LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27. Septembar: Neki znakovi će se suočiti sa VELIKIM RAZOČARANJEM i činjenicom da uopće ne poznaju partnera!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Dan je dovoljno dobar samo za osvajanje i večeru! Naći ćete mnogo ljudi koji lebde oko vas tražeći vašu pažnju. Svi su tu za neku ili drugu korist, nitko od njih nije dostojan ozbiljnog angažmana! Međutim, netko od njih može se pokazati dobrim prijateljem s kojim možete dijeliti stvari na platonskoj razini.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U sebi ćete doživjeti promjenu u pogledu onoga što želite od romantičnog partnera. Dok uživate u laganoj površnoj romansi, počet ćete ozbiljno razmišljati i ozbiljno tražiti svoju srodnu dušu. Ovo će izazvati neka neugodna vremena jer srodne duše ne dolaze bez romantičnih kušnji, ali sada ste emocionalno spremni prihvatiti sve te izazove.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dan je savršen za romantiku i provođenje dana u zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se puno lakše i moći ćete za sada odložiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom skupu.

 

 

RAK

Iako želite biti romantični i možda ste čak planirali podijeliti poseban trenutak sa svojim partnerom danas, brojne druge obveze vjerojatno će vas odvući od romantike i ljubavi. Jednostavno nećete imati vremena prepustiti se svojoj romantičnoj gesti. Ali pokušajte uključiti kratku i slatku gestu, čak i ako danas ne možete napraviti ništa detaljnije.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Danas će se dogoditi nekoliko događaja koji će vaš ljubavni život predstaviti u potpuno novom svjetlu. Možda ćete postati svjesni novih informacija ili dobiti novi uvid u karakter i želje vašeg partnera. Kao rezultat toga, ovaj dan označava prekretnicu u vašoj vezi. Potrebno je uravnotežiti vlastite želje i samopoštovanje u ophođenju s partnerom.

 

 

DJEVICA

Dan će biti stabilan što se veza tiče. Moći ćete uživati ​​u mirnom i kontemplativnom vremenu sa svojim partnerom. Odvojite vrijeme da uživate u onome što imate. Sudjelovanje u običnim kućanskim poslovima može stvoriti razinu zadovoljstva u vašoj vezi koja će vam dati osjećaj sreće i obnoviti vašu ljubav.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27. Septembar: Neki znakovi će se suočiti sa VELIKIM RAZOČARANJEM i činjenicom da uopće ne poznaju partnera!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top