LJUBAVNI HOROSKOP ZA 26. Septembar: Netko će biti uhvaćen u laži i morati priznati istinu da je varao i lagao

ljubavni horoskop

OVAN

Planeti se danas poredaju kako biste se osjećali vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi u vrlo kritičnom trenutku i ako želite očuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na to bez odgađanja.

 

 

BIK

Pokušajte započeti razgovor s partnerom. Zapravo niste puno razgovarali i bili ste zauzeti uživanjem i olako shvaćajući svoju vezu. Vrijeme je da vas dvoje odete na novo mjesto, po mogućnosti blizu prirode, kako bi prirodna ljepota krenula svojim tijekom kako bi ispunila vaše srce emocijama i tako vam pomogla da se otvorite. Vaš odnos će postati jači.

 

 

BLIZANCI

Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete dostupniji u društvu kako biste upoznali budućeg partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš će ljubavni život definitivno krenuti u pozitivno.

 

 

RAK

Ako tražite savršenu ljubav onda ne smijete! Kina prikazuju idealističku sliku tipa ili djevojke koja ne postoji u stvarnosti! Stoga ne smijete tražiti takav tip osobe! Ako to možete učiniti, lako ćete pronaći nekoga tko odgovara vašem ukusu i preferencijama!

 

 

LAV

Snaga vaših vlastitih romantičnih osjećaja danas će vjerojatno iznenaditi čak i vas. Velike su šanse da ćete se danas ponašati na potpuno neuobičajen način i vaša će smjelost vjerojatno biti prilično iznenađujuća. Vjerojatno će se vaš partner osjećati ošamućenim, ali sretnim i zahvalnim. Iskoristite današnji dan dugim romantičnim šetnjama i zajedničkim druženjima.

 

 

DJEVICA

Vaš ljubavni život u ovom trenutku stagnira. Stoga morate provoditi vrijeme s ljudima koji su slobodni i budni! Ovo će vam pokazati da u životu ima puno posla osim biti s partnerom! Možete pokušati prikupiti nove savjete za dobrodošlicu nekom novom u svom životu ako ste trenutno potpuno slobodni!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 26. Septembar: Netko će biti uhvaćen u laži i morati priznati istinu da je varao i lagao

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top