Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 24. septembra

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Dobrodošli u vladavinu sunca vašeg horoskopskog znaka, Vaga. Ovaj jesenski ekvinocij započet ćete s praskom, a ‘prasak’ u vašem slučaju znači izlazak s nekim tko vam se jako sviđa.

Tijekom sezone Djevice ta vam je osoba pokazala da je zainteresirana za vas, a vi ste je zapravo odvratili misleći da je to predobro da bi bilo istinito.

Vi ste u jednom trenutku posumnjali da uopće možete biti voljeni, zbog čega ste ispali kao teško dostupni. Sunce Vaga vas malo oslobađa i pušta vam kosu, da tako kažem. Ova nova osoba u vašem životu tako je strpljiva i opuštena — savršena je za vas.

Ovog dana možda biste više željeli vjerovati situaciji nego pronaći razloge da je razdvojite. Možda si na tragu nečeg stvarno posebnog, Vaga. Život je za živjeti, stoga krenite!

 

 

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

U ovoj novoj sezoni dočekat ćete raširenih ruku i otvorenog srca, a vaša osobna toplina bit će toliko privlačna nekome u vašem životu da će vas pitati želite li ‘izaći’ s njim.

Ovo djeluje uzbudljivo; ovako nešto vam se odavno nije dogodilo, a uz sunce Vaga koje vam utire put, osjećate se kao da ste možda na početku novog ljubavnog života. U zraku se osjeća obećanje i dok ste obično skloni pretjerano analizirati ovakve stvari, danas jednostavno idete s tim.

Jesenski ekvinocij predstavlja novost i promjenu u vašem svijetu Riba, a vi ste spremni unijeti tu promjenu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Danas se osjećate više nego sretno u ljubavi, Ribe. Osjećate se hirovito i slobodoumno. Napokon postoji mjesto u vašem svijetu za zaljubljivanje, pa ćete vjerovati situaciji i tražiti iskustvo.

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 24. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top