RAK – HOROSKOP za OKTOBAR: Narednih 30 dana vam donosi FINANCIJSKE i LJUBAVNE PROMJENE i evo šta još… Imamo SJAJNE VIJESTI za vas!

RAK – HOROSKOP za OKTOBAR: Narednih 30 dana vam donosi FINANCIJSKE i LJUBAVNE PROMJENE i evo šta još… Imamo SJAJNE VIJESTI za vas!

23 rujna, 2023 0 By Admin

Donosimo vam opširan mjesečni horoskop za mjesec Oktobar za sve one koji su rođeni u znaku Raka. Horoskop se sastoji od općenite horoskopske analize, horoskop ljubavi i ljubavnih veza, financijski horoskop, horoskop karijer, horoskop posla, kao i horoskop za one koji se bave profesionalnim zanimanjem, horoskop zdravlja i horoskop za studente i učenike…

 

Općenito:

Osobe rođene u ovom znaku moći će uživati ​​u vrlo dobrim odnosima sa gotovo svim  članovima obitelji. Međutim, moglo bi doći do razmimoilaženja s višim autoritetima na radnom mjestu, stoga je bolje izbjegavati svađe. Savjetujemo da duboko udahnete i dva puta razmislite prije nego se iskažete, jer, kao što znamo, izgovoreno se ne može povući.

Osim toga vaše burne reakcije bi vam samo mogle stvoriti probleme. Trgovina mješovitom robom mogla bi procvjetati i donijeti dobar prihod. Slično tome, također možete očekivati ​​značajnu zaradu od poslova koji uključuju provizije ili posredovanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubavna veza:

Obiteljske bi se obveze mogle povećati. Vaš odnos s roditeljima izgleda dobro. Međutim, postoje šanse za nesporazume između ljubavnika, pa se ima smisla kloniti svađa, jer postoji mogućnost prisutnosti blage nervoze, posebno početkom mjeseca, zato je bolje ponekad i prešutiti određene stvari, nego burno reagirati, jer onda na kraju ispadne burna raspava i svađa.

Dobro bi bilo da supružnici u braku posvete dovoljno vremena svojim životnim partnerima i imaju redovite interakcije i otvorene razgovore s njima. To može pomoći učvršćivanju njihove veze. Zvijezde predviđaju da će osobe rođene u ovom znaku koje su u braku imati vrlo skladan period od trideset dana bez zategnutih odnosa i prepirki, te podići svoj odnos na višu razinu.

Oni koji nisu vezi će tokom mjeseca upoznati osobu sa kojom će vrlo brzo stvoriti prisan odnos i postoje velike šanse da već polovinom mjeseca započnu ljubavni odnos.

Financije:

Ovog mjesecabit će vidljiv značajan napredak u vašoj financijskoj poziciji. Možete očekivati ​​veću zaradu ulaganjem u uzajamne fondove. Nadalje, trgovina mješovitom robom također može donijeti znatno više prihoda. Također možete potrošiti priličan iznos na kupnju predmeta poput haljina, odjeće i ukrasa, dok izdataka može biti i zbog putovanja na velike udaljenosti.

 

Karijera:

Državni službenici koji rade u područjima razvoja ljudskih potencijala mogu se nadati napredovanju na poslu zajedno s povećanjem. Isto tako, zaposleni u informatici također mogu napredovati, dok bi oni u financijama mogli dobiti povećanje plaće.

 

 

Poslovanje:

Poduzetnici koji se bave izvozom prehrambenih artikala mogu se nadati znatnom povećanju svojih financija. Međutim, oni koji se bave partnerskim poslovima možda će morati uložiti ogromne napore kako bi postigli svoje ciljeve u pogledu dobiti. Trgovci koji prodaju namirnice također mogu očekivati ​​više dobitaka.

 

 

Profesionalci:

Čini se da će ovo biti vrlo koristan mjesec za profesionalce u građevinskom poslu. Može doći do značajnog napretka u financijama samozaposlenih stručnjaka. S druge strane, stručnjaci za informacijsku tehnologiju mogli bi dobiti posao u inozemstvu.

 

Zdravlje:

Vjerojatno ćete biti zdravi i dobro raspoloženi ovaj mjesec. Ali u isto vrijeme, prekomjerni rad vas može fizički iscrpiti i umoriti. Međutim, možete zaštititi svoje zdravlje i održati kondiciju redovitom hranjivom hranom, meditacijom i fizičkim vježbama. Također  unosite dovoljno tekućine u organizam i pojačajte vitamine. Priuštite si dovoljno sna i odmora.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Studenti:

Učenici će se vjerojatno bolje usredotočiti na učenje i uspjeti na ispitima. Isto tako, oni koji pohađaju visoko obrazovanje mogli bi također imati bolju sposobnost upijanja, a to bi im moglo pomoći da izađu s najboljim ocjenama na ispitima. Osim toga, studenti koji planiraju istraživati ​​u područjima društvenih znanosti mogu se nadati da će ostvariti svoje želje.