3 horoskopska znaka čije će SRCE ZACIJELITI i konačno doživjeti KRAJ TUGE i BOLI za vrijeme Mjeseca u konjunkciji s Plutonom od 14. aprila

3 horoskopska znaka čije će SRCE ZACIJELITI i konačno doživjeti KRAJ TUGE i BOLI za vrijeme Mjeseca u konjunkciji s Plutonom od 14. aprila

12 travnja, 2023 0 By Admin

Postoje tri horoskopska znaka čije će srce prestati patiti.

Kad imamo tranzit poput ovoga, gledamo burnu raspravu i nepokolebljivo mišljenje.

Ovo je vrsta kozmičkog događaja koji može rastrgati ljude zbog jednostavnih stvari poput rata riječi ili pukog neslaganja.

Astrološka prognoza predviđa da slomljeni osjećaj osjeća posljednje muke, neposredno prije nego što se trajno završi.

Možda zvuči kao negativno, ali upravo je to potrebno kako bismo prešli na novo i bolje mjesto. To je savršen astrološki tranzit koji prati izraz: “Da biste došli do njega, morate ga proći.”

Ako još uvijek osjećate žalac raskida, ili čak rastanak načina koji su se dogodili davno, onaj koji još uvijek donosi bol,  tada se možete pripremiti za taj posljednji potez. Onaj koji donosi zacijeljenje i prestak patnje.

Ovo je vrijeme kada ćemo se pomirimo sa srcem. Sada znamo da je vrijeme da krenemo dalje.

To nije lako učiniti, udaljiti se od udobnosti osjećaja boli čudna je stvar. Nitko ne želi osjećati emocionalnu bol, a ipak se svakako borimo za pravo da je se držimo neograničeno dugo.

Ovo je tranzit koji će naš prolaz učiniti glatkim i mogućim i gdje ćemo napokon vidjeti kraj naše tuge i boli.

Tri znaka koja će doživjeti završetak tuge su…

3 horoskopska znaka čije srce prekida patiti su:

RAK

Bit ćete pod utjecajem do točke akcije, što znači da ćete primijetiti da ste konačno spremni za nastavak. Borili ste se s bolom srca godinama, i to je već postalo nešto na što ste navikli.

Nosite svoje slomljeno srce poput pokrivača za bebe, i iako vam pruža neobičnu utjehu, sprječava vas da rastete i evoluirate u nevjerojatno stvorenje kakvo vam je suđeno. Ovaj tranzit probudit će vašu psihu.

Bit će kao da odjednom ne možete uzeti još jednu minutu ovog starog, starog slomljenog srca. Niotkuda ćete ovu bol početi doživljavati kao opterećujuće gubljenje vremena. To će vam omogućiti da ga pustite. Ali svaka minuta koju ste proveli bila je neophodna, nije moglo biti drugačije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša je bol morala ići svojim tijekom, a sada ste spremni okruniti prag i ući u svoj novi život bez slomljenih srca. Ovo je obećavajuće i uzbudljivo. Blago tebi, Blizanci.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2