LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Decembar: Netko će biti uhvaćen u laži i morati priznati istinu da je varao i lagao!

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Decembar: Netko će biti uhvaćen u laži i morati priznati istinu da je varao i lagao!

25 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Planeti se danas poredaju kako biste se osjećali vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi u vrlo kritičnom trenutku i ako želite očuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na to bez odgađanja.

 

 

BIK

Pokušajte započeti razgovor s partnerom. Zapravo niste puno razgovarali i bili ste zauzeti uživanjem i olako shvaćajući svoju vezu. Vrijeme je da vas dvoje odete na novo mjesto, po mogućnosti blizu prirode, kako bi prirodna ljepota krenula svojim tijekom kako bi ispunila vaše srce emocijama i tako vam pomogla da se otvorite. Vaš odnos će postati jači.

 

 

BLIZANCI

Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete dostupniji u društvu kako biste upoznali budućeg partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš će ljubavni život definitivno krenuti u pozitivno.

 

 

RAK

Ako tražite savršenu ljubav onda ne smijete! Kina prikazuju idealističku sliku tipa ili djevojke koja ne postoji u stvarnosti! Stoga ne smijete tražiti takav tip osobe! Ako to možete učiniti, lako ćete pronaći nekoga tko odgovara vašem ukusu i preferencijama!

 

 

LAV

Snaga vaših vlastitih romantičnih osjećaja danas će vjerojatno iznenaditi čak i vas. Velike su šanse da ćete se danas ponašati na potpuno neuobičajen način i vaša će smjelost vjerojatno biti prilično iznenađujuća. Vjerojatno će se vaš partner osjećati ošamućenim, ali sretnim i zahvalnim. Iskoristite današnji dan dugim romantičnim šetnjama i zajedničkim druženjima.

 

 

DJEVICA

Vaš ljubavni život u ovom trenutku stagnira. Stoga morate provoditi vrijeme s ljudima koji su slobodni i budni! Ovo će vam pokazati da u životu ima puno posla osim biti s partnerom! Možete pokušati prikupiti nove savjete za dobrodošlicu nekom novom u svom životu ako ste trenutno potpuno slobodni!

VAGA

Vaš partner je kooperativan i podržava. Podijelite svoje brige sa svojim dragim osobama umjesto da brige držite u sebi. To će vam biti od velike pomoći i uvelike će vam ublažiti stres. Isprobajte uz kavu ako je to doista povezano s vašim partnerom, neće puno reagirati u javnosti pa ćete to lako izlanuti.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se morati svađati sa svojim partnerom kako biste ga zaustavili za njihovo dobro. Možda neće pozdraviti naše mišljenje, ali morate ih natjerati da razumiju vaše stajalište. Nemojte se previše mučiti jer ćete izgubiti svoju važnost. Svađe neće dugo trajati i pred kraj dana ćete zadobiti više poštovanja od strane partnera.

 

 

STRIJELAC

Položaji planeta odražavaju da vam predstoji neki veliki sukob. Ovaj sukob može utjecati i na vaš ljubavni život i na karijeru. Važno je da ne reagirate emotivno na riječi i postupke partnera. Umjesto toga, svaka se gesta mora ocijeniti u nepristranom svjetlu kako biste bili sigurni da donosite ispravnu odluku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

JARAC

Budite oprezni jer varanje i prijevare brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti. Daješ danas. Danas je malo teško vrijeme, ali slučajevi će vašu ljubav samo učiniti jakom i snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Danas izbjegavajte previše izražavati.

 

 

VODOLIJA

Posljednjih nekoliko dana zaokupljeni ste problemima u karijeri i poslu. Zapostavili ste svoju obitelj i romantičnu vezu tijekom cijeloga trajanja. Dakle, sada je vrijeme da ovi aspekti vašeg života počnu zahtijevati više vašeg vremena. Morate se odmah pozabaviti ovim pitanjima. U suprotnom može doći do problema u budućnosti.

 

 

RIBE

Ljubav je u zraku. Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete danas upoznati nekoga i zaljubiti se prilično nasilno, ali budite svjesni da će vam, iako dobro odgovarate, biti potrebne prilagodbe kako biste dopustili da veza postane trajna, a ne samo prolazna. fensi. Parovi će zajedno uživati ​​u prijeko potrebnom romantičnom vremenu.