DNEVNI HOROSKOP za 24. Decembar: Nekoga čekaju ljubavne avanture, a nekoga nove poslovne prilike!

DNEVNI HOROSKOP za 24. Decembar: Nekoga čekaju ljubavne avanture, a nekoga nove poslovne prilike!

23 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Položaj planeta mogao bi vas natjerati da puno istražujete dušu. Gledate duboko u sebe kako biste razlučili svoje prave ciljeve i mogli biste biti ugodno iznenađeni onim što ste pronašli. Vaši odnosi svih vrsta su poboljšani povećanom komunikacijom i dubljim razumijevanjem, a mnogi od vaših ciljeva vjerojatno će biti duhovne prirode. Stavite ih na papir. Ima

 

 

BIK

Dovršenje nekog dugoročnog cilja, možda kreativne prirode, moglo bi dovesti do novih prijatelja i povećanja prihoda. Vaši detektivski instinkti mogli bi djelovati na visokoj razini, pa biste mogli pronaći sebe da želite zaroniti u nejasna područja koja uključuju mnogo nepoznatih čimbenika, kao što su znanost, antička povijest ili metafizika. Mogli biste otkriti da imate pravi talent za ovo!

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Ako vam je komunikacija s drugima u prošlosti bila teška, danas biste odjednom mogli otkriti da su stvari malo drugačije. Dublje razumijevanje motiva drugih može se pojaviti u vama, što će vam olakšati suočavanje s onima oko vas. Vaše intuitivne sposobnosti djeluju na visokoj razini, pa ćete vjerojatno stvoriti nove veze na temelju onoga što osjećate o drugima. Večeras: Slavite! Trebate uzdizanje!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Danas biste mogli biti vrlo povezani s članovima obitelji. Moglo bi se voditi strastvene rasprave o stvarima koje se događaju u vašoj obitelji, gdje se nude različita mišljenja. Moglo bi doći do nekih nesuglasica oko toga što treba učiniti i morate se pobrinuti da se vaše stajalište čuje. Mogli biste imati rješenje koje drugi trebaju čuti danas. Pokušajte izraziti praktičnu prirodu svog rješenja.

 

 

LAV

Dnevni horoskop:   Dobro je da imate fleksibilno stanje duha, posebno na dan kao što je danas. Možda ćete otkriti da vaša sposobnost prilagodbe može biti stavljena na kušnju dok otkrijete da ste okruženi nestalnim emocijama i tvrdoglavim stavovima. Nemojte se previše vezati za dobivanje izravnih odgovora od ljudi danas, jer su oni skloni biti jednako zbunjeni oko određenih pitanja kao i vi. Za sada se igrajte kul i lako se vozite na valovima do obale.

 

 

DJEVICA

Kako biste stigli na svoje odredište, možda ćete danas morati krenuti neobičnom rutom, cik-cak na svom putu do cilja. Nemojte automatski pretpostavljati da je to loša stvar. Zapravo, možda ćete otkriti da je ovo prilično preferirani put. Na tom putu ćete vjerojatno doživjeti mnogo sporednih avantura i doći do prekrasnih otkrića. Pokušajte se sjetiti kako ste tamo stigli kako biste se mogli vratiti i ponovno pronaći ova mjesta.

VAGA

Dnevni horoskop: U nastojanju da budete najsjajnija i najbolja zvijezda na pozornici, možda zapravo tjerate najvažnije članove svoje publike. Pazite da ne stavljate različite maske s različitim ljudima samo da biste mogli umiriti one s kojima ste. Drugi će moći vidjeti pravo kroz svaku masku koju pokušate staviti. Pokušaj prevariti druge jednostavno je znak nepoštovanja.

 

 

ŠKORPIJA

Nemojte se sagnuti unatrag za ljude danas i očekujte isti tretman zauzvrat. Ako želite nešto učiniti jer vam je stalo, to je u redu, ali nemojte učiniti nešto jer želite nešto izvući od osobe kojoj činite uslugu. Ogromni prikazi drame i emocija danas vas nikamo ne mogu dovesti, stoga se nemojte ni truditi. Djela govore mnogo više od riječi.

 

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop:   Pretjerano uživanje u hrani i piću moglo bi izazvati da se osjećate prilično tromo i ravnodušni prema svima i svemu. To može stati na put uobičajenoj ljubaznosti i naklonosti s kojom se odnosite prema svima, a ne bi trebalo. Odmorite se, uzmite neke lijekove za želudac i vratite se na staro! Također biste mogli biti u iskušenju da potrošite previše u nekom trenutku tijekom dana. Svakako prvo razmislite o tome!

 

 

JARAC

Danas vam dolazi mnogo neočekivane komunikacije, ali budite oprezni s tim kome vjerujete. Postoji element fantazije koji se uključuje u sliku. To bi moglo uzrokovati neke poremećaje u vašem svijetu ako automatski prihvatite sve po nominalnoj vrijednosti. Prije nastavka provjerite izvore barem dvaput. Bit će vam puno bolje ako ostanete spremni na bilo što.

 

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop: Jeste li ponekad pomalo ponosni? Inzistirate li često na tome da sve možete sami postići, zanemarujući pomoć koju su vam drugi spremni ponuditi? Pokušajte biti otvoreni za pomoć i darove iz neočekivanih izvora. Znate da dajete puno, a svakako zaslužujete i neke male dobrote. Dakle, kada vam netko drugi ponudi da plati ručak danas, osim jednom. Ovo je dar koji treba prihvatiti milostivo i bez krivnje!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Slobodno danas upotrijebite vlastitu kreativnost kako biste riješili svaki problem koji vam se može pojaviti. Nemojte se osjećati kao da apsolutno trebate zauzeti racionalan i metodičan pristup jer je ovakav način razmišljanja već isproban. Sada je vrijeme da istražite intuitivniju metodu dovršavanja bilo kojeg zadatka s kojim se želite pozabaviti upravo sada. Vježbajte više svoju osjetljivu prirodu!