Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 25. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Dio Merkurove mudrosti je da nikada ništa ne vraća u vaš fokus ako vam to uistinu nije potrebno. Ponekad će vas testirati da vidi jeste li doista naučili na sve načine za koje ste rekli da jeste.

Ali najviše od svega, radi se o tome da vam se pruži prilika da budete bolji, što ima velike veze s komunikacijom, ali ima veze i s time koliko dopuštate svojim unutarnjim mislima da vas koče.

Ne smatra se da su retrogradni planeti korisni ili sretni. No oni su neophodni za vaš put jer vam omogućuju da shvatite ako prihvatite izazov, da ste većina razloga zašto vaš vanjski život nije zadovoljavajući vi sami.

Češće nego ne, vaša vlastita uvjerenja, kojima upravlja Merkur, ista su ona koja vas sprječavaju da riskirate, uđete u rizik i vjerujete da ako želite učiniti bilo što veliko, prvo morate napustiti svoju zonu udobnosti.

Počevši od danas, shvatite da imate priliku biti bolji jer imate autonomiju odlučiti da više ne budete razlog zašto ne živite život o kojem sanjate.

Astrologija može ići samo tako daleko; ostalo će uvijek ovisiti o vama.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u nedelju, 25. septembra su:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Merkur je prvi put prešao u Djevicu početkom augusta, a sada, kako se vraća tamo, neke važne teme ili lekcije će se vratiti na pregled.

Prvo čega treba biti svjestan je da ostanete otvoreni prema ponovnom razmatranju nekih ključnih razgovora ili osjetljivih tema. U ovom slučaju, to će biti oni koji izazivaju vaš osjećaj sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša uvjerenja, istina i zatim kako ih prihvaćate i izražavate onima oko sebe. Merkur vam daje priliku i, na mnogo načina, preoblikovanje kako biste bili sigurni da iskreno govorite svoju istinu i da si dopuštate da se uskladite sa svojim iscjeljenjem umjesto ranjavanjem.

Morate biti sigurni da iznosite točno ono što i tko ste doista.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 25. septembra vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top