U zadnjim danima Septembra OVOM znaku se vraća BIVŠI, a OVAJ znak će započeti vezu usprkos svemu…

U zadnjim danima Septembra OVOM znaku se vraća BIVŠI, a OVAJ znak će započeti vezu usprkos svemu…

25 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

U zadnjim danima Septembra: Vi ste avanturistički nastrojeni i stoga ste htjeli riskirati spoj naslijepo. Ispostavit će se da je to sirov i neugodan spoj! Kiša vani može vas vezati za mjesto održavanja, ali uskoro će to završiti i osoba vas neće ni ubuduće ljutiti! Netko pametan i atraktivan uskoro će ući u vaš život, a do tada samo uživajte.

 

 

BIK

Ovih dana će u vašoj romantičnoj vezi nastati komplikacije. Vaš mlađi brat ili sestra ili vaš partner može igrati ključnu ulogu u tome. To ne znači da ćete naučiti nešto loše o svom partneru. Umjesto toga, spoznat ćete aspekt njegove/njezine osobnosti kojeg prije niste bili svjesni, a to može dodati slojevima vaše veze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana ne smijete ostati unutra. Izvrsni su dani za zabavu sa svojom voljenom osobom. Oni koji su u dobnoj skupini adolescenata samo traže ljubav kako bi promijenili status njihove veze. Ponovno se zapitajte – je li onaj s puno moći trebao biti muškarac vaših snova? Ili vam je stalo do više, više osjećaja i brige!

 

 

RAK

Morate shvatiti da su granice znak zdrave veze. Nemojte zadirati u osobni prostor svog partnera i onda to pokušati opravdati u ime ljubavi. Također je potrebno osigurati da ne dopustite partneru da dominira nad vama jer to može dovesti do ozbiljnih komplikacija u budućnosti.

 

 

LAV

Ovih dana se možete naći u društvu nekoga tko je željan biti s vama i već dugo čeka da zatraži vašu pažnju. Možda se ispostavi da je to strastven i ozbiljan romantični susret, a ovo je ono što ste tražili! Dobar dan, iskoristite ga na najbolji način! I samo budi svoj originalan!

 

 

DJEVICA

Partner vam je u ovom trenutku jako potreban da vam pruži snažnu emocionalnu podršku. Ali iz nekih razloga ste od partnera odvojeni zbog udaljenosti. Unatoč vašim opetovanim naporima, čini se da ne postoji način da sustignete partnera. Nastavite se truditi i uskoro ćete uspjeti živjeti sa svojim partnerom.

VAGA

Položaji planeta odražavaju da vam predstoji neki veliki sukob. Ovaj sukob može utjecati i na vaš ljubavni život i na karijeru. Važno je da ne reagirate emocionalno na riječi i postupke partnera. Umjesto toga, svaka se gesta mora ocijeniti u nepristranom svjetlu kako biste bili sigurni da donosite ispravnu odluku.

 

 

ŠKORPIJA

I vi i vaš partner ste bili jako zaposleni u posljednje vrijeme. Stoga svakako provedite vrijeme zajedno u društvu. Planirajte romantičnu večeru i razmazite partnera svojom pažnjom. Ova gesta uvažavanja će ići daleko. Slobodne osobe će vjerojatno imati sjajan spoj koji bi ih mogao potaknuti da vezu podignu na sljedeću razinu.

 

 

STRIJELAC

Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete dostupniji društveno kako biste upoznali budućeg partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš će ljubavni život definitivno krenuti u pozitivno.

 

 

JARAC

Društvena energija je velika pa ćete se možda naći u susretu s ljudima zajedno sa svojim partnerom. Monotonija jednostavno nije vaša šalica čaja. Probajte nešto novo jer dosada se uvlači u vašu vezu. Profesionalne stvari se kreću ogromnom brzinom, a vi ste uhvaćeni u vrtlogu. Pazi; vaš partner je još uvijek na obali i čeka vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Morate paziti da ne provjeravate strpljenje vašeg partnera. Tolerirao vas je  i davao vam dovoljno topline unatoč vašim hladnim reakcijama na njegov pokušaj da vam udovolji. Uredu je; oprostite mu što vas je jednom povrijedio. On je stvarno kriv za sve svoje greške i neće ih više ponoviti.

 

 

RIBE

Od vitalnog je značaja da sada posvetite vrijeme svojoj obitelji. Karijera i druge vanjske obzire zahtijevaju vašu pažnju. Međutim, vaš status veze postao je prilično nesiguran tijekom posljednjih nekoliko dana i imperativ je da sada njegujete svoju obitelj. Iako se može činiti da postoji neki financijski gubitak, učiniti nešto promišljeno i osjetljivo za svog partnera bit će izuzetno isplativo.