OVOM znaku do kraja mjeseca stiže NEOČEKIVAN DOBITAK NOVCA i VELIKO BOGATSTVO!

OVOM znaku do kraja mjeseca stiže NEOČEKIVAN DOBITAK NOVCA i VELIKO BOGATSTVO!

24 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Neplanirana inozemna poslovna putovanja mogu koštati. Ovotjedni troškovi putovanja i vozila su visoki. Ovaj tjedan, svatko tko ima komercijalne odnose u stranoj zemlji ili korporaciji mogao bi napredovati. Mogu se pojaviti neplanirani zdravstveni troškovi. Ovaj tjedan vjerojatni su izgledi za financijski dobitak ili povrat novca. Putovanje bi moglo dovesti do neočekivanih troškova u stranoj zemlji. Bio bi to povoljan tjedan za profesionalni napredak.

 

 

BIK

Ovaj bi vam tjedan mogao dobro poslužiti. Vaš suprug ili poslovni partner mogao bi vam pomoći financijski. Doživjet ćete nepredviđene troškove putovanja. Kada radite velika ulaganja, savjetujemo vam da potražite savjet stručnjaka. Financijske koristi mogu doći sa drugih strana. Ako ste u učiteljskoj industriji, ovaj bi tjedan mogao biti financijski isplativ. Mogla bi se dogoditi financijska korist nasljedstva.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako mislite da je ovo težak tjedan za vas, morate ostati mirni i ostvariti prihod na različite načine. Možda ćete ostati bliski ekonomskim problemima oko sebe i početi pronalaziti načine da ih riješite. Međutim, možete vidjeti spekulacije o rastućem samopouzdanju kako zarađujete kroz tjedan. Pokušajte izbjeći riskantan pothvat.

 

 

RAK

Tjedan bi mogao početi s određenim pritiskom na vaš financijski status. Početna faza ovog tjedna možda neće biti pogodna za sklapanje bilo kakvih financijskih poslova ili ulaganja. Stoga morate biti malo oprezniji i kalkulantniji u svom pristupu. Kako razdoblje odmiče, planeti vam mogu pomoći da vratite neke dugovane obaveze, pa biste stoga mogli biti u boljoj financijski poziciji.

 

 

LAV

Ovo bi mogao biti tjedan; možda ćete biti uključeni u kontinuirane oprezne napore da povećate svoj prihod. Ali možda neće biti velikog uspjeha. Vaš put do uspjeha mogao bi se nastaviti sljedeći tjedan. Iako bi uz sav uspjeh i vaša razina izdataka mogla porasti. Ovo bi bila prekrasna faza u vašem životu, u kojoj bi vam se smanjio protok novca.

 

 

DJEVICA

Predviđa se neočekivani dobitak novca i bogatstva. Svoj životni standard možete podići svojim radom i nepokolebljivom željom da uspijete u životu. Uložite namjeran napor da povećate svoj novčani saldo i zadržite čvrstu kontrolu nad svojim izdacima. Vjerojatno biste mogli imati koristi od ovotjednih događaja u smislu dugoročnog ulaganja u nekretnine.

VAGA

Ovaj tjedan posvećen je ponovnom proučavanju istraživanja vezanog uz financije. Ovog tjedna morate biti oprezni s potrošnjom. Mogu se pojaviti neočekivani troškovi u modi i dotjerivanju. Štoviše, možete potrošiti novac na kupnju stvari poput kupnje automobila ili plaćanja računa. Poslovni partneri mogu imati financijsku korist.  Neplanirano putovanje može uzrokovati troškove. Potrošnja za visoko obrazovanje mogla bi se nastaviti.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan mogao bi vam omogućiti da imate sjajan život u financijskom smislu, a dobra vremena se kotrljaju. Uzajamni fondovi mogu biti vrlo dobra opcija ulaganja. Dobit koju zaradite od svojih ulaganja može vam pomoći u postizanju vaših financijskih ciljeva. Ulažući novac u sigurne fondove, možete se osjećati sigurnima. Financijski biste mogli imati koristi od projekata koji su vam pri ruci, kaže vaš tjedni financijski horoskop.

 

 

STRIJELAC

Vaša bi zarada mogla biti zadovoljavajuća tijekom cijelog tjedna, pokazuju vaše zvjezdice. Nova ulaganja bila bi korisna i mogla bi vam donijeti iznenađujuće visoke povrate. Iskoristite svoje šanse, a zvijezde bi vas mogle podržati. Ulaganja u robu mogla bi se pokazati korisnima. Također možete pronaći neke nove izvore zarade. Ovo je mogućnost dobre zarade tijekom vikenda. Zadržite pažljiv pristup.

 

 

JARAC

Ovaj je tjedan idealan za pojedince zainteresirane za podizanje kredita za uloženi kapital ili druge financijske obveze. Ovotjedni preveliki izdaci mogu biti rezultat zastarjelog automobila ili održavanja kuće. Ovog tjedna jednu stvar koju morate naučiti jest da budete jednoumni u pogledu povrata svojih trenutnih ulaganja. To bi vam omogućilo da povećate svoje bogatstvo, što bi bilo korisno u budućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovaj tjedan donesite proračunate odluke. Ovaj bi tjedan mogao donijeti savršeno vrijeme za planiranje vaše financijske budućnosti. Možete ispuniti svoje dugoročne financijske ciljeve, ali morate napraviti neko dugoročno planiranje. Ako radite kao poslovni čovjek, možda ćete moći dobiti posao koji se dugo čeka. Pokušajte uštedjeti nešto novca za buduće financijske izglede.

 

 

RIBE

Vaš financijski položaj uglavnom bi ostao zadovoljavajući. To bi moglo donijeti dobre financijske dobitke od vaših prošlih ulaganja, čime će ojačati vaš položaj. Kako se tjedan približava kraju, vjerojatno ćete imati stalno poboljšanje. Vaš sustavan i metodičan pristup mogao bi se pokazati dobrim za vaše financijsko upravljanje. Možda će biti nekih troškova za obitelj, ali stvari mogu ostati pod kontrolom.