DNEVNI HOROSKOP ZA 27. Septembar: Nekoga čekaju ljubavne avanture, a nekoga novi poslovne prilike!

OVAN

Dnevni horoskop: Položaj planeta mogao bi vas natjerati da puno istražujete dušu. Gledate duboko u sebe kako biste razlučili svoje prave ciljeve i mogli biste biti ugodno iznenađeni onim što ste pronašli. Vaši odnosi svih vrsta su poboljšani povećanom komunikacijom i dubljim razumijevanjem, a mnogi od vaših ciljeva vjerojatno će biti duhovne prirode. Stavite ih na papir. Ima

 

 

BIK

Dovršenje nekog dugoročnog cilja, možda kreativne prirode, moglo bi dovesti do novih prijatelja i povećanja prihoda. Vaši detektivski instinkti mogli bi djelovati na visokoj razini, pa biste mogli pronaći sebe da želite zaroniti u nejasna područja koja uključuju mnogo nepoznatih čimbenika, kao što su znanost, antička povijest ili metafizika. Mogli biste otkriti da imate pravi talent za ovo!

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Ako vam je komunikacija s drugima u prošlosti bila teška, danas biste odjednom mogli otkriti da su stvari malo drugačije. Dublje razumijevanje motiva drugih može se pojaviti u vama, što će vam olakšati suočavanje s onima oko vas. Vaše intuitivne sposobnosti djeluju na visokoj razini, pa ćete vjerojatno stvoriti nove veze na temelju onoga što osjećate o drugima. Večeras: Slavite! Trebate uzdizanje!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Danas biste mogli biti vrlo povezani s članovima obitelji. Moglo bi se voditi strastvene rasprave o stvarima koje se događaju u vašoj obitelji, gdje se nude različita mišljenja. Moglo bi doći do nekih nesuglasica oko toga što treba učiniti i morate se pobrinuti da se vaše stajalište čuje. Mogli biste imati rješenje koje drugi trebaju čuti danas. Pokušajte izraziti praktičnu prirodu svog rješenja.

 

 

LAV

Dnevni horoskop:   Dobro je da imate fleksibilno stanje duha, posebno na dan kao što je danas. Možda ćete otkriti da vaša sposobnost prilagodbe može biti stavljena na kušnju dok otkrijete da ste okruženi nestalnim emocijama i tvrdoglavim stavovima. Nemojte se previše vezati za dobivanje izravnih odgovora od ljudi danas, jer su oni skloni biti jednako zbunjeni oko određenih pitanja kao i vi. Za sada se igrajte kul i lako se vozite na valovima do obale.

 

 

DJEVICA

Kako biste stigli na svoje odredište, možda ćete danas morati krenuti neobičnom rutom, cik-cak na svom putu do cilja. Nemojte automatski pretpostavljati da je to loša stvar. Zapravo, možda ćete otkriti da je ovo prilično preferirani put. Na tom putu ćete vjerojatno doživjeti mnogo sporednih avantura i doći do prekrasnih otkrića. Pokušajte se sjetiti kako ste tamo stigli kako biste se mogli vratiti i ponovno pronaći ova mjesta.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. Septembar: Nekoga čekaju ljubavne avanture, a nekoga novi poslovne prilike!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top