LJUBAV U NAREDNA 3 DANA: Slijedi eksplozija emotivnih promjena, duge veze završavaju, bivše veze ponovo počinju!

OVAN

Možda ste pomalo nervozni zbog svog ljubavnog života, ali vjerojatno samo pretjerujete. Pokušaj prebacivanja između potrage za vezom duše i zahtjevnih detalja svakog trenutka mogao bi poremetiti savršeno blaženo sanjarenje. Odvojite vrijeme u svom rasporedu kako biste se isključivo usredotočili na izlaske, bliskost i vezu kako ne biste zakratili ovaj ključni dio svog postojanja.

 

 

BIK

Vaše bi romantične fantazije mogle dobiti maksimalno pojačanje. SVE je moguće za vaš ljubavni život. Manifestiranje vaše idealne veze moguće je, bez obzira jeste li već s nekim ili ste slobodni – ako to sanjate, doći će! Nemojte propustiti ovu nevjerojatnu priliku samo na mali san. Idite što dalje od vrha i dodajte puno raskošnih detalja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Savitljivi dio vas bi danas mogao izaći igrati se sa svojim ljubavnikom. Može biti zabavno i intrigantno ero**ki eksperimentirati s malo manje kontrole nad cijelom zabavom. Neka vaš partner isplanira romantične aktivnosti i vidite kakav je osjećaj biti na stražnjem sjedalu vruću minutu.

 

 

RAK

Romantika teče poput vodopada, ali možda vam je nešto zapelo u psihi. Položaj planeta olakšava prepuštanje nečemu što je nevjerojatno. Nema dobrog razloga za suzdržavanje. Međutim, ako vas nešto u pozadini izjeda, ima smisla to istražiti i izliječiti, a ne gurnuti pod poslovični tepih. Vjerujte da istina neće nagrizati vaše blaženstvo.

 

 

LAV

Druženje može imati očaravajući utjecaj na vaš romantični život. Važno je razmišljati pozitivno kada je u pitanju romansa. Još bolje, posavjetujte se i pozovite svoje najbolje prijatelje, svoje kolege i svoj tim, jer umrežavanje može donijeti veliku sreću u ljubavi. Izvedite svog ljubavnika da upozna vaše omiljene ljude ili zamolite svoje prijatelje da vam smjeste – u svakom slučaju, sve bi trebalo biti lijepo.

 

 

DJEVICA

Ljubav se može pojaviti kada dodirnete svoju mrežu. Položaj planeta  podiže vaše ambicije u vezi s vezama i spojevima – posebno kada su u pitanju grupe ljudi. Ako ste u paru, možda biste željeli češće provoditi vrijeme sa voljenom osobom i prijateljima. Ako ste slobodni, mogli biste biti zainteresirani za izlazak s grupom ili za pretraživanje aplikacija za upoznavanje potencijalnog partnera. Ostavite otvorene mogućnosti!

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV U NAREDNA 3 DANA: Slijedi eksplozija emotivnih promjena, duge veze završavaju, bivše veze ponovo počinju!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top