LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Decembar: Netko će dobiti VIJEST koja se tiče BIVŠE LJUBAVI i neće biti ni malo sretan zbog toga!

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Decembar: Netko će dobiti VIJEST koja se tiče BIVŠE LJUBAVI i neće biti ni malo sretan zbog toga!

22 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vjerojatno ćete mnogo istraživati ​​u vezi sa svojim ljubavnim životom. Nosili ste ružičaste naočale kada ste prije ocjenjivali svoju vezu, ali sada ćete moći usvojiti daleko razumniji i zreliji pristup ljubavi. Doći ćete do jasne ideje što želite od svog partnera i veze i koliko ste tome spremni dati.

 

 

BIK

Ljubavni horoskop: Karte pokazuju da biste mogli imati romantičan susret s nekim šarmantnim. Ali čini se da je to burno i intimno druženje. Stoga se oslobodite emocionalnih granica i maksimalno iskoristite dan. Ako osoba želi otići, nemojte biti posesivni, vratit će vam se kad-tad! Pustite ga da shvati vašu vrijednost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Niste odvojili vrijeme da riješite trivijalne probleme. Danas su se nakupile kako bi izgledale velike. Danas se osjećate zapetljanim. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja dana možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Možda vam se čini da ste zbunjeni odabrati najbolje među ostalima! Donošenje odluka u kratkom vremenu nije vaša urođena sposobnost, ali ovaj put to možete! Ali odabrati pravu opciju je jednostavno kao slijediti svoje srce! Najbolji način je ugledati se na onoga koji je bogat u srcu i dešifrirati što je u srcima onih koji se pretvaraju da jesu, a nisu.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Skloni ste ignorirati svoj ljubavni život i partnera dok sve više vremena posvećujete poslu i karijeri. Vaš partner je sasvim razumio, ali sada on ili ona možda pokazuju znakove nestrpljenja. Od vitalnog je značaja da obratite pozornost na svoj osobni život prije nego što se razvije u punu krizu. Međutim, možda nećete ni prepoznati problem dok ne bude prekasno.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Možda ste danas nesigurni i nemirni i možda vam je teško vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da napravite kratku pauzu od vaše veze i razmislite o razlozima koji su vam prenijeli ovaj osjećaj. Nakon ovog putovanja analize osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

VAGA

Vjerojatno će vas sada preplaviti brojni kontradiktorni osjećaji. Zapravo, možda će vam biti teško izabrati između više mogućih romantičnih partnera. Odgovor je svima očigledan, ali ipak ćete osjetiti kako vas suprotne struje vuku. Stoga ovo nije najbolje vrijeme za poduzimanje bilo kakvih važnih koraka u svom ljubavnom životu.

 

 

ŠKORPIJA

Romantične veze danas zauzimaju pozadinu jer se više uključujete u druge obiteljske odnose. Vaši roditelji i/ili djeca zahtijevat će puno vašeg vremena i pažnje. No, ako uključite svog partnera u rješavanje ovih situacija, moći ćete pronaći romansu čak i na najnevjerojatnijem mjestu. To će vam pružiti svjež uvid u vaš odnos.

 

 

STRIJELAC

Ptica u ruci bolja je od dvije u grmu! Čini se kao da ste naišli na nekoga očaravajućeg i čini se da je daleko bolji od vaših trenutnih partnera! Pa to je samo iluzija, imate najbolje i morate se pobrinuti za to! Jedan pogrešan korak dovest će do gubitka života, stoga bolje izbjegavajte ovo iskušenje i nastavite dalje!

 

 

JARAC

Doživjet ćete promjenu u sebi u pogledu onoga što želite od romantičnog partnera. Dok uživate u laganoj površnoj romansi, počet ćete ozbiljno razmišljati i ozbiljno tražiti svoju srodnu dušu. Ovo će izazvati neke neugodne trenutke jer srodne duše ne dolaze bez romantičnih kušnji, ali sada ste emocionalno spremni prihvatiti sve te izazove.

 

 

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Ovo je sasvim jedinstven dan za vas jer ćete možda prvi put ikada uspjeti povezati ljubav s duhovnošću! Oni koji su duboko zaljubljeni žele svoju vezu podići na drugu razinu planirajući ceremoniju kojom će obilježiti njihovo zajedništvo. Međutim, ako se zbog toga pojave obiteljski problemi, morate pričekati pravo vrijeme!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ovo je vrijeme za uživanje u laganoj strani odnosa. Uvijek ste bili ozbiljne naravi, ali sada previše razmišljate o svojim vezama. Prestanite tražiti skrivena značenja i dublje implikacije u svemu. Umjesto toga, izađite na bezbrižno zezanje i jednostavno uživajte u dobrom provodu. Nemojte dopustiti da pritisak odgovornosti i očekivanja izvuče svu zabavu iz vaših odnosa.