Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 28. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Usporite danas i umjesto da se samo fokusirate na ono što biste učinili drugačije ili krivite sebe ili druge za to kako su stvari ispale, razmislite o tome što je to što iskreno volite.

U životu, što se više možete uskladiti s onim što vam donosi radost i ljubav, bit ćete veći u usklađenosti sa svojom svrhom.

Kasnije tijekom dana postoji prilika za druženje. Pogotovo ako se radi o romantičnom spoju.

Sve je u tome da danas slijedite tu ljubav i iako postoji korist od pregleda retrogradnih planeta, također se morate usredotočiti na napredovanje prema onome što volite… Umjesto da se samo kažnjavate zbog težnje i prihvaćanja dalekog manje.

Svrha mladog Mjeseca u Vagi i trenutne retrogradne sezone je da vam pomogne da prijeđete u svoj najveći i najobilniji život koji je slučajno i život koji iskreno volite.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u srijedu, 28. septembra:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Sezona vašeg zodijaka je gotova, Venera u vašem znaku još uvijek vam daje razne vrste prostora i mogućnosti za rast. Danas ćete osjetiti pomak s iscjeljujuće energije na više fokusa na provođenje vremena radeći ono što volite s onima koji osjećaju da donose pozitivnu energiju u vaš život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iskoristite ovo i prepoznajte osjećaje koji se javljaju jer dolaze kako bi vam pomogli pomaknuti se u sljedeću fazu vašeg života. Ovo također u sebi nosi veliku količinu energije ljubavi prema sebi, što je nešto što vam može pomoći da prevaziđete ono što se prethodno dogodilo. Iskoristite to kao način da pronađete veće prihvaćanje i suosjećanje za sebe i ono što je bilo potrebno da dođete do ove točke.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 28. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top