Dani do kraja Septembra bit će SJAJNI za OVE znakove, za njih počinju nevjerojatne životne promjene!

Dani do kraja Septembra bit će SJAJNI za OVE znakove, za njih počinju nevjerojatne životne promjene!

25 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dani do kraja Septembra: Ako ste osjećali duboku ljutnju, ovo nisu dani da je ispustite, već  da razmotrite njegov izvor. Sva velika okupljanja obitelji ili prijatelja treba izbjegavati pod svaku cijenu. Ne, to ne znači da trebate uzeti slobodan dan! Samo pripazite na svoj temperament. Mala izolacija uvelike će ublažiti vašu napetost i može vam dati neke važne uvide.

 

 

BIK

Ovih dana bi vam se mogle ukazati nove mogućnosti ulaganja. To može uključivati ​​ulaganje vremena, novca ili drugih resursa. Također biste mogli razmisliti o nekakvom uzbudljivom novom početku. Ne dopustite da se toliko uzbudite da krenete naprijed prije nego što razmotrite sve prednosti i nedostatke. Možda biste se trebali posavjetovati s prijateljem ili partnerom. Ovo bi bila izvrstan izgovor za zakazivanje romantične večeri!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Počinje nova faza u vašem životu. Prethodna faza bi se mogla protumačiti kao da vas je naučila biti ozbiljni i predani profesionalnim odgovornostima. I učinili ste neka dobra djela. Sada se možete opustiti i gledati naprijed što slijedi. Dopustite sebi da osjetite dobrodošlicu budućnosti.

 

 

RAK

Ako slučajno još gajite neku ljutnju prema nekome, vjerojatno će ovih dana izaći na vidjelo. Možda ste beskompromisni ili čak osvetoljubivi. Reći toj osobi kako se osjećate neće postići ništa osim što će vam izazvati bol i žaljenje. Ispraznite svoju ljutnju na zdrav način, kao što je neki oblik intenzivne tjelesne aktivnosti. Osim toga, ova osoba stvarno misli ono što je govorila. Tako je, njima je stalo do vas.

 

 

LAV

Mogla bi vam se ukazati prilika da putujete s partnerom ili kolegom, možda poslovno. Svako planirano ili započeto putovanje vjerojatno će proći dobro i donijeti vam rezultate kojima se nadate. Što god planirali, to bi trebalo potaknuti vaš entuzijazam i optimizam za vaš budući uspjeh. Poslovni i osobni odnosi s drugima trebaju biti topli, srdačni i poticajni. Iskoristite to maksimalno!

 

 

DJEVICA

Mogli bi razjasniti neke prilično škrte ideje o vašoj profesionalnoj budućnosti. Ako čeznete za promjenom, kao što je odvažiti se na umjetničku potjeru, sada je vrijeme da počnete točno planirati kako to učiniti. Prvi korak je shvatiti kako od toga možete živjeti. Dobrodošli nazad u stvarnost!

VAGA

Ne trpite budale rado, a površne budale još manje. Imate um da ljude oko sebe naučite lekciji. Ovih dana si beskompromisan i ne možeš razumjeti zašto drugi nemaju tvoje visoke standarde. Ali jeste li uistinu iskreni kao što očekujete da drugi budu? Imajte na umu da će kvaliteta umjetničkog pothvata, osobito, vjerojatno biti različito ocjenjivana od strane svake osobe koja ga doživi.

 

 

ŠKORPIJA

Vijesti o mogućoj povišici mogle bi vam doći, vjerojatno kroz neki poduhvat na kojem ste radili. Osjećate se posebno energično i stoga biste mogli biti u iskušenju da preuzmete više nego inače. Ovo je u redu, ali zapamtite da se krećete. Ako namjeravate nastaviti svojim sadašnjim putem, morat ćete sačuvati nešto energije za sutra i dalje!

 

 

STRIJELAC

Stekli ste čvrsto povjerenje u sebe. Sada je vrijeme da pokažete svima ostalima tako što ćete to stvarno koristiti u svom životu. Kao da ste simbolično upravo završili dubinski tečaj glume. E, sad je vrijeme da izađete na pozornicu. Nasmiješi se, zapamti svoje replike i ne zaboravi se nakloniti kad svi plješću.

 

 

JARAC

Evo dana izazova. Vi ste profesionalac u preispitivanju sebe, što ćete dokazati kada pažljivo pogledate svoja postignuća. Što ste stvorili osobne prirode u posljednjih deset godina? Jeste li slijedili tuđi primjer jer ste sumnjali u sebe? Jeste li vječno “skoro” spremni? Jeste li se odvažili uskočiti u projekte koji su još uvijek bili nesavršeni? To su pitanja koja treba riješiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Grupa bi vas mogla pozvati da sudjelujete u nekom kreativnom projektu. Što god da radite, vjerojatno će biti poticajno i uzbudljivo. U to ćete htjeti usmjeriti puno energije i entuzijazma. Mogli biste pronaći sebe kako razmišljate o partnerstvu, planirate dalje istražiti tu mogućnost. Ovo je odličan dan za druženje. Ako dobijete poziv za izlazak, idite!

 

 

RIBE

Planetarna energija trebala bi vas natjerati da počinite određena djela samopotvrđivanja koja su potrebna za definiranje vašeg teritorija i zaštitu vaših prava. Bit ćete potaknuti da istražite svoje želje i osobne ukuse te otvoreno i jasno izrazite svoje mišljenje. Svatko ima svoj identitet! Nemojte se stidjeti da sada zatražite svoje.