LAV – HOROSKOP za OKTOBAR:  Stiže vam SAVRŠEN mjesec uz OBILJE SREĆE, USPJEHA i ispunjenja ŽELJA i evo kakvog još IZNENAĐENJA…

LAV – HOROSKOP za OKTOBAR: Stiže vam SAVRŠEN mjesec uz OBILJE SREĆE, USPJEHA i ispunjenja ŽELJA i evo kakvog još IZNENAĐENJA…

23 rujna, 2023 0 By Admin

Donosimo vam opširan mjesečni horoskop za mjesec Oktobar za sve one koji su rođeni u znaku Lava. Horoskop se sastoji od općenite horoskopske analize, horoskop ljubavi i ljubavnih veza, financijski horoskop, horoskop karijer, horoskop posla, kao i horoskop za one koji se bave profesionalnim zanimanjem, horoskop zdravlja i horoskop za studente i učenike…

 

Općenito:

Povoljan položaj planeta mogao bi osigurati dobar ekonomski status za one rođene u ovom znaku tijekom ovog mjeseca. Također možete dobiti podršku rodbine i prijatelja. Poduzetnike ili samozaposlene ovaj mjesec očekuje veći prihod nego prethodni; ipak, sada postoje mogućnosti da uzmete zajmove za svoje pothvate. U takvom scenariju, bolje je uzeti samo iznos koji možete udobno otplatiti, kao zajam. S druge strane, učenici se mogu osjećati samouvjereno. Osim toga, mogli biste uživati ​​u boljem odnosu s djecom i skladnijem odnosu s članovima obitelji. Dakle, sada se možete nadati miru u obitelji.

 

 

Ljubavna veza:

Oni u ljubavnim vezama mogu uživati ​​u snažnom osjećaju ljubavi i privrženosti. Mogu pokazivati ​​mnogo brige prema svojim voljenima, koji ih mogu privući. S druge strane, oženjeni bi mogli biti više zainteresirani za umjetnost i glazbu, dok bi neki od njih mogli ići i na izlete. Možda ćete pokazati toplinu prema članovima svoje obitelji, a to bi obiteljsku atmosferu moglo ispuniti pozitivnom energijom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za one rođene u ovom znaku koji nisu u nekom obliku veze također dolazi mjesec u kojemu bi mogli pronaći sreću u ljubavi, ako tako možemo reći. Planetarni tranziti pogoduju za bivše veze, stoga, postoji mogućnost da ćete sreću ponovo pronaći u zagrljaju bivše ljubavi.

Financije:

Ovaj mjesec možete zaraditi priličnu zaradu ulažući u tržišta koja posluju u stranoj valuti. Honorarni poslovi koji uključuju provizije ili posredovanje mogli bi napredovati i donijeti vam značajan prihod. Stoga bi vaša ušteđevina mogla porasti. Međutim, moglo bi doći do troškova zbog putovanja na velike udaljenosti.

 

Karijera:

Zaposleni bi mogli svjedočiti nekom napretku na svom poslu. Također postoje mogućnosti za zaposlenje u inozemstvu za diplomirane inženjere elektronike koji traže posao u inozemstvu. Slično tome, oni koji rade u odjelima za električnu energiju mogu se nadati unapređenjima i napredovanjima. A to bi moglo poboljšati njihov društveni status.

 

Poslovanje:

Oni koji se bave uvozom s inozemnim vezama mogli bi ostvariti više dobitaka ovog mjeseca. Isto tako, ljudi u farmaceutskoj industriji mogu se nadati značajnom napretku u svom financijskom statusu. Partnerski poslovi povezani s inozemnim putovanjima mogu se pokazati korisnima. Nadalje, oni u industriji odjeće također bi sada mogli zaraditi značajnu zaradu.

 

Profesionalci:

Profesionalci koji su rođeni u ovom znaku mogu uživati ​​dobar ugled i slavu na radnom mjestu, zahvaljujući svom marljivom radu. Kolege na poslu također mogu biti prijateljski raspoloženi prema vama. Ali nemojte donositi ishitrene odluke u vezi s promjenom posla. Vaše strpljenje u tom pogledu moglo bi vam donijeti atraktivne prilike.

 

Zdravlje:

Vaše zdravlje ovog mjeseca izgleda dobro. Ipak, postoje šanse da vas nakratko muče manje neugodnosti poput migrene ili probavnih smetnji. Međutim, kontrola prehrane i tjelesne vježbe mogu poboljšati razinu vaše kondicije. Pazite na svoje zdravlje i kondiciju, a to vam može pomoći u zaštiti od bilo koje bolesti. Također si pruštite dovoljno odmora i kvalitetnog sna. Zdravlje je na prvom mjestu, a onda sve drugo. Morate paziti na sebe, jer tko će ako nećete vi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Studenti:

Učenici mogu poslušati savjete učitelja i slijediti njihovo vodstvo, te kao rezultat biti izvrsni u učenju. Studenti visokog obrazovanja također mogu dobro zablistati u studiju. Mogu čitati s potpunim fokusom i primati stipendije.