembar: Ovnu, Strijelcu i Ribama ova srijeda donosi VELIKU SREĆU, dok OVOG znaka čeka nešto NEOČEKIVANO!

OVAN

Dnevni horoskop: Zvijezde kažu da je ljubav za vas danas u zraku. Držite oči otvorene, možda ćete upoznati muškarca/ženu iz svog sna. Međutim, prepoznavanje osobe iz snova bit će teško jer će ona/ona doći u čudnom paketu. Danas ste također skloni primiti dar iz neočekivanog izvora. Sve u svemu, dan će biti prilično bogat događajima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas će se pojaviti neki neočekivani i zahtjevni zadatak, ali ne brinite. Vi ćete to vrlo dobro podnijeti i uskoro ćete zaslužiti sve pohvale. To može biti veliki broj gostiju koji dolaze nenajavljeno ili vam šef preda zadatak u posljednjoj minuti. Kakva god bila situacija, moći ćete pozvati svoju pričuvu i stati na zadatak.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Raspoloženje dana je pomalo neizvjesno. Morate biti posebno oprezni kada imate posla s osjetljivim ljudima. Vrijeme je i za sukobljavanje i donošenje odluka. Možda ćete biti prisiljeni u neugodne situacije koje ste izbjegavali i donijeti teške odluke. Međutim, moći ćete donijeti pravu odluku čak i pod pritiskom i to će u konačnici imati pozitivan učinak na vaš život.

 

 

RAK

Odvojite malo vremena da provedete u samoći i razmislite što uistinu želite od života. Zadnjih nekoliko dana bilo je naporno. Dakle, morate ponovno procijeniti svoje ciljeve u životu i kako vaši postupci utječu na vaš život, kao i na vaše odnose. Putovanje je naznačeno, iako je bolje otići na opuštajući odmor nego na orkanski obilazak uzbuđenja i avanture.

 

 

LAV

Dnevni horoskop: Dan može biti prilično zbunjujući za vas s oprečnim mišljenjima i različitim prilikama koje se pojavljuju na svim stranama. Dok vas brojne sile vuku u mnogo različitih smjerova, pokušajte ne pretjerivati ​​u analizu ili ugoditi svima. Umjesto toga, ići s vlastitim srcem može se pokazati kao prava stvar za vas, čak i ako to u tom trenutku niste svjesni.

 

 

DJEVICA

Vaša društvena narav dovela je do mnogih prijatelja, ali nisu svi pouzdani. Morate malo dublje istražiti prije nego što danas odlučite vjerovati prijatelju. Danas ste vrlo bistre glave i vjerojatno ćete napraviti komplicirane planove koje ćete moći savršeno izvesti. Dovršite svoj nedovršeni posao danas i riješite zaostale.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. Septembar: Ovnu, Strijelcu i Ribama ova srijeda donosi VELIKU SREĆU, dok OVOG znaka čeka nešto NEOČEKIVANO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top