DNEVNI HOROSKOP za 22. Decembar: Ovaj znak će imati NEVJEROJATNU SREĆU – PROBLEMI će pripasti PROŠLOSTI!

DNEVNI HOROSKOP za 22. Decembar: Ovaj znak će imati NEVJEROJATNU SREĆU – PROBLEMI će pripasti PROŠLOSTI!

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas ćete svima pokazati za što ste sposobni. Vjerojatno ćete doći do sjajnih ideja i radnih strategija, koje će se pokazati produktivnim. Međutim, ako vam zahvalnost ne dođe na put, morate naučiti podnositi razočaranje svojim korakom.

 

 

BIK

Danas ćete se osjećati bezvoljno, lijeno i neraspoloženo, te ćete biti skloni ignorirati i zanemariti važne zadatke planirane za taj dan. Čuvajte ove sklonosti jer biste mogli propustiti prilike od kojih bi drugi mogli imati koristi. Na taj ćete način sigurno izgubiti profesionalno, pogotovo ako ste u poslu. Osim toga, dan obećava da će biti bogat i plodan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ključni društveni događaj kod kuće je na nakovnju i zahtijevat će najviše vaše pažnje. Intenzivni poslovni pregovori, koji su dugo trajali, doći će do logičnog zaključka. Rezultati će vjerojatno biti složeni u vašu korist. Ovo, zajedno sa zabavama nakon ureda, olakšat će stres. Vjerojatno ćete ostati živahni i energični.

 

 

RAK

Steći ćete nove prijatelje. S njima ćete se veselo provoditi, ali će vas mučiti neka briga ili napetost. Ali  će sve brige nestati do večeri, kada se opustite s prijateljima.

 

 

LAV

Danas će vas uhvatiti želja da za promjenu učinite nešto novo. Vaše će raspoloženje biti vedro tijekom cijelog dana. Moći ćete postići uspjeh zahvaljujući svojoj energiji i entuzijazmu. Planeti su vam naklonjeni, stoga možete prihvatiti izazove koji vam dolaze i nadvladati ih.

 

 

DJEVICA

Predviđamo da ćete danas biti nagrađeni za sav dobar posao koji ste ranije obavili. Radije ćete upravljati stvarima na svoj način, umjesto da primate naredbe drugih. Međutim, savjetujemo da ne bacate svoju težinu, već da ostanete mirni i pribrani.

VAGA

Danas pravi dan da se zbližite sa voljenom osobom. Večer ćete provesti sa svojom voljenom. Danas ćete i vi psihički biti vrlo energični. Iskoristite dan maksimalno.

 

 

ŠKORPIJA

Još jedan svakodnevni dan u vašem životu, jer ništa uzbudljivo nije na planu. Ipak, budite veseli i trudite se unijeti malo začina u život. Nikad ne znate kada planeti mijenjaju svoje raspoloženje i stvaraju uzbudljivu budućnost. Održavajte nadu živom.

 

 

STRIJELAC

Vaše liderske kvalitete danas će vjerojatno dobiti komplimente. Kao što slijedite zakon i red i tjerate druge da ga slijede. Ne ostavljate kamen na kamenu kako biste posao obavili, i to previše sustavno. Međutim, pobrinite se i da im date prostor i slobodu da se izraze. To bi vam zaradilo poene za kolače.

 

 

JARAC

Ako isprva ne uspijete, pokušajte ponovno. Mnogi ljudi podcjenjuju moć ustrajnosti i strpljenja. No, ove će vas kvalitete dovesti do uspjeha. Umjesto da eksplodirate od ljutnje i tjeskobe, zadržite vjeru u svoje planove netaknutom, pogotovo kada rezultati nisu u skladu s vašim planovima. Ako ne postupite po savjetu, možete pokvariti svoj imidž u društvu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas vas čeka izazovan dan. Ali, sreća je na tvojoj strani i moći ćeš izaći iz oluje opušten i srdačan. Ako ste poslovni čovjek, možete ući u neki veliki poslovni pothvat, potpisati važne ugovore i krenuti u nove projekte. Bit će to naporan dan, ali će vas držati napunjenima.

 

 

RIBE

Vaše strpljenje i sposobnosti bit će na kušnji danas i bit će stavljene na kušnju svakim poslom koji poduzmete. Činit će se da je čak i jednostavni zadaci i zajednički ciljevi teško ostvarivi i zahtijevat će priličnu količinu napora da se dovrše. Zbog nepovoljnog položaja planeta, sugeriramo da je najbolje kloniti se nevolja osim ako ne želite stati na već bolne nožne prste.