Tri horoskopska znaka s SJAJNIM horoskopom i USPJEŠNIM DANOM u subotu, 24. septembra

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tvoja je sezona, Vaga. Vrijeme je za razmišljanje, uživanje i slavlje još jednog nevjerojatnog solarnog povratka. Ovo je prekrasno vrijeme da procijenite prošlu godinu u smislu onoga što se promijenilo, kakav ste rast vidjeli u sebi i koliko ste zadovoljni trenutnim stanjem u svom životu.

Da biste mogli značiti bolje da nikada ne prestajete tražiti načine kako to stvoriti, a vaša je nova godina savršeno vrijeme da učinite upravo to.

Tijekom sljedeće sezone, dok budete prolazili kroz svoj godišnji Mladi Mjesec i počeli vidjeti kako se planeti okreću izravno, osjećat ćete više nade u pogledu života.

Čini se da se neke velike lekcije privode kraju do te mjere da više nećete morati gledati preko ramena da vidite hoće li se vratiti. Uživaj u svojoj slobodi!

 

 

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Energija Vaga uvijek naglašava vaš dom i obiteljski život. Upravo sada radite s realnošću kako pomaknuti stvari naprijed sada kada ste izrekli svoju istinu na neke važne načine. To znači da će vam se život vjerojatno promijeniti na ovom području. Posebno tijekom sljedećeg mjeseca.

Važno je neprestano razmišljati o svojoj istini, posebno oko onoga što definira dom ili obitelj.

Kako trebate nešto osjećati ili čak kako zahtijevate da se netko pojavi u vašem prostoru dio je tog procesa otkrivanja dublje istine koja može pomoći u ovoj sljedećoj fazi stvaranja u vašem životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osigurajte si i vremena za odmor. Koliko se promjena događa upravo sada, jednako je važno da si omogućite taj dom da se odmorite i napunite energijom.

Tri horoskopska znaka s SJAJNIM horoskopom i USPJEŠNIM DANOM u subotu, 24. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top