U NAREDNOJ SEDMICI slijede MNOGA ČUDA – neki zodijaci će DOBITI ŠANSU da PONOVO OSVOJE osobu iz PROŠLOSTI!

U NAREDNOJ SEDMICI slijede MNOGA ČUDA – neki zodijaci će DOBITI ŠANSU da PONOVO OSVOJE osobu iz PROŠLOSTI!

28 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovo vremensko razdoblje donijet će sreću u vašem ljubavnom životu. Jer za to vrijeme možete odlučiti upoznati svog ljubavnika sa svojom obitelji i postoji vjerojatnost da će se vaša obitelj svidjeti, ali i odobriti vaš izbor. Sreća će ovog tjedna dominirati vašim bračnim životom. Zbog toga, kad god dobijete vremena, naći ćete se u zagrljaju svog partnera. Tijekom tog vremena, oboje ćete otvoreno komunicirati jedno s drugim i također obavijestiti svog partnera o okolnostima vašeg života.

 

 

BIK

Uz brojne negativne trenutke u romantičnom životu, doći će do porasta vaše mentalne napetosti, a vi ćete ostati nemirni. Uložit ćete napore i dati sve od sebe da riješite takve probleme, ali to neće biti lak zadatak. Ovaj tjedan morat ćete poboljšati svoje aktivnosti jer je moguće da vaš supružnik sumnja u vas. Zbog toga ćete se osjećati okruženi glupim pitanjima partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Početkom tjedna, odnosno u prvoj polovici tjedna, vaša voljena osoba će možda morati izaći na neki važan posao, što može uzrokovati distancu među vama. No unatoč svim udaljenostima, održavat ćete međusobnu komunikaciju preko telefona i vaša će veza cvjetati. Ovo vrijeme će u punoj snazi ​​odražavati romantičnu stranu vašeg supružnika. Nakon toga ćete pokušati više vremena provoditi s partnerom i razumjeti ga. Tijekom tog vremena također ćete biti viđeni kako pomažete svom partneru u domaćim poslovima.

 

 

RAK

Ovaj tjedan možda ćete iz nekog razloga otići na neko udaljeno mjesto, ali ćete svoju vezu zadržati onakvom kakva jest razgovarajući sa svojom ljubavlju putem društvenih mreža. Također, svi nesporazumi će se riješiti i oboje ćete biti duboko zaljubljeni jedno u drugo. Ovaj će tjedan u vašem bračnom životu nakon dugo vremena zavladati osjećaji ljubavi i privrženosti. Uživat ćete u romansi s njim i pokušati ostati u njegovom zagrljaju tako što ćete iskoristiti ovo vrijeme. Ako svom supružniku date dar, to će se pokazati vrlo povoljnim za vas.

 

 

LAV

Vaše razlike s ljubavnikom ovog tjedna mogu uzrokovati razdor u vašim osobnim odnosima. Dakle, ako želite biti opušteni u pogledu različitih područja svog života, onda prije svega poboljšajte svoj ljubavni odnos i pokušajte ići naprijed u ljubavi i ne sputavati jedno drugo u bilo čemu. Jer ako je vaš ljubavni život dobar, tada ćete se moći osjećati sposobnim za suočavanje sa svim drugim situacijama u vašem životu. Ovog tjedna možete osjetiti gušenje u bračnom životu, a vaša voljena osoba tražit će trenutke slobode. Također će planirati otići negdje s nekim od svojih prijatelja ili bliskih prijatelja. Međutim, ako ga spriječite, vaš supružnik može biti jadan. Stoga, neka razumije vaše stajalište.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan vaš voljeni može razgovarati s vama o braku ili nečem ozbiljnom. Zbog toga ćete se osjećati pomalo neugodno, a slušanje njegovih misli također će povećati vaš mentalni stres. Zbog velike štete ovog tjedna, vaš bračni život može biti prekinut. U takvoj situaciji dobro razmislite o svom gubitku i dobiti, a pritom ostanite budni od početka.

VAGA

Ovaj tjedan će vam pružiti neočekivanu sreću u vašem ljubavnom životu. Možete ići do svake mjere kako biste usrećili svoju voljenu osobu i kao rezultat toga, vaš voljeni će se potpuno zaljubiti u vas. To se zove stanje ludo zaljubljenosti, koje ćete osjetiti ovaj tjedan. Oni  koji su se nedavno vjenčali će zatrudnjeti. Nakon toga, shvatit ćete da ćete sada morati više vremena provoditi kod kuće.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubitelji vašeg horoskopskog znaka su po prirodi strastveni i brižni. To je razlog zašto mogu postati uspješni ljubavnici. Ovo je nešto što će takvi ovog tjedna čuti od svojih voljenih. Jer će se tijekom tog vremena vidjeti kako se brinu o svojim najmilijima. Oni u braku  ovog će tjedna dobiti priliku družiti se sa svojim supružnikom, što će donijeti novinu u vezu. Za to vrijeme možete ići izaći na neko romantično mjesto sa voljenom osobom.

 

 

STRIJELAC

Zaljubljeni rođeni u ovom znaku u ovom trenutku mogu biti vrlo emotivni i otkriti svoje osjećaje pred voljenom. Vaš će partner također cijeniti vaše osjećaje. U ovom trenutku postoji mogućnost povoljnih promjena u vašem ljubavnom životu. Ovaj tjedan u vašem životu će se pojaviti mnoge situacije nakon kojih ćete shvatiti da je vaš voljeni vrlo iskren prema vama. Nakon toga, oboje ćete postati fizički bliskiji jedno drugom.

 

 

JARAC

Ovaj tjedan, za vaš ljubavni život, donijet će veliko poboljšanje u komunikaciji između vas i vaše voljene osobe. Zbog ove sinergije moći ćete prevladati sve probleme koji nastaju u ovoj vezi, a također će vam pružiti priliku da lijepo provedete vrijeme sa svojim ljubavnikom. Onima u braku ovaj tjedan može donijeti povoljne ishode u vašem životu. U takvoj situaciji, ako ste bili upleteni u nesuglasice sa svojim supružnikom, tada ćete to moći prevladati u ovom trenutku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Prema ljubavnom horoskopu, međusobno razumijevanje između vas i ovog tjedna ostat će jako dobro, a također ćete jedno drugom darivati ​​dobre darove. Također možete otići negdje u šetnju ili na dugu vožnju. Općenito, ovo vrijeme će biti bolje za vaš ljubavni život. Ovog tjedna osjetit ćete da je vaš bračni život jako lijep. Zbog toga ćete vi i vaš supružnik zajedno stvoriti najljepše uspomene na vaš bračni život i pokušati ga dodatno poboljšati.

 

 

RIBE

Ovaj tjedan ćete shvatiti da put ljubavi nije bio tako lak kao što ste mislili da jest. Jer ćete shvatiti da čim prestane svađa s ljubavnikom, onda novi problem počinje kucati na vrata. Stoga će vas ovaj tjedan polako, ali sigurno povrijediti iskra ljubavi. Moguće je da zbog vaših drugih obaveza vaš supružnik možda neće moći izdvojiti dovoljno vremena za vas ovaj tjedan. Zbog čega vaš um može biti tužan. Svoje želje držite ispred partnera. Jer samo tako ćete mu moći objasniti ono što osjećate.